Fii în formă cu TaeBO!

Primăvara bate la ușă. În curând nu îți vei mai putea ascunde sub straturi de haine kilogramele în plus acumulate de sărbători. Este momentul să te apuci de treabă, chiar dacă cel mai

Primăvara bate la ușă. În curând nu îți vei mai putea ascunde sub straturi de haine kilogramele în plus acumulate de sărbători. Este momentul să te apuci de treabă, chiar dacă cel mai greu este începutul. Îți recomand TaeBO, un antrenament foarte eficient și distractiv, care reușește să mă binedispună chiar și în cele mai grele zile. Cu puțin efort și o doză substanțială de concentrare, în doar o lună vei vedea schimbări majore la corpul tău. În bine, desigur!

TaeBo este antrenamentul care a revoluționat lumea sălilor de sport în America.  Creația lui Billy Blanks (foto), este un program bazat pe o combinație dinamică de arte marțiale, pași de dans și elemente de grație și elasticitate, ce reușește să modeleze un corp armonios și zvelt.

TaeBo reprezintă un antrenament cardiovascular complex, pentru tot corpul, prin care se urmărește îmbunătățirea rezistenței fizice, reducerea stratului adipos și dezvoltarea armonioasă a musculaturii.

Elementele de arte marțiale- tae kwon do, karate și kick box  dau dinamism și forță miscarilor, prin combinația de lovituri de braț și picior. Acestea reușesc să modeleze o musculatură alungită, tonică și elastică și îmbunătățesc rezistența cardiovasculară.

În ceea ce privește sănătatea, studiile științifice au demonstrat că prin exerciții cardio scade grăsimea depusă în jurul organelor interne, se îmbunătățește circulația sangvină și scade riscul apariției bolilor cardiovasculare și a diabetului.

Elementele de dans creează o metodă plăcută de a face sport, dinamică și antrenantă.

Se elimină astfel monotonia antrenamentelor, despre care se știe că reprezintă principala cauză a renunțării la o rutină de antrenament. Tot datorită elementelor de coregrafie se dezvoltă coordonarea și motricitatea, iar acest tip de antrenament creează în mod special o stare plăcută, de energie pozitivă și tonus.

Nici o oră de TaeBo nu poate neglija elementele de stretching și mobilitate, cu beneficii extraordinare pentru articulații. Îmbunătățirea elasticității scade riscul accidentărilor și modelează o siluetă suplă, cu mușchi alungiți și nevoluminoși.

TaeBo reprezintă un antrenament intens, iar într-o oră de antrenament alertă, în care toate exercițiile sunt executate corect, se pot arde cu până la 300 de kcal mai mult decat într-o oră de exerciții aerobice moderate.

Pentru cine este potrivit antrenamentul de TaeBo? Studiile efectuate în SUA au demonstrat că cele mai mari beneficii le obțin femeile antrenate, cu o condiție fizică bună.

Este un antrenament creat pentru persoane cu vârsta cuprinsă în intervalul 14- 50 de ani, care au rezistență fizică bună și nu au probleme de sănătate. Pentru această categorie de cliente s-a observat că antrenamentele regulate de TaeBo scad riscul apariției osteoporozei, a bolilor cardiovasculare și a episoadelor de depresie sezonieră.

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod