In vizita la un prieten: Club Plus Fit

Din multitudinea de Cluburi de Fitness printre care ne invartim in Bucuresti, dupa ce m-am inscris la Cluburi cu renume si foarte multe fitze unde de la antrenor nu primeai nici macar un "Buna ziua" daca nu-i dadeai o mica "atentie" sau nu erai un VIP, apoi la Cluburi "de cartier" cu miresme pe care nici toata apa din Dambovita nu le-ar mai putea spala si la Cluburi profesioniste cu antrenori care parca te pregateau pentru finala campionatului de aerobic dupa care imi tebuia o saptamana de reanimare, am gasitClub Plus Fit.

O sa radeti, dar a fost "dragoste la prima vedere" - este un loc in care te simti ca in vizita la un prieten, toata lumea e relaxata si binevoitoare, personalul este profesionist si orientat spre programe stabilite special pentru nevoile fiecarui client, atmosfera este destinsa si cel mai important - este un club de sanatate complex unde poti gasi: sala de fitness bine utilata, clasa de aerobic, clasa de dans, masaj, sauna, tratamente corporale, recomandari nutritionist, bar si abonamenete flexibile pentru toate serviciile.


Bine, bine, veti spune, dar servicii de genul asta ofera foarte multe cluburi; concret, prin ce este Club Plus Fit deosebit de altele?

Inca de la intrare esti intampinat de atmosfera calda data de specificul cladirii decorate in stilul anilor interbelici.

Sala de fitness este utilata cu aparatura de buna calitate - nu cum am vazut in alte sali: aparate jupuite, murdare sau reconditionate; antrenorii de fitness - care sunt absolventi de AEFS - urmaresc fiecare persoana in parte si ii recomanda exercitii corespunzatoare problemelor specifice de greutate, intretinere, modelare corporala; foarte important: nu trebuie sa astepti cu orele pentru a folosi un anumit aparat si exista aer conditionat!

La orele de aerobic si tae-bo nu sunt acceptate mai multe persoane decat permite capacitatea salii, se efectueaza exercitii simple (pe care le poti reproduce repede), dar foarte eficiente (pentru abdomen, aripioare si fese) - dupa 10 sedinte de "Bum & Tum" veti avea un abdomen de invidiat si fese de piatra!!

Clasa de dans e preferata mea - acum pot sa ma desfasor cu incredere in clubul de salsa si imi pot indruma cu usurinta viitorul sot pe pasi de vals in dansul mirilor; in plus ca este o modalitate incredibila de destindere dupa programul incarcat de la servici.
Foarte important, profesorul de dans exerseaza pasii cu fiecare participant la ora.

Tratamentele corporale - paralgyl, parfango, electrostimulare - sunt efectuate cu aparatura moderna, intretinuta corespunzator; cremele sunt de cea mai buna calitate si folosite fara zgarcenie; prosoapele si cearceafurile sunt schimbate dupa fiecare client. In rest, este stiut ca tratamentele corporale consecvent efectuate au rezultate optime in perioade scurte de timp - dar trebuie combinate cu regim alimentar - pe care il puteti obtine de la nutritionistul clubului - si cateva ore de fitness pentru o tonifiere mai buna.

Masajul - sincer, nu cred ca am mai intalnit in multe cluburi de sanatate o asemenea varietate de masaje si tehnici de relaxare - inca nu le-am incercat pe toate, insa pot sa va recomand cu incredere masajul de relaxare si tehnica shiatsu, efectuate de personal cu studii de kinetoterapie efectuate tocmai in China.


Sauna - este mica - ceea ce nu inseamna ca e inghesuita ci dimpotriva, inseamna ca poti avea o oarecare intimitate; este curata si ofera o gama diversificata de esente pentru aromoterapie.

Cred ca nu mai este nevoie sa spun, dragi cititoare, ca astept cu nerabdare sa va intalnesc la Club Plus Fit, in str. Stefan Mihaileanu 42 sa decideti singure daca am dreptate.

Violeta Velef, membru fidel Club Plus Fit

Publireportaj


Daca simti ca ai probleme legate de nutritie sau alimentatie si vrei ca specialistul nostru in domeniu sa te ajute cu unsfat, o indrumare sau chiar o consultatie, scrie-ne la adresadieta@eva.ro si mesajul tau nu va ramane fara raspuns.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 23 Mai 2012, 00:13
    Unde se afla?

    Imi poate spune cineva, va rog daca stie unde isi mai desfasoara activitatea acest club de sport. Am mers prin 2009 acolo si stiu ca in perioada urmatoare si-au mutat sediul, as dori sa stiu unde. Multumesc

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod