Exerciții cardio post-all-inclusive

Oficial, vara s-a încheiat. Am stat la soare, am băut cocktailuri, poate am exagerat pe ici pe colo și cu înghețatele, dar eram în concediu, ne-am permis. Odată cu aceste mici plăceri, am

Oficial, vara s-a încheiat. Am stat la soare, am băut cocktailuri, poate am exagerat pe ici pe colo și cu înghețatele, dar eram în concediu, ne-am permis. Odată cu aceste mici plăceri, am neglijat și mișcarea. Și chiar dacă pielea este bronzată, neglijențele din timpul verii își spun cuvântul, printr-un  surplus de grăsime în zonele care ne supără pe noi, femeile.

Cel mai bun tip de antrenament pentru slăbire rămâne cel cardio. Romina vă prezintă câteva exerciții cu care să reintrați în formă după concediu:

În pozitie verticală, cu spatele drept și abdomenul încordat, ține picioarele depărtate mult, cu genunchii drepți.

Ridică, spre lateral, genunchiul la cotul opus. Repetă mișcarea pe aceeași parte – 2 serii a câte 8 repetări, apoi schimbă piciorul și  execută tot 2 serii a câte 8 repetări. Încearcă să nu te oprești între serii și să menții poziția corectă a spatelui și abdomenul încordat. Poza 1 și 2.

În poziție verticală, cu spatele drept și abdomenul încordat, flexează ambele picioare, lăsând greutatea pe piciorul din față și întinde brațele înainte, în zona pieptului, cu coatele întinse.

După fandare, revino în poziția verticală și coboară brațele. Execută 4 serii a câte 8 repetări, cu fiecare picior, alternativ. Poza 3 și 4.

În poziție verticală, cu genunchii flexați și vârfurile picioarelor orientate către exterior. Coboară bazinul un pic mai sus de nivelul genunchilor, fără ca genunchiul să depășească lungimea vârfului piciorului. Când cobori bazinul, întinde lateral brațele, la nivelul umerilor. Execută 4 serii a câte 8 repetări. Poza 5 și 6.

Stai în poziție de flotare, cu brațele întinse, poziționate la nivelul umerilor.

Ține picioarele întinse, abdomenul încordat și spatele drept. Încordează mușchii fesieri și ridică alternativ genunchiul la umăr. Execută 2 serii a câte 8 repetări, cu fiecare picior. Poza 7 și 8.

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod