bunicuţă internet

O bunicuţă a căutat ceva pe internet şi a înduioşat o lume întreagă

May Ashworth, o bunică în vârstă de 86 de ani din Marea Britanie foloseşte "te rog"/ "mulţumesc" în căutările sale pe Google, crezând că există o persoană reală la sediul Google care răspunde solicitărilor sale. Nepotul a distribuit poza cu search-ul bunicii, adunând aproape 30.000 de redistribuiri.

Motorul de căutare Google şi-a întâlnit cel mai politicos utilizator, relatează site-ul smh.com.au, citat de Mediafax.

Ben Eckersley, în vârstă de 25 de ani, care trăieşte în Manchester (Anglia) a trecut în vizită pe la bunica lui şi, folosind laptopul acesteia, a observat, într-un tab rămas deschis, o căutare Google amuzantă.

"Te rog converteşte aceste cifre romane MCMXCVIII mulţumesc", era căutarea tastată de bunică, urmată de răspunsul "1998".

"Am întrebat-o pe nana de ce a folosit 'te rog' şi 'mulţumesc' şi se pare că ea crede că există cineva în sediul Google care este responsabil de căutările oamenilor.

A crezut că dacă este politicoasă, răspunsul va veni mai rapid", a povestit tânărul pentru BBC.

bunicu?? Google

Bunicuţa, care a s-a născut în 1930, a vorbit pentru postul de radio CBC News, după ce postarea pe Twitter a nepotului său a devenit viral. Aceasta a explicat că nu se pricepe la computere şi că foloseşte Google de câteva ori pe săptămână – "Am crezut că cineva bagă răspunsurile acolo, aşa că mi s-a părut firesc să mulţumesc. Nu ştiu cum funcţionează, să fiu sinceră".

Nu doar utilizatorii Twitter au fost fermecaţi de bunicuţa lui Ben, ci şi chiar sediul din Marea Britanie al Google.

Compania a observat fotografia făcută publică de nepot şi i-a transmis acestuia pe Twitter: "Într-o lume cu miliarde de căutări, a dumneavoastră ne-a făcut să zâmbim".

Ben s-a declarat surprins de atenţia pe care a primit-o tweet-ul său, afirmând că a fost contactat şi de media din SUA pentru a fi invitat la emisiuni, relatează Mediafax.

Atât filiala din Marea Britanie a Google, cât şi sediul din SUA i-au răspuns tânărului pe Twitter.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu eu pe 18 Iun 2016, 02:40
    pai da!

    bunul simt nu dispare odata cu varsta! mai greu cu generatia facebook care traieste cu falsa impresie ca i se cuvine orice, doar pt simplul fapt ca exista si are drepturi...

    4
    0

  • Irelevant pe 18 Iun 2016, 00:53
    Ce spui?

    "needucți" ?!? Câte kilograme are limba ta? E grea tare? :)

    1
    2

  • ali pe 17 Iun 2016, 21:58
    BUNICUȚA ȘI GOOAGLE

    Doamna era ferm convinsă că bunele maniere fac parte din viața cotidiană, ceia ce e normal. Este o lecție pentru „postacii„ needucți

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod