Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 2401-2450 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • catalina baciu pe 16 Iul 2011, 10:26
    xxl bust

    buna catalina. Eu nu mai iau xxl bust de 2 luni . Pana acum nu mi-au dat inapoi delok si iti spun sincer ca sunt foarte incantata de felul cum arata acum sanii mei, si sotul meu la fel. La mine au inceput sa se mareasca dupa la inceputul lunii a 4a. Chiar nu regret ca am dat bani pe xxl bust.

    2
    2

  • catalina pe 15 Iul 2011, 19:33
    xxl bust

    Catalina B.,dupa ce ai luat 6 luni XXl bust, rezultatele s-au mentinut sau nu a trecut mult timp de cand ai luat ? Ma gandesc ca s-ar putea sa fie eficiente dar ma tem sa nu revina la forma initiala o data ce nu le mai iei.Vrei sa mai repeti tratam. ?Dupa cat timp ai observat ca intr-adevar functioneaza?

    3
    1

  • leontina pe 15 Iul 2011, 17:44
    xxl bust

    da, cred ca ai dreptate catalina . astia de la breast ..nu vor decat sa-si faca publicitate. eu chiar am avut rezultate cu xxl bust . este bun , dar trebuie sa ai si rabdare.......

    2
    5

  • catalina baciu pe 15 Iul 2011, 16:48
    xxl bust

    • Stiti ce am mai discutat noi fetelor...printre noi sunt multi distribuitori de la alte firme precum breast max, breast success , si tot asa........etc care se dau drept consumatori dezamagiti de xxl bust...eu am facut un picut pe detectiva inainte sa iau xxl bust....... • Fiind singurul produs de marirea a sanilor care la mine a dat rezultate , si mai ales ca este din plante, pentru ei reprezinta o concurenta foarte mare.Oamenii se declara multumiti de xxl bust si se afla de la om la om si celorlalte firme nu le convine lucrul asta ca ei nu isi mai pot vinde chinezariile daca este alt produs pe piata care intr-adevar da rezultate. Si se ajunge aici la indepartarea concurentei si fac pe victimele ale acestui produs:) • Off...eu stiu exact ce rezultate da xxl bust , eu l-am folosit si stiu ca rezultatele au fost eficiente. Totusi cu xxl bust mi-a marit sanii cu 4.5 cm in 6 luni, deci e ceva. aaa , am uitat sa specific ca , nici nu m-am ingrasat , nu mi-au crescut pilozitati pe fata sau piept si nici reactii adverse nu am avut de la el si am si problem de sanatate

    3
    10

  • ramona pe 14 Iul 2011, 21:03
    succes

    Ati incercat Breast Success?Pe site scrie ca e cel mai bine vandut,si am mai citit de fete care au obtinut rezultate bune.Mi-as comanda si eu, nu stiu ce sa aleg . Parca XXl bust e prea laudat,cred ca sunt persoane direct interesate de vanzare.Si de breast actives am citit ca ar fi bun.

    13
    2

  • catalina pe 14 Iul 2011, 20:13
    durata

    oare efectele acestor pastile se mentin definitiv sau, o data cu intreruperea lor se pierd si rezultatele?

    5
    1

  • catalina pe 14 Iul 2011, 20:06
    breast success

    a luat cineva breast success

    9
    2

  • antoanela pe 14 Iul 2011, 13:48
    xxl bust

    Da si eu am luat xxl bust si am 1 luna si am sanii mai fermi.Mi-am mai luat 2 tuburi. Sper ca pana la sfarsit sa am sanii cam cu 2 cm in plus.Bafta!

    1
    1

  • ada. andreeaaaaaaaaa pe 13 Iul 2011, 14:39
    xxl bust

    Sunt extrem de multumita de xxl bust,am 2 cm, in zona sanilor , in 30 zlie.Nemaipomenit.

    5
    3

  • sasha- natasha pe 12 Iul 2011, 14:37
    xxl bust

    astazi termin a 6 luna de xxl bust si am 4 cm . Cred ca pana la urma tine si de fiecare organism in parte cum raspunde tratamentului.

    1
    1

  • Alexandra pe 12 Iul 2011, 13:07
    x

    Symo, am luat anticonceptionalele la recomandarea medicului, am avut probleme cu ovarele... Problema e ca rezultatul nu a fost durabil... XXL bust in iau de 3 saptamani si deocamdata nu vad nici un rezultat, o sa continui tratamentul... poate, poate... :D

    0
    2

  • oli86 pe 11 Iul 2011, 17:26
    XXL BUST

    Am inceput XXL BUST de azi; urati-mi succes...... Sper obtin rezultate bune

    0
    2

  • elene pe 9 Iul 2011, 23:24
    fumatoare

    buna am 21 ani, nu sunt multumita de sani mei, oare o fi bun xxl bust?

    1
    0

  • fanica pe 8 Iul 2011, 16:29
    xxl bust

    am luat xxl bust 4 luni consecutiv, si am avut rezultate spectaculoase.in sfarsit mi-am vazut visul cu ochii.

    0
    3

  • keky@ pe 7 Iul 2011, 15:14
    xxl bust

    dupa 3 luni cu XXL BUST este chiar placut sa-mi vad sanii cu un plus de 2 cm iar tonicitatea sanilor vizibila

    0
    0

  • mariuca pe 6 Iul 2011, 17:52
    xxl bust

    dupa prima cutie de xxl bust nu am avut nici o schimbare . am terminat acum inca 2 luni de xxl bust si acum ii am cu 2 cm crescuti

    0
    0

  • symo pe 6 Iul 2011, 16:48
    x

    alexandra ce anticonceptionale ai folosit? ti le-a recomandat doctorul? sora mea luase la recomandarea doctorului pt curatarea fetei ca era plina de cosuri si a avut efect ff bun si s-a mai si ingrasat dar tu de care ai luat?

    0
    0

  • geo pe 5 Iul 2011, 14:59
    xxl bust - the best :-*

    am terminat xxl bust de 4 luni . am 4 cm in plus. ma bucur pana acum ca nu le-a taiat efectul contraceptivelor si nu am luat in greutate si in plus nu m-am capatat cu pilozitati pe fata sau piept. adevarat ca este 100% natural. o sa mai iau 2 cutii ca vreau sa am sanii mai mari, oricum asta imi doresc de ani de zile si doar cu xxl bust am avut rezultate bune si credeti-ma nu sunt la prima incercare cu astfel de tratamente naturiste.

    0
    1

  • Madalina pe 5 Iul 2011, 12:35
    Big Breast

    Eu inca urmez tratamentul cu Big Breast, sunt la a 3 cutie, iar rezultatele sunt neasteptat de bune. Sanii sunt mai fermi, mai mari cu o cupa jumatate si fara nici un fel de efect advers.

    4
    0

  • anca pe 4 Iul 2011, 23:37
    big breast

    a incercat cineva pastilele big breast?

    6
    0

  • hedi pe 4 Iul 2011, 17:38
    xxl bust

    am incercat si xxl bust . dupa 1 luna am pielea mai fina, mai ferma. pana acum e bine. mai iau 2 cutii .

    0
    0

  • aditsa pe 1 Iul 2011, 15:51
    xxl bust

    buna fetelor sunt la a4a cutie xxl bust . am sanii mai tari si mariti cu 2cm.Sunt super multumita . Succes tuturor . Pastilele sunt bune pt cine doreste sa aibe sanii mari pe cale naturala.

    0
    0

  • georgiana pe 1 Iul 2011, 14:23
    mod de administrare

    Cum se administreaza aceste pastile? Ma refer la faptul ca trebuie luate cand ai probleme fiziologice sau cand vrei? La modul de administrare scrie ca 1 dimineata si 1 seara timp de 30 de zile dar nu zice un punct de inceput de administrare.

    1
    0

  • mitrica pe 30 Iun 2011, 15:49
    xxl bust

    xxl este chiar bun , excelent, la mine chiar sunt rezultate vizibile .

    0
    2

  • iris pe 28 Iun 2011, 16:47
    xxl bust

    eu am slabit mult si totodata mi s-au lasat si sanii. am 1 luna de cand am terminat xxl bust si de maine incep a 2 luna. ii simt mai fermi si reactii adverse nu a avut

    0
    0

  • crengutza pe 27 Iun 2011, 17:28
    xxl bust

    helloo girls sa stiti ca m-am luat dupa voi si mi-am cumparat xxl bust. sunt in a 6 zi de administrare . sper sa fie bine pana la sfarsitul tratamentului

    0
    0

  • Alexandra pe 26 Iun 2011, 17:15
    Rezultate

    La majoritatea femeilor, in san este putin mai mare decat celalalt. A patit cineva sa ii creasca mai mult un san decat celalalt de la aceste pastile? Este posibil, poate sanul mai mic nu reactioneaza in acelasi fel la tratament.....

    1
    0

  • Mihaela29 pe 24 Iun 2011, 16:51
    xxl bust

    MIE EFECTUL IMI PLACE! Am 1 saptamana de cand le iau si am inceput sa simt o fierbinteala . Voi continua

    0
    0

  • mariana pe 23 Iun 2011, 23:24
    raspuns pt alma

    mi-am comandat deocamdata 1 cutie de xxl bust, am 30 de ani si am si un bebe de 2 ani pe care l-am alaptat 4 luni, asa ca astept sa vedem daca chiar vor fi rezultatele visate....macar mai fermi daca nu mai mari,,, te anunt alma peste o luna, am inceput sa le iau de 2 zile.....:)

    1
    0

  • ines pe 23 Iun 2011, 16:35
    xxl bust

    sunt la a 2 cutie de xxl bust si dupa prima luna mi-am facut analizele si sunt perfect sanatoasa. am sanii mai fermi.

    0
    0

  • elvira pe 22 Iun 2011, 16:58
    xxl bust

    sunt la a 6 cutie de xxl bust si mi-au crescut cu aproape 4 cm . eram invidioasa pe prietenele mele cand le vedeam ce sani mari si frumosi aveau .acum nu mai am motive sa ma mai macine acest lucru. sunt multumita de acest rezultat.

    0
    0

  • jeny pe 21 Iun 2011, 16:45
    xxl bust

    eu am comandat in 3 randuri xxl bust si am cu 1.5 cm in plus si nu mi-a influentat in nici un fel greutatea .

    0
    0

  • olivia pe 20 Iun 2011, 17:36
    xxl bust

    astazi mi-a ajuns si mie xxl bust.O sa-l incep de maine. Abia astapt

    0
    0

  • Simona pe 13 Iun 2011, 22:14
    xxl

    Buna seara! XXLBust da rezultate,l-am luat 4 luni si mi-au crescut sanii 4cm.Mie mi-a fost greu sa cred ca poate fi posibil,dar m-am convins,merita sa fie vandut mult mai scump pentru rezultatele sale,dar mai bine asa sa si-l permita mai multa lume:).Trebuia sa evoluam un pic

    0
    3

  • Alexandra pe 13 Iun 2011, 00:54
    Rezultate

    As ruga pe cele care spun ca au obtinut rezultate buna sa specifice in cm si durata tratamentului... Cred ca pe toate ne intereseaza asta in mod special... Multumiri anticipat!

    0
    1

  • alma pe 12 Iun 2011, 20:05
    conteaza varsta?

    existe printre voi persoane care au obtinut rezultate si are varsta de 30 de ani? Sunt curioasa daca au efecte si la varste mai inaintate ...

    1
    0

  • irina pe 12 Iun 2011, 19:09
    hello

    am ramas surprinsa sa vad cum sanii mei s-au marit dupa 2 luni de luat xxlbust! foarte tare

    0
    3

  • cristina pe 11 Iun 2011, 00:50
    xxlbust

    sa stiti ca am luat 2 luni xxlbust ,mi se marise sanii 1cm si am facut pauza timp de o luna ,nu mai aveam bani sa-mi iau si a 3a cutie .Astazi mi-am comandat a treia cutie ,la mine rezultatul s-a mentinut,pana acum,dar este clar ca acesta este un tratament de lunga durata ,trebuie administrat cateva luni bune pentru a vedea rezultate si terbuie sa ai si bani sa le cumperi.

    1
    2

  • mariana pe 10 Iun 2011, 14:18
    fumatoare

    Buna fetele cu rezultate m-ar interesa daca cele cu rezultate bune dupa administrare xxl bust, sunte-ti sau a-ti fost fumatoare in timpul tratamentului...va multumesc

    0
    1

  • Alexandra pe 10 Iun 2011, 09:43
    Rezultate

    Centrimetrii obtinuti sunt definitivi sau dupa terminatea tratamentului marimea sanilor revine la normal? Cred ca asesta este cel mai important aspect al tratamentului, indiferent ca sanii cresc 1 cm sau mai mult, rezultatul sa se mentina....

    0
    0

  • Alexandra pe 9 Iun 2011, 23:50
    centimetri...

    Eu am luat anticonceptionale pt alte probleme medicale, nu le dadeam exemplu ca metoda pt cresterea sanilor... Spuneam doar ca marirea sanilor cu 1-2 cm nu este observabil...

    0
    1

  • ELLA pe 9 Iun 2011, 17:27
    XXL BUST

    eu am ales sa iau xxl bust pentru ca nu este pe baza de hormoni .Anticonceptionale sunt pe baza de hormoni si in afara de marirea sanilor poti avea si alte reactii adverse: dureri de cap, tendinta de ingrasare........decat cu sanatatea in pioneze mai bine 1-2cm pe luna.sunt la a-2-a cutie xxl bust si pana acum mi-au crescut cu 2 cm

    0
    2

  • Alexandra pe 8 Iun 2011, 23:17
    centimetri...

    Cum puteti fi multumite cu 1 cm dupa o luna? Sau cu 3 cm dupa 3 luni de tratament? Mie mi-au crescut sanii cu 4 cm dupa 2 luni de anticonceptionale si sincer nu se vedea nu stiu ce diferenta..... Eu am vazut, pt ca stiam cum erau inainte, dar diferenta nu era vizibila in haine si la sutien foarte putin...

    0
    2

  • sanda pe 8 Iun 2011, 17:09
    xxl bust

    azi termin a2a cutie xxl bust.m-am masurat aseara si aveam 1.5 cm

    1
    0

  • ecaterina pe 7 Iun 2011, 17:01
    xxl bust

    iau xxl bust de aproape 6 saptamani si am sanii mai mari cu 1.5 cm.Ma bucur ca nu am aruncat banii degeaba.

    1
    1

  • alice43 pe 3 Iun 2011, 17:44
    xxl bust

    iau xxl bust de 16 zile si am deja 1cm in plus in zona sanilor.sper sa o tina tot asa

    0
    1

  • gratiela pe 2 Iun 2011, 16:45
    XXL BUST

    O prietena de-a mea a inceput de 2 saptamani tratamentul cu xxl bust.Rezultatele se observa vizibil.M-am hotarat si am facut si eu comanda de 2 tuburi pentru 2 luni.

    1
    1

  • daniela stan pe 1 Iun 2011, 12:53
    pentru xxl

    iau xxl bust de 3 luni jumate si la mine si-a facut efectul cu 3 cm , si este si fara efecte secundare.Ma bucur de sanii mei pe care i-am abtinut de la xxl bust

    1
    1

  • stefy pe 31 Mai 2011, 16:57
    xxl bust

    Eu am luat xxl bust 3 luni si mi s-au marit sanii cu 2cm iar rezulatele pana acum s-au mentinut.Sper sa beneficia de rezultate tot restul vietii .

    0
    1

  • girl90 pe 30 Mai 2011, 20:08
    xxl bust

    a luat cineva mai mult de 4 cutii xxl bust ?

    0
    1
Pagina « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod