Program de fitness pentru tonifierea coapselor si feselor

Ai urmat recomandarile prezentate in episoadele precendente si stii acum ce ai de facut daca vrei sa-ti tonifici musculatura bratelor, bustului si cea a abdomenului. Ce a mai ramas? Bineinteles, picioarele si fesele... care constituie una dintre problemele majore ale oricarei femei, din cauza celulitei.

Desigur, esti preocupata ca alimentatia zilnica sa fie cat mai saraca in grasimi si ti-ai procurat si o serie de creme specifice pentru indepartarea celulitei. Dar nici una dintre aceste masuri nu va da rezultatele scontate daca nu urmezi si un program riguros de exercitii fizice. Iti propunem trei modele, pe care, asemeni celorlalte prezentate anterior, iti recomandam sa le urmezi timp de sase saptamani.

Primul exercitiu, constand intr-un set de genuflexiuni, este in general foarte benefic atat pentru coapse si fese, cat si pentru muschii abdomenului, care au un rol important in mentinerea echilibrului. Pentru a obtine rezultate optime iti sugeram sa executi cate 12-15 miscari zilnic, iar in timpul exercitiului, poti folosi si doua gantere.

Cel de al doilea exercitiu din program este mai dificil, dar si rezultatele vor fi pe masura, deoarece contribuie esential la tonifierea musculaturii feselor, precum si a celei de pe partea interioara a coapselor. Analog primului exercitiu, efectele vor fi cu atat mai vizibile daca vei folosi si ganterele. Sunt recomandabile seturi de cate 12-15 miscari zilnic.

Ultimul exercitiu din program este ideal pentru musculatura spatelui, contribuind la mentinerea unei pozitii corecte si prevenind durerile de spate. 12-15 miscari zilnice vor fi suficiente pentru a-ti atinge obiectivul.

Serialul nostru, in care ti-am indicat saptamanal cate un set de exercitii pentru tonifierea celor mai importante grupe de muschi, se incheie aici. Asteptam parerile si preocuparile tale referitoare la acest subiect la adresadieta@eva.ro sau pe forum eva.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristian pe 3 Iun 2010, 20:52
    retea pt dieta unei tinere domnisoara

    AS FI FOARTE FERICIT DAK PUTETI SA IMI TRIMITETI UN PROGRAM CULINAR DIETETIC CAT MAI COMPLET SI ACCEPT SI SFATURI DE NUTRITIE.LUATI VA ROG FRUMOS SEAMA MESAJUL MEU.SI RAMAN RECUNOSCATOR.ASTEPT SFATURILE VOASTRE PT CA STIU CA SUNTETI NISTE PROFESIONOSTI IN ASA CEVA..LA REVEDERE.SI EP CURAND

    0
    0

  • luminita pe 5 Mar 2008, 13:05
    intretinere corporala

    in urma nasterilor,doua la numar,m am ingrasat 60 de kg,asta din vina mea binenteles,ajunsesem la 120 kg,kg cu care am stat inca trei ani dupa nasterea celui de al doilea copil.apoi am inceput sa merg la sala si am facut aerobic doi ani,zi de zi dupa care aerobic si fittnes ptr muschi.am reusit sa slabesc in cinci ani,cu rabdare si multa vointa.asta se intimpla cu mult timp in urma.in momentul de fata am 41 de ani,172 cm si 63 de kg.am foarte mare grija de corpul meu dar as dori sa stiu ce exercitii sa fac ptr tonifierea musculatutii la brate si picioare.am inceput sa am putina celulita dar programul meu si material nu mi pot permite sa merg la saloane ptr masaje si alte chestii.as dori daca se poate un sfat referitor la anumite exercitii speciale.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod