bunicuţă internet

O bunicuţă a căutat ceva pe internet şi a înduioşat o lume întreagă

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
May Ashworth, o bunică în vârstă de 86 de ani din Marea Britanie foloseşte "te rog"/ "mulţumesc" în căutările sale pe Google, crezând că există o persoană reală la sediul Google care răspunde solicitărilor sale. Nepotul a distribuit poza cu search-ul bunicii, adunând aproape 30.000 de redistribuiri.

Motorul de căutare Google şi-a întâlnit cel mai politicos utilizator, relatează site-ul smh.com.au, citat de Mediafax.

Ben Eckersley, în vârstă de 25 de ani, care trăieşte în Manchester (Anglia) a trecut în vizită pe la bunica lui şi, folosind laptopul acesteia, a observat, într-un tab rămas deschis, o căutare Google amuzantă.

"Te rog converteşte aceste cifre romane MCMXCVIII mulţumesc", era căutarea tastată de bunică, urmată de răspunsul "1998".

"Am întrebat-o pe nana de ce a folosit 'te rog' şi 'mulţumesc' şi se pare că ea crede că există cineva în sediul Google care este responsabil de căutările oamenilor.

A crezut că dacă este politicoasă, răspunsul va veni mai rapid", a povestit tânărul pentru BBC.

bunicu?? Google

Bunicuţa, care a s-a născut în 1930, a vorbit pentru postul de radio CBC News, după ce postarea pe Twitter a nepotului său a devenit viral.

Aceasta a explicat că nu se pricepe la computere şi că foloseşte Google de câteva ori pe săptămână – "Am crezut că cineva bagă răspunsurile acolo, aşa că mi s-a părut firesc să mulţumesc.
Nu ştiu cum funcţionează, să fiu sinceră"
.

Nu doar utilizatorii Twitter au fost fermecaţi de bunicuţa lui Ben, ci şi chiar sediul din Marea Britanie al Google. Compania a observat fotografia făcută publică de nepot şi i-a transmis acestuia pe Twitter: "Într-o lume cu miliarde de căutări, a dumneavoastră ne-a făcut să zâmbim".

Ben s-a declarat surprins de atenţia pe care a primit-o tweet-ul său, afirmând că a fost contactat şi de media din SUA pentru a fi invitat la emisiuni, relatează Mediafax.

Atât filiala din Marea Britanie a Google, cât şi sediul din SUA i-au răspuns tânărului pe Twitter.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • eu eu pe 18 Iun 2016, 02:40
  pai da!

  bunul simt nu dispare odata cu varsta! mai greu cu generatia facebook care traieste cu falsa impresie ca i se cuvine orice, doar pt simplul fapt ca exista si are drepturi...

  4
  0

 • Irelevant pe 18 Iun 2016, 00:53
  Ce spui?

  "needucți" ?!? Câte kilograme are limba ta? E grea tare? :)

  1
  2

 • ali pe 17 Iun 2016, 21:58
  BUNICUȚA ȘI GOOAGLE

  Doamna era ferm convinsă că bunele maniere fac parte din viața cotidiană, ceia ce e normal. Este o lecție pentru „postacii„ needucți

  4
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod