Elimina celulita prin exercitii fizice

Pentru rezultate optime, specialistii in fitness recomanda exercitiile cardio, combinate cu exercitii de crestere a masei musculare. Acestea dau cele mai bune rezultate in reducerea celulitei, deoarece merg "mana in mana": exercitiile cardio imbunatatesc circulatia (lucru care are ca rezultat arderea mai rapida a grasimilor), in timp ce anumite exercitii de fitness "preiau" stratul de grasime si-l transforma in masa musculara.

Alege in special acele exercitii concepute pentru tonifierea coapselor, abdomenului sau feselor, insa nu te grabi sa le pui in practica pe toate in aceeasi zi. Mai bine exerseaza mai putin (ca durata) si des, decat sa te istovesti ore intregi o data pe saptamana. Incepe cu exercitii usoare la sala, in compania unui instructor, daca se poate, crescand gradul de dificultate al acestora, pe masura ce corpul tau s-a obisnuit.

Daca esti o fire mai putin practica si doresti sa te si distrezi atunci cand te afli la sala, incearca aerobicul. Un curs de aerobic, practicat de cel putin trei ori pe saptamana, stimuleaza productia de endorfine (substantele fericirii), te ajuta sa socializezi si sa urmezi programul de exercitii mult mai usor, iar rezultatele sunt vizibile in doua-trei luni.

Nu suporti sa mergi la sala? Exista variante si pentru tine. Inotul, mersul pe jos, jogging-ul sau ciclismul sunt sporturi in aer liber, pe care le poti practica impreuna cu prietenele, spunand "adio" celulitei.

Sfaturi pentru a tine celulita la distanta:

Ai adoptat o dieta sanatoasa si practici unul dintre sporturile de mai sus, insa celulita "se incapataneaza" sa nu plece? Iata mici trucuri, care te vor ajuta sa o pui pe fuga mai usor:

  • Bea multa apa. Apa este lichidul cel mai sanatos si mai la indemana, asadar nu-ti lasa organismul prada deshidratarii, in nicio situatie. In plus, daca bei multa apa, organismul va elimina rapid toxinele din organism, iar aspectul pielii tale se va imbunatati.
  • Odihneste-te suficient. Daca esti obosita, corpul tau are de suferit. Evita sa pierzi noptile, pentru a te bucura de energie intreaga zi.
  • Respira corect. Pentru a facilita eliminarea toxinelor din corp si oxigenarea optima a sangelui, incearca sa respiri rar si profund.
  • Daca suferi de constipatie sau ai probleme cu digestia, este indicat sa nu le treci cu vederea. Aceste probleme favorizeaza acumularea de toxine in organism si "intretin" kilogramele in plus.
  • Nu uita de creme! Desi nu toate cremele anticelulitice de pe piata au efect, o vizita la dermatolog te poate lamuri in legatura cu timpul de crema cu care trebuie sa-ti masezi zonele cu probleme (in fiecare zi!). Utilizarea unei creme impotriva celulitei, dupa dus, este un pas extrem de important daca vrei sa scapi de pielea cu aspect de coaja de portocala, de aceea este indicat sa nu sari peste acest aspect.
  • Atat in timpul aplicarii cremei anticelulitice, dar si atunci cand doresti pur si simplu sa te relaxezi, un masaj bine executat iti va destinde corpul si va facilita eliminarea celulitei.

 

 

Comentarii (18)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Jordan pe 22 Ian 2010, 19:19
    Celluless

    Folosesc si eu aparatul pe langa niste fiole anticelulitice de la Oriflame...rezultate sunt doar pe durata tratamentului...cum incetez, cum se observa iar celulita.

    0
    0

  • cineva pe 8 Dec 2009, 20:56
    celulita

    Numai prostii vorbiti...vichy,forever....etc.sunt cele mai proaste produse..sunt pline in chimicale....folositi'le daca vreti sa faceti cancer,sau orice alte boli....cele mai bune sunt produsele bio...nu au chimicale deloc si nu fac niciun rau omului....daca vreti sa stiti mai mult contactati'ma pe id-ul miruna_love_animals...intru in fiecare zi..

    0
    0

  • inna pe 31 Aug 2009, 18:31
    salll

    buna ma numesc alina am 16 ani si vreau sa scap repede de grasime si celulita va rog sa ma ajutati va rog multumesc!

    0
    0

  • oana pe 31 Aug 2009, 18:20
    celulita

    buna am 16 ani si ma ingras foarte repede si am celulita ce ar trebui sa fac?

    0
    0

  • dana pe 22 Iun 2009, 09:37
    celulita

    am comandat eu cellules si l-am folosit o singura data. sper sa fie bun si sa nu iau teapa, caci am auzit tot felul de pareri. are putere sa traga si pe zonele cu multa celulita intarita ma doare putin

    0
    0

  • avb123 pe 9 Iun 2009, 12:37
    forever

    in legatura cu aceste nutritive de la forever sunt excelente eu folosesc toata gama de slabit alaturi de crema anticelulitica.... ..este fenomenal incercatil fara nici o ezitare;)... ..mult succes..

    0
    0

  • eugenia pe 27 Apr 2009, 19:52
    celulita

    a mai folosit cineva aparatul ala! vaccum cellules? nu stiu ce sa mai folosesc ca sa scap de acest aspect neplacut al pielii.

    0
    1

  • supliform pe 25 Dec 2008, 12:24
    sal

    nu inteleg dc nu scrieti ce produse minune ati gasit,ca sa reusim si noi sa scapam odata de celulita asta nesuferita.va rog sa scrieti aici la comentariu ci trb sa va trm email;)..va multumesc

    0
    0

  • ilealina pe 15 Dec 2008, 18:09
    vreu sa scap de celulita

    vreau ceva sa ma ajute nu pot sa fac sport ca nu am tinp

    0
    0

  • crysbitea pe 13 Nov 2008, 15:53
    amway

    celulita nu dispare asa usor dar piele poate fi tonifiata si ingrijita in asa fel incat sa nu fie atat de vizibila...daca vrei eu te pot ajuta cu un produs super testat pe mine...pielea este 100% mai ferma...biteacristynamary@yahoo.com

    0
    0

  • otiliaroth pe 27 Sep 2008, 07:56
    ajutor contra celulitei

    Rrgim combinat de minim 6 luni ,tot ce e scris mai sus,plus pastile de Gingko Biloba . Celulita nu e numai neplacuta, e o boala.Se pare ca in acele zone se retine apa , proces care afecteaza celulele .care nu poate fi eliminata simplu. Gingko ajuta in acest proces; fiind extras de plante nu are efecte secundare.Toate asatea le-am auzit la o emisiune despre sanatate .Bafta tuturor!

    0
    0

  • raileanur pe 19 Sep 2008, 09:01
    celulita

    eu am vazut cu ochii mei creme minune...de exemplu ELANCYL - Galenic...si mai sunt...cremele alea chiar dau rezultate, dar bineinteles trebuie combinate si cu putin regim si putina miscare...nu trebuie sa muti muntii din loc, dar macar sa fii mai activa in general...curaj!

    0
    0

  • simona pe 17 Sep 2008, 13:42
    celulita

    crema de la vichy e foarte buna

    0
    0

  • stanescu_iulia pe 11 Sep 2008, 14:47
    am pus 11 kg in 2 sapt

    creme minune... care sa te scape de celulita... nu prea mai cred in minuni din astea. poate cineva sa-mi demonstreze contrariu? eunu cred... stanescu.iulia@yahoo.com

    0
    0

  • gherghina roxana pe 10 Sep 2008, 21:45
    vreau sa ma ajutati

    vreau ceva sa scap de celulita ca am incercat atattea si nimik ...multumesc

    0
    0

  • andy_girl pe 10 Sep 2008, 21:00
    prevenire

    eu nu am multa celulita si nu se vede dekt dak strang piele..dar as vrea sa stiu cum sa o previn?

    0
    0

  • anca grigore pe 10 Sep 2008, 13:49
    celulita

    ce produse pt diminuarea celulitei ar trebuii sa folosesc?

    0
    0

  • raileanu leta carmen pe 10 Sep 2008, 13:32
    celulita

    Am descoperit o crema foarte eficienta in tratarea celulitei. Daca esti interesat relatii pe carmen_rail@yahoo.com

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod