6 alimente care favorizează celulita

Ai un program bine stabilit de sport şi nici nu eşti mare fană a dulciurilor, însă de celulită tot nu scapi. Poate alegi tocmai alimentele care sunt recunoscute pentru faptul că pot favoriza apariţia celulitei.

Potrivit prof. dr. nutriţionist Gheorghe Mencinicopschi, nu trebuie să ai kilograme în plus pentru a avea celulită. Cunoscută şi sub denumirea de coajă de portocală, celulita afectează 90% dintre femei, indiferent dacă sunt slabe, cu o greutate normală, supraponderale sau chiar dacă fac sport cu regularitate. Cum nu poţi schimba mulţi dintre factorii de risc pentru celulită, trebuie să acorzi o mare importanţă alimentaţiei şi să eviţi acele produse care pot agrava celulita:

1. Sucurile carbogazoase şi fresh-urile în exces

2. Cafeaua în exces

3. Alcoolul în exces

4. Prăjelile şi alimentaţia de tip fast-food

5. Mezelurile şi alte grăsimi animale preparate industrial (conserve, semipreparate, pate)

6. Dulciurile şi alimentele rafinate


De asemenea, fumatul, hainele strâmte (împiedică circulaţia sângelui, mai ales pantalonii strâmţi şi obiceiul de a sta picior peste picior) şi tocurile înalte intră în categoria factorilor de risc pentru celulită.


Şi vedetele au bătăi de cap cu celulita


Nu multe dintre vedetele de la Hollywood se pot mândri cu faptul că nu au probleme cu celulita. În ciuda posibilităţilor materiale care le oferă şansa să încerce toate tratamentele de pe lume pentru a scăpa de celulită, pozele surprinse de paparazzi vorbesc de la sine. Şi ele sunt într-o continuă luptă cu celulita. Iată câteva dintre cele mai recente fotografii cu vedete surprinse cu celulita la vedere:

 

Credite foto: DailyMail.co.uk

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daviddragos pe 1 Nov 2010, 18:02
    Gaga

    Nu cred ca femeia asta a fost in ultimii ani la sala. Cu siguranta nu de fitness

    1
    0

  • Adriana pe 1 Nov 2010, 15:31
    celulita

    Asa se indrepta LadY Gaga spre sala de fitness? :))

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod