Sfaturi pentru a fi in forma in prima zi de primavara

Chiar daca vremea pare sa nu tina cu noi si primavara nu se lasa simtita, ziua de 1 martie ne aminteste ca in fiecare an renastem si noi o data cu natura. Ne trezim din amorteala iernii, parca si zambetul nostru este altul, mai discret, de parca am impartasi un secret impreuna cu natura... Iata cateva sfaturi pe care iti recomandam sa le urmezi, pentru a te simti cat mai bine in aceasta zi,

O zi frumoasa incepe cu un mic dejun sanatos
Te trezesti dimineata, iti pregatesti cafeaua si nu renunti la micul dejun.
Este cea mai importanta masa a zilei, deoarece organismul isi asigura astfel necesarul de vitamine si minerale. Prin urmare, pregateste-ti o masa consistenta, cu un bol de cereale si lapte sau iaurt. Optional, adauga fructe proaspete sau din compot, taiate cubulete. Acest mic dejun te va mobiliza si te vei simti plina de energie.

Alege o tinuta mai deosebita, dar adecvata la birou
Fiind o zi mai speciala, iti poti permite sa te rasfeti in alegerea tinutei, dar fii atenta sa nu devii prea extravaganta.
Un costum combinat cu o bluza in nuante viu colorate ti-ar conferi un sentiment aparte, de bucurie interioara si speranta. Si de ce nu ai incerca astfel de asocieri in fiecare zi? Ziua de 1 martie este doar un inceput!

O coafura feminina va completa tinuta
Daca ai par lung, renunta astazi la cocul sobru sau la coada si lasa-ti parul sa cada liber pe umeri. Optional, prinde-ti cateva clame micute, in culori asortate celor din tinuta si lasa cateva suvite sa incadreze chipul.

Un machiaj discret, in nuante calde
Zambeste primaverii! Culoarea roz conduce detasat in tendintele actuale, deci alege farduri in aceasta nuanta si un lipgloss care va adauga un plus de senzualitate buzelor tale.
Dar fii atenta - indiferent de nuanta machiajului, ai grija ca aceasta sa se regaseasca in vestimentatie.

Alege niste bijuterii discrete, care sa te puna in valoare
Fireste, nu vei opta pentru cercei extravaganti, un colier masiv sau cateva inele opulente. In schimb, alege un lantisor discret, la baza gatului, o pereche de cercei asortati si o bratara sau un inel. Daca ai un set, este ideal - daca nu, ce-ar fi sa-ti permiti un rasfat in prima zi de primavara?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod