Shake-uri delicioase naturale

6 rețete de shake-uri proteice pentru femei

Shake de fructe

2. Shake proteic cu iaurt grecesc şi fructe de pădure


Amestecă în blender iaurt grecesc cu fructe de pădure congelate, o banană şi 2 linguri cu seminţe de cânepă decorticată. Dacă vrei să obţii o consistenţă mai lichidă poţi să foloseşti puţin lapte. Seminţele de cânepă şi iaurtul grecesc furnizează proteine de calitate.


3. Shake proteic cu avocado şi quinoa


Amestecă în blender 1/4 avocado cu quinoa fiartă, un pumn de spanac, zeamă de lămâie, ghiimbir proaspăt răzuit, felii de mango şi lapte vegetal. Quinoa va furniza proteină completă, fiind una dintre cele mai bune surse de origine vegetală.



4. Shake cu spirulină


Amestecă în blender spirulină cu lapte vegetal, spanac, lămâie, ghimbir şi banană. Foloseşte pentru început mai puţină spirulină, deoarece are un gust foarte puternic de alge.

Spirulina este în topul alimentelor bogate în proteine, deoarece conține de trei ori mai multă proteină decât carnea de vită.


5. Shake-uri proteice cu portocale


Amestec în blender portocale cu lapte de soia, fulgi de ovăz, ghimbir şi banană. Laptele de soia va furniza proteinele de care ai nevoie.


6. Shake-uri proteice cu afine


Amestecă în blender afine congelate, scorţişoară, seminte de cânepă decorticate, lapte de soia şi banană congelată. Vei obţine un shake cremos şi răcoritor ca îngheţata, iar proteinele sunt asigurate de seminţele de cânepă şi de laptele de soia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod