Vine, vine primăvara!

Zăpada a început să se topească. La fel ne-am dori să se întâmple și cu grăsimea de pe coapsele noastre, nu? Se schimbă sezonul, deci schimbăm și alimentația și antrenamentele. Dacă

Zăpada a început să se topească. La fel ne-am dori să se întâmple și cu grăsimea de pe coapsele noastre, nu? Se schimbă sezonul, deci schimbăm și alimentația și antrenamentele. Dacă iarna preferi să optezi pentru antrenamentele de tonifiere, la saltea, care nu te solicită atât de mult, e momentul să treci la antrenamente de tip cardio. Iată și de ce și cum.

Antrenamente de iarnă

Iarna trebuie să ne mărim masa musculară și oricum nivelul nostru de energie scade. De aceea, este recomandat să avem o alimentație corectă, bogată în vitamine, iar legumele nu trebuie să lipsească d ela nici o masă.

În ceea ce privește hidratarea, dacă îți este greu să bei apă atunci când e frig, fă-ți multe ceaiuri  de fructe sau din plante, care să-ți placă să le bei neînduclite.

Antrenamentele de tonifiere au rolul de a ne mări masa musculară, fie că vorbim de ReShape, Upper Body Tone, Ultimate Pilates, Body Worship, Fitness Evolution sau KettleBelle.  La majoritatea antrenamentelor se folosesc greutăți mici, de 1kg sau 2kg, iar la KettleBelle se folosesc kettlebells, greutăți de 4, 8 sau 12 kg. Acestea au rolul de a tonifia musculatura, fără a ne face să arătăm ca niște culturiste, deoarece mișcările sunt bazate pe întinderi dinamice ale mușchilor contractați.

Kettlebell-urile arată ca niște bile de bowling cu mâner. Atunci când le țineți de mâner, vă solicită aproape toți mușchii din corp. Este foarte bun pentru accelerarea metabolismului.

Colecția cardio de primăvară-vară!

Odată cu creșterea temperaturii de afară, glanda tiroidă își reduce acitivtatea, așadar trebuie să susținem metabolismul prin efort cardio vascular.  Așadar, este indicat ca, la 3 antrenamente pe săptămână, două să fie cardio și unul de tonifiere. Avem antrenamente cardio sunt pentru toate tipurile de cliente, de la începătoare la avansate.

Pentru începătoare avem antrenamente cardio cu nivel de dificultate redus, precum Essential Fitness sau Step Aerobic, iar pentru clientele de nivel mediu și avansat, avem TaeBo, Capoeira, RCP sau ReBorn.

Pentru le oferim o atenție deosebită clientelor noastre, am introdus un ritm de execuție sănătos , potrivit atât pentru clientele începătoare cât și pentru cele deja experimentate. am accentuat componenta de dezvoltare a masei musculare și de întărire a articulațiilor și am simplificat coregrafiile folosite, accentuând corectitudinea mișcărilor și eficiența exerciților.

Pe principiul, mai bine mai puține și mai corecte decât multe și degeaba.

Vă așteptăm la sală!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod