Pregătește-te de sărbători cu Cardio Step!

Ai visat la un program cardio care să topească sute bune de calorii într-o oră, care să îți remodeleze picioarele și fesele în timp record și care să îți pună metabolismul la treabă

Ai visat la un program cardio care să topească sute bune de calorii într-o oră, care să îți remodeleze picioarele și fesele în timp record și care să îți pună metabolismul la treabă pentru 1-2 zile după ce ai mers la sală?

Ei bine, adaugă la toate aceste efecte minunate și reducerea celulitei de pe coapse și reducerea stratului de grăsime din jurul șoldurilor și obții descrierea perfectă a unei ore de cardio step.  Și dacă încă ți-e teamă de dificultatea exercițiilor, imaginează-ți că mare parte din oră constă în urcarea și coborârea unei...

trepte.

Ședința de Cardio Step este structurată astfel încât te va ajuta să scapi de celulita de pe coapse și fese datorită mișcărilor energice de tip cardio. Cele care presupun forță și multe repetări îți vor tonifia mușchii femurali, coapsele interne și externe. Cât despre fese... în mai puțin de o lună vei avea senzația unui lifting. Toate aceste beneficii îți aduc altele: mișcările continue și energice ale picioarelor îți antrenează abdomenul, mai ales cel inferior.

Vrei picioare subțiri și tonifiate? Uită de lift și folosește la maximum fiecare treaptă pe care urci.

Și mergi la o oră de Cardio Step în fiecare săptămâna, pentru că vei reuși să scapi și de ultimii centimetri nesuferiți din jurul șoldurilor.

Cardio Step este o clasă cardio intensă, recomandată clientelor avansate. Discută cu antrenoarea ta despre cea mai indicată combinație de antrenamente pe care o poti alege în funcție de programul și obiectivul tău. Este cea mai sigură cale să obții rezultatul dorit într-un timp optim.

Când poți să vii la Cardio Step?  Verifică orarul: www.ladyfit.ro/orar.php.

Cori Grămescu
Lady Fit: Str.

Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod