5 alimente pentru un abdomen plat

Vrei un abdomen plat? Ştii că exerciţiile fizice şi alimentaţia sunt punctele cheie pe care trebuie să te concentrezi. Acum trebuie doar să-ţi notezi cele mai bune alimente şi rezultatul îl vei constata singură.

Nu rezolvi nimic dacă stai şi te vaieţi că ai "colăcei" sau burtă, care te enervează la culme. Mi se pare mie sau nu te deranjează suficient de tare grăsimea de pe talie, din moment ce nu te apuci de treabă? Ai exerciţii, iar acum descoperi şi alimentele care te ajută să ai un abdomen plat. Nu mai ai nicio scuză! La treabă şi te aşteptăm să ne povesteşti rezultatele spectaculoase pe care le-ai obţinut.

Nu ştii ce exerciţii să faci pentru abdomen? Avem noi mai multe opţiuni pentru tine. Trebuie doar să le alegi şi, cel mai important, să le execuţi cu regularitate.

Cele mai eficiente exerciţii pentru abdomen

6 exerciţii pentru un abdomen plat

Abdomen plat la orice vârstă

Exerciţii Pilates pentru abdomen

MAI MULT DESPRE: kilograme, calorii, talie, grasime, abdomen plat
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • George pe 11 Ian 2013, 20:42
    completare

    Prin "consuma-l intr-o ora" au vrut sa spuna ca trebuie sa-l bei in maxim o ora de la preparare.

    0
    0

  • popa iulia pe 15 Ian 2012, 18:05
    ceaiul verde

    ce s-a avut invedere prin se consuma intr-o ora?

    1
    0

  • Popa Liviu Dorel pe 11 Dec 2010, 21:05
    5 alimente pentru un abdomen plat !

    Singurul aliment care a avut efect la mine a fost GRAPEFRUIT-ul ROSU ! 1 SAU 2 grepfuri inainte de fiecare masa a zilei ! INAINTE ! Am reusit sa slabesc de la 121 kg la 90,5 kg in numai 3 luni :aprilie mai iunie bineinteles asortat cu futness ,(treadmil -3 seturi /sedinta -am ajuns sa alerg cu 10/km -ora c.c.a 20 minute!) Ininte imi era frica sa alerg fara sa ma tin de barele aparatului TREADMIL !

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod