5 rețete pentru micul dejun

Pentru săptămâna aceasta îți propun 5 super rețete simple, rapide și sănătoase pentru micul dejun! Sandwich cu avocado și ou Se pune apă la fiert. Când dă în clocot, sparge un ou

Pentru săptămâna aceasta îți propun 5 super rețete simple, rapide și sănătoase pentru micul dejun!

Sandwich cu avocado și ou

Se pune apă la fiert. Când dă în clocot, sparge un ou în apă și lasă-l să se întărească. Taie felii un sfert de avocado și două felii de roșie. Pune la prăjit două felii de pâine integrală. După ce e gata oul, pune-l, împreună cu feliile de roșii și avocado, între cele două felii de pâine și ai un sandviș dietetic, sățios și gustos.

Omletă cu cartof și brânză

Bagă la cuptorul cu microunde un cartof în coajă.

Între timp, bate 2 ouă cu ardei iute tăiat julien. Când e gata cartoful, dă-l prin răzătoarea mare, după ce s-a răcit. Prăjește cartoful într-o lingură de  ulei de măsline. După 2 minute, adaugă și amestecul de ou cu ardei. Prăjește conținutul pe ambele părți și la sfărșit adaugă brănză telemea sau mozzarella. Când s-a topit, poate fi servită super-omleta!

Fulgi de ovăz

La un bol de cereale de ovăz, adaugă o măsură de pudră de proteine, în timp ce fierbe apa pentru oatmeal.

Presară deasupra 10 migdale mărunțite și o jumătate de cană de mure proaspete sau congelate.

Sandwich cu banană și unt de arahide

Se iau două felii de pâine integrală și se prăjesc. Pe o felie, unge 2 lingurite de unt de arahide, iar pe cealaltă, 3 sferturi de banană feliată. Unește-le și ai parte de un mic dejun consistent și gustos!

Cartof copt cu spanac și dovlecel

Se ia un cartof cu coajă, se taie în jumătate și se bagă la microunde. În timp ce se coace, prăjește într-o tigaie în care ai adăguat o lingură de ulei de cocos o jumătate de dovlecel, o cană de spanac crud și o jumătate de cană de ardei gras kapia, până capătă o culoare aurie (nu mai mult de 3-4 minute).

Adaugă un ou peste legume. Când e gata cartoful, așează-l pe o farfurie și adaugă legumele peste. Poftă bună!

Cori Grămescu
Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod