Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 151-200 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Corina pe 25 Dec 2012, 14:30
    ptr toate fetele

    va spun sincer ca pana de curand si eu imi doream sa am bustul mai mare printr-o cale naturala. nu am vrut sa comand nimic pana nu am fost sigura k nu-mi voi pune in pericol sanatatea si nu am gasit nimic sigur 100% care nu-mi va dauna tot resul vietii. adevarat.. un bust mare e mult mai frunos, dar knd nu sti in cel mai mic detaliu ce contin pastilele sau kt de sanatoase sunt plantele indicate va spun sincer k nu faceti dekt sa va puneti in pericol sanatatea. dak nu inveti sa te iubesti asa cum esti, mereu vei avea complexari legate de felul in care arati iar increderea de sine va scadea. P.S.: fiecare are ceva deosebit si trebuie sa ne punem in valoare acel ceva. invatati sa va faceti placute asa cum sunteti si nu veti avea nimic de pierdut.

    2
    0

  • Oana pe 23 Dec 2012, 14:16
    Marirea sanilor

    Buna! Cat timp tin rezultatele?

    2
    0

  • maria pe 22 Dec 2012, 11:27
    am facut comanda pascu...

    am tot citit pe aici si mi-a atras atentia cartea aceea pt marirea sanilor si am comandat-o www.marirea-sanilor-definitiva.ro impreuna cu acele exercitii si bonusuri, deabea astept sa primesc pachetul si sa incep ... sarbatori fericite!!

    3
    0

  • Danutza pe 20 Dec 2012, 09:14
    breast

    Si eu am gasit breast success in farmacii, dar am luat de pe breast-success.ro pt. ca este importator oficial in Romania!

    0
    1

  • andreea pe 19 Dec 2012, 09:31
    xxl bust

    eu am ales xxl bust ptr ca l-am gasit la farmacie si ptr ca am aflat de la o prietena ca ofera cele mai rapide rezultate.

    0
    0

  • Ioana Pascu pe 19 Dec 2012, 09:18
    Pt. Pascu

    Iau o data la 1 an cate un flacon pentru a-mi tonifia sanii. Marirea oricum s-a pastrat. Probabil ca stii ca , odata cu trecerea anilor,incepem sa ne "ofilim" :)) Daca nu ai nimic de castigat si n-ai avut nici o experienta cu produsele mentionate de mai sus, nu-ti mai da cu parera si nu mai induce lumea in eroare.

    1
    4

  • roberta pe 18 Dec 2012, 19:31
    buna

    De cand iau xxlbust ,doua luni si jumatate,mi-au crescut sanii 3 cm. Asa ca eu va recomand aceste pastile,nu am niciun efect advers de la ele.

    1
    0

  • Ioana Pascu pe 18 Dec 2012, 19:23
    pt alina pascu...

    reclama la ce?? ca nu e al meu produsul sa castig ceva daca ii fac reclama sau nu...:)))) pur si simplu mi-am spus parerea si experienta mea in legatura cu marirea sanilor.... Totusi eu zic ca mai bine sa te interesezi ce rol au pastilele asupra organismului... P.S - si daca nu ti sa lasat sani de 4 ani dece inca mai folosesti pastilele astea care sunt asa mult laudate pe aceasta pagina?? breast-success sau xxl bust... ceva de genul .... Sau toata viata ai de gand sa te indopi cu pastile numai sa iti menti sani cu 2, 3 nr in plus ??

    3
    0

  • Alina Pascu pe 18 Dec 2012, 10:53
    Pentru Ioana Pascu!

    Draga, Ioana! Ceea ce faci tu acum este reclama in toata regula. Nu incerca sa desfiintezi alte metode, atata timp cat tu nu le-ai incercat. Eu am urmat un tratament de 6 luni cu pastilele breast-success.ro si dupa 4 ani rezultatele inca sunt vizibile.

    0
    3

  • ioana pascu pe 17 Dec 2012, 23:00
    sani mici - marire naturala

    eu miam marit sani dupa o reteta traditionala gasita pe www.marirea-sanilor.com a functionat superb si simplu... recomand e mult mai sanatos decat sa te indopi de pastile sa obti 3, 4 nr si dupa sa iti revina sani la loc...:))))

    6
    0

  • Mona pe 16 Dec 2012, 22:59
    sani

    De mult timp ma tin sa-mi cumpar xxlbust,tot aman din cauza banilor,mereu am cheltuieli si salariu meu se duce pe altele,iar eu nu mai apuc sa-mi fac placerile.Luna viitoare promit sa pun bani de o parte sa incep si eu ca voi sa iau pastilele xxlbust.Succes si sa scrieti aici evolutia voastra.

    0
    0

  • silvia pe 16 Dec 2012, 21:58
    intrebare,,

    cum as putea sa dau comanda de breast success daca sunt din moldova,,,imi doresc foarte mult acest produs ca la noi nu se gasesc in farmacie,

    1
    0

  • alina pe 14 Dec 2012, 12:04
    BUNA

    AM FACUT COMANDA DE 3 XXLBUST,STIU SIGUR CA DA REZULTATE DE LA O PRIETENA SI O SA VA SCRIU AICI PE FORUM DUPA CE LE IAU .

    2
    0

  • Flory pe 13 Dec 2012, 08:52
    breast success

    Ideea e ca pastilele breast success contin toate aceste ingrediente , grau si etc. Nu vad de ce m-as complica, cand as putea administra o capsula pe zi, fara batai de cap si tot felul de combinatii. Am gasit aceste informatii atat pe forumuri, cat si pe breast-success.ro

    1
    0

  • monalisa pe 11 Dec 2012, 22:22
    xxl b

    Si eu va recomand xxl bust. Nu are efecte adverse si da rezultate intr-un timp scurt. La mine are efecte vizibile, am sanii mai mari si sunt incantata!

    1
    0

  • andreea pe 11 Dec 2012, 19:53
    xxl bust

    Din fericire si eu am ales xxl bust .Urmez tratamentul de 5 luni si rezultatele sunt bune,bune :) Inainte sa iau xxlbust mi-am cumparat un sutien care imi venea mare.acum i-mi vine perfect.Sper sa am sanii mult mai mari

    1
    0

  • Marinela Tuduc pe 11 Dec 2012, 08:58
    Reteta cu grau si schinduf

    Eu am cumparat acest material Marirea Sanilor Definitiva si nu am obtinut ft bune rezultate. S-au marit intr-adevar foarte mari . Am folosit reteta naturista cu schinduf si grau incoltit recomandata de www.marirea-sanilor-definitiva.ro

    6
    0

  • Natali pe 10 Dec 2012, 22:55
    medicamentul pentru cresterea sinilor

    Buna .....am o intrebare pot sa stiu cum se numesc pastilele acestea ?si cum pot sa le procur?

    0
    0

  • Sonia Trif pe 10 Dec 2012, 22:24
    hello

    Nu au efecte adverse ,eu le iau 3 luni.Totul decurge ok am obtinut rezultate bune pana in momentul de fata.Eu sunt curioasa dupa ce nu o sa mai iau pastilele oare sanii revin la marimea lor initiala?

    0
    0

  • ada pe 10 Dec 2012, 21:34
    buna seara

    xxlbust are efecte adverse? Ma tenteaza

    0
    0

  • Xonia pe 10 Dec 2012, 12:22
    BREAST SUCCESS

    Mi-am comandat si eu BREAST-SUCCESS.RO si de-abia astept sa-mi ajunga coletul. Am vazut ca sunt cele mai cumparate de pe piata!

    0
    0

  • ioana pe 8 Dec 2012, 14:21
    Cartea Marirea-Sanilor.com / a folosit careva?

    Eu am cumparat acest material Cresterea Sanilor Natural si nu am obtinut ft bune rezultate. S-au marit intr-adevar dar nu foarte mari . Daca voi continua se mai maresc? Astept raspuns multumesc.

    5
    0

  • Giorgiana pe 7 Dec 2012, 18:52
    XXL BUST

    Mi-am comandat si eu xxl bust. Astept cu nerabdare coletul. Am ales acest produs pentru ca am observat ca este cel mai folosit si ofera cele mai bune rezultate.Sunt foarte nerabdatoare!

    0
    0

  • Giorgiana pe 7 Dec 2012, 18:51
    XXL BUST

    Mi-am comandat si eu xxl bust. Astept cu nerabdare coletul. Am ales acest produs pentru ca am observat ca este cel mai folosit si ofera cele mai bune rezultate.Sunt foarte nerabdatoare!

    0
    0

  • Chiriac Irina pe 7 Dec 2012, 16:11
    breast oficial

    Buna, Ramona! Da, acela este site-ul oficial al pastilelor breast success. Si sunt importatori oficiali al pastilelor Breast Success in Romania, vazut pe certificatul pe care mi l-au trimis in colet. Pwp si bafta!

    1
    0

  • Ramona Nenciu pe 7 Dec 2012, 16:09
    Intrebare

    Nu va suparati, stiti cumva daca acesta este site-ul oficial al pastilelor breast success, Breast-Success.ro ?

    0
    0

  • andree@ pe 7 Dec 2012, 11:27
    xxl bust

    buna! am terminat prima cutie cu pastile xxl bust si se vede o mare schimbare, am sanii putin mai mari si mult mai tari. pana acum sunt multumita

    3
    0

  • ionela baciu pe 7 Dec 2012, 09:12
    rezultate naturale

    am folosit 2 luni un tratament natural urmat de o serie de exercitii pilates pt marirea sanilor si sunt foarte multumita de rezultate, pe langa ridicarea sanilor am crescut si un nr in plus. Marirea Sanilor Definitiva recomand www.marirea-sanilor-definitiva.ro

    2
    0

  • andra pe 7 Dec 2012, 01:11
    xxl bust

    mi-am comandat si eu xxl bust. m-am documentat vreo 2 saptamani inainte si cum am facut rost de bani mi l-am cumparat.abia astept sa am sanii mai mari...

    0
    0

  • andra pe 7 Dec 2012, 01:10
    xxl bust

    mi-am comandat si eu xxl bust. m-am documentat vreo 2 saptamani inainte si cum am facut rost de bani mi l-am cumparat.abia astept sa am sanii mai mari...

    0
    0

  • Miki pe 6 Dec 2012, 19:49
    Bust

    Eu iau xxl bust de 2 luni si sanii mei au suferit o schimbare majora. Nu mai sunt lasati si sunt mai fermi si mai mari. Ma bucur mult ca am gasit solutia.

    0
    0

  • Miki pe 6 Dec 2012, 19:46
    Bust

    Eu iau xxl bust de 2 luni si sanii mei au suferit o schimbare majora. Nu mai sunt lasati si sunt mai fermi si mai mari. Ma bucur mult ca am gasit solutia.

    0
    0

  • Miki pe 6 Dec 2012, 19:45
    Bust

    Eu iau xxl bust de 2 luni si sanii mei au suferit o schimbare majora. Nu mai sunt lasati si sunt mai fermi si mai mari. Ma bucur mult ca am gasit solutia.

    0
    0

  • gabriela pe 6 Dec 2012, 18:42
    xxl bust

    felicitari ionela! ma bucur enorm pentru tine ! eu abia am inceput sa iau xxl bust si abia astept sa vad o schimbare. felicitari !

    0
    0

  • ionela pe 6 Dec 2012, 18:16
    xxl bust

    abia am terminatul perioada de marire a sanilor cu xxl bust. am luat pastilele 6 luni neintrerupt si acum ,am sanii mai mari cu 5 centimetri. sunt foarte multumita. m-am gandit sa fac o pauza si dupa sarbatori sa incep sa iau din nou xxl bust.

    0
    0

  • ionela pe 6 Dec 2012, 18:15
    xxl bust

    abia am terminatul perioada de marire a sanilor cu xxl bust. am luat pastilele 6 luni neintrerupt si acum ,am sanii mai mari cu 5 centimetri. sunt foarte multumita. m-am gandit sa fac o pauza si dupa sarbatori sa incep sa iau din nou xxl bust.

    0
    0

  • Monalisa pe 5 Dec 2012, 14:46
    breast

    Sunt sute de site-uri care comercializeaza produse de marire a sanilor. Pana la urma m-am hotarat sa comand de pe breast-success.ro deoarece mi s-a parut cel mai oficial, daca pot sa spun asa!

    0
    0

  • Ecaterina pe 4 Dec 2012, 09:20
    breast success

    Va dati seama ca nu consum bauturi alcoolice in perioada tratamentului, dar ziceam asa ca fapt divers! :D

    0
    0

  • Ecaterina pe 3 Dec 2012, 11:10
    reactii

    eu cand am luat pastile breast success , mi-au spus ca pot fi administrate in acelasi timp cu alte medicamente, chiar si cu bauturile alcoolice.

    0
    0

  • alina pe 3 Dec 2012, 01:19
    anticonceptionale

    buna elena! si eu iau pastile xxl bust si anticonceptionale si nu am nici o problema. totul este in regula si poti fi linistita. iau anticonceptionale de vreo 5 ani si xxl bust de vreo 4 luni. in ultimele 4 luni de cand le iau impreuna, m-am simtit normal si nu am avut reactii adverse

    0
    0

  • maria pe 2 Dec 2012, 14:09
    xxxl bust

    Buna ziua! eu folosesc xxl bust de 2 luni. ma simt foarte bine si mi-au crescut sanii destul de mult. am incercat sa ma masor si cred ca am vreo 3 centimetri in plus

    0
    0

  • elena pe 2 Dec 2012, 14:02
    xxl

    mi-am cumparat si eu xxl bust de la un plafar si am inceput sa-l iau. as vrea sa stiu daca pot lua si anticonceptionale pe perioada tratamantului ? am reusit sa-mi maresc sanii cu 1 centimetru pana acum...

    1
    0

  • Elenusha pe 29 Nov 2012, 13:55
    prefer calitate

    Am ales calitatea, am luat de pe breast-success.ro deoarece ofera suport telefonic 24/24 si detalii complete, ceea ce m-a convins sa am incredere!

    0
    2

  • Irina pe 27 Nov 2012, 15:01
    buna

    Am facut comanda de xxlbust ,par cele mai ok.

    1
    0

  • Violeta pe 26 Nov 2012, 12:05
    buna, miky

    le-ai luat cumva de pe breast-success.ro ?

    0
    1

  • ioana pe 25 Nov 2012, 09:46
    Medicina Naturista

    eu am luat o reteta naturista de pe www.marirea-sanilor.com si am folosit-o 3 luni sunt multumita de rezultate ....

    4
    0

  • alina pe 24 Nov 2012, 12:38
    imi iau si eu

    Imi iau si eu xxlbust am vazut ca e facut de laboratoarele medica de la noi si contine numai extract de plante.

    0
    0

  • emilia pe 24 Nov 2012, 12:08
    xxlbust

    eu am deja o luna si o saptamana de cand tot iau xxlbust si au inceput sa se vada rezultate si la mine,deocamdata nu vreau sa ma laud prea mult ,vreau sa termin toate cele 3 cutii pe care mi le-am cumparat cu xxlbust si apoi va spun .Oricum deja incepe sa se simta deferenta.

    0
    0

  • ingrid pe 22 Nov 2012, 12:40
    am facut comanda

    am facut comanda de xxlbust ,o sa va dau informatii cu efectele produsului peste o luna.

    0
    0

  • Sorela pe 22 Nov 2012, 09:11
    Pt. Savu,

    Daca vrei sa-ti faci reclama, e-n regula dar nu denigra alte firme. Fa-o subtil! ;)

    0
    1
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod