Scapa de CELULITA!

Te-ai hotarat sa incepi razboiul anticelulita in aceasta primavara pentru a scapa definitiv de ea? Noi iti spunem ca se poate! Peste 400 de paciente au reusit cu ajutorul nostru! Cum?

Specialistii nostri iti vor da recomandari alimentare anticelulita, o dieta anticelulita si impreuna vom alege un tratament anticelulita in functie de tipul, gradul de avansare si localizarea acesteia.

De ce sa nu faci si tu tratamente corporale la fel ca vedetele autohtone sau ca cele de la Hollywood?

Primavara este cel mai potrivit moment pentru a efectua impachetari anticelulita, iar Centrul tau de SlabireBettyBlue ti-a pregatit super oferte:

Termo Reshape - 10 impachetari Slabire - 250 RON
Fango Reshape - 10 impachetari Anticelulita / Slabire - 350 RON
Thalasso Reshape (alge marine) - 10 impachetari Slabire Rapida - 350 RON
Reshape cu Parafango - 10 impachetari Anticelulita - 550 RON

Profita de consultatia gratuita si de evaluarea corporala si alege unul dintre cele 14 tratamente anticelulita - antivergeturi - slabire.


In doar o luna poti da jos peste 7 kg in greutate, 30% din celulita se va elimina, impiedicand reaparitia acesteia cativa ani si vei scadea pana la 10 cm in circumferinta dupa doar un tratament anticelulita!


Avantaje:

Mare parte din kilogramele date jos sunt metale grele, toxine si grasimi, nu doar apa retinuta in corp!
Scaderea in centimentri se face localizat sau total! Daca toata viata ai incercat sa scapi de aripioare, de genunchi grosi sau de pernutele de pe sale, acum poti scapa fara mari eforturi datorita celor mai performante tratamente!
Slabirea este sanatoasa datorita compusilor naturali ai produselor folosite, sarurilor organice si regimului alimentar sanatos pe care trebuie sa-l tii!
- Centimetri dati jos nu se vor lua inapoi minimum un an de zile, iar intretinerea rezultatelor este foarte usoara!
Prin sport si dieta nu poti da jos grasimile localizate, nu se pot sparge si elimina micro si macro nodulii celulitici si risti si o slabire a intreg organismului tau!
Esti permananet supravegheata de personal calificat, pregatit oricand sa-ti dea sfaturi si detalii despre mentinerea sanatatii si armoniei corpului tau!*Plata abonamentelor se face in rate/integral, cash/card.
Valabilitatea unui tratament este de 3 luni de la achizitionare!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sofia pe 24 Mar 2008, 16:40
    adresa

    cum se poate afla nr de telefon si adresa centrului Betty Blue?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod