Summer Bikini pentru un fund perfect!

Vine vara, bine-mi pare! Afară e deja soare, temperaturile cresc, iar lungimile rochițelor se scurtează. Trebuie să începe să lucrăm la lookul de vară. Avem un program creat fix pentru acest

Vine vara, bine-mi pare! Afară e deja soare, temperaturile cresc, iar lungimile rochițelor se scurtează. Trebuie să începe să lucrăm la lookul de vară. Avem un program creat fix pentru acest sezon: Summer Bikini!

Summer Bikini este un program de tonifiere, dedicat în exclusivitate mușchilor fesieri și coapselor. Este “urmașul” antrenamentului de Bikini Body, dar are exerciții complet noi. Se focusează pe tonifierea, remodelarea și ridicarea zonei fesiere și modelează zona coapsei interioare și a șoldurilor.

Printr-o combinație specială de exerciții, mușchii ce formează posteriorul vor fi remodelați așa cum visează orice femeie!

Obținem tonus muscular și fermitate, o formă frumoasă a feselor, o volumetrie estetică, menită să corecteze eventualele probleme legate de coapse și nu în ultimul rând, echilibrăm toată musculatura picioarelor! Exercițiile se desfășoară la sol și în picioare, iar mișcările sunt statice și concentrate. Este un antrenament special, iar daca ai tendința să depui grăsime pe fese și coapse atunci când te îngrași, ei bine, este un antrenament potrivit pentru tine!

Discută cu antrenoarea ta sau cu Cori despre cea mai indicată combinație de antrenamente pe care o poți alege în funcție de obiectivul tău.

Este cea mai sigură cale să obții rezultatul dorit într-un timp optim.

Cu drag,
Cori Gramescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (lânga magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod