Tratamentele corporale. Ce rol au în procesul de slăbire?

Peste tot zboară oferte de împachetări cu tot soiul de produse, la cald, la rece, tratamente care promit slăbirea a “ț” kilograme fără nici un fel de efort. Sunt adevărate? Chiar poți să

Peste tot zboară oferte de împachetări cu tot soiul de produse, la cald, la rece, tratamente care promit slăbirea a “ț” kilograme fără nici un fel de efort. Sunt adevărate? Chiar poți să mănânci un hamburger în timp ce stai pe pat la electrostimulare și să slăbești? Bineînțeles că nu.  Rolul principal al acestor proceduri este de a ne face să ne simțim mai bine, nefăcând nimic.

Fără dietă și sport, marele secret de stat în ale slăbitului, aceste proceduri nu au nici un efect.

Alimentație corectă, antrenamente dese, cheia marilor succese! Este foarte indicat, într-adevăr, să mergeți de 2-3 ori pe săptămână și la un masaj anticelulitic și la împachetări. De exemplu, cele la cald, la care se folosește crema de termosudație, au un rol foarte important în eliminarea suprlusului de apă din corp.

A nu se confunda cu slăbitul! Dacă aveți probleme cu circulația sângelui, însă, nu sunt recomandate aceste împachetări, căldura excesivă având un efect nefavorabil asupra vaselor de sânge.

Este bine să consultați un flebolog înainte de a vă decide asupra procedurilor de acest tip. Masajul reduce vizibil celulita și vine în completarea dietei și a sportului ca o mănușă într-o zi friguroasă de iarnă.

Pe lângă acest efect, masajul are rolul de a tonifia și catifela pielea, care este supusă la modificări de proporții în timpul procesului de slăbire. Cu cât pielea este mai elastică, cu atât va rezista mai bine schimbării “de décor” a corpului tău. În concluzie, aveți grijă pe ce fel de proceduri dați banii și, mai important, ce mâncați după!

Cori Grămescu

Lady Fit: Str.

Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod