Reshape Legs & Abs – un nou tip de antrenament pentru remodelarea picioarelor și a abdomenului

Reshape Legs & Abs este un antrenament creat pentru remodelarea picioarelor și a abdomenului. Este foarte bun pentru tonifierea mușchilor și pentru a-ți crea o condiție fizică bună. Acest

Reshape Legs & Abs este un antrenament creat pentru remodelarea picioarelor și a abdomenului. Este foarte bun pentru tonifierea mușchilor și pentru a-ți crea o condiție fizică bună. Acest antrenament combină elemente cardio și de forță și folosește stepperul și greutatea corpului, precum și o selecție variată de exerciții.

Muzica este antrenantă, iar mișcările sunt simple și eficiente. Este un antrenament complex pentru trenul inferior și include exerciții speciale pentru remodelarea coapselor și a fesierilor.

Zonele cele mai problematice - adică interiorul și exteriorul coapsei, abdomenul inferior și fesierii - primesc o atenție deosebită în timpul acestui antrenament.

Este o clasă de tonifiere solicitantă, recomandată clientelor avansate și celor care au un nivel mediu de rezistență fizică și multă voință. Discută cu antrenoarea ta sau cu Cori despre cea mai indicată combinație de antrenamente pe care o poți alege în funcție de obiectivul tău. Este cea mai sigură cale să obții rezultatul dorit într-un timp optim.

Cu drag,
Cori Grămescu
Lady Fit: Str.

Bărăției nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (lânga magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod