Dr. Oz: 7 exerciţii care te scapă de burtă într-o săptămână

Celebrul Dr. Oz a întocmit o listă cu cele mai bune exerciţii fizice pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen. Timp de o săptămână trebuie să recurgi la un set de exerciţii care-ţi vor tonifia abdomenul.

Celebrul Dr. Oz a întocmit o listă cu cele mai bune exerciţii fizice pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen. Timp de o săptămână trebuie să recurgi la un set de exerciţii care-ţi vor tonifia abdomenul.

 

Pentru a scăpa de grăsimea din zona abdominală trebuie să limitezi consumul alimentelor nesănătoase şi să compensezi prin introducerea în alimentaţia ta zilnică a fructelor şi legumelor proaspete, a sucurilor stoarse în casă şi a ceaiurilor din plante medicinale care ajută la reglarea digestiei. Pe lângă alimentaţie este esenţial să stabileşti un set de exerciţii fizice care lucrează musculatura din zonele cu probleme. 

 

Iată ce exerciţii pentru a scăpa de burtă într-o săptămână îţi recomandă Dr. Oz:

 

LUNI

Din poziţia culcat pe spate, cu mâinile îndoite sub cap, ridică genunchii până la cap ridicând puţin capul de pe podea. Încearcă să duci genunchii cât mai aproape de frunte, după care revino în poziţia de start.

Execută 10-15 mişcări din acest exerciţiu. 

 

 

 

 

MARŢI

Stai în picioare, ridică mâna dreaptă şi du-o îndoită uşor spre stânga. Ridică piciorul drept astfel încât genunchiul să ajungă la nivelul soldurilor şi roteşte-l până întâlneşte cotul mâinii ridicate, după care revino în poziţia de start. Repetă mişcarea şi pentru cealaltă parte a corpului, câte 10-15 reprize pentru fiecare.

 

 

 

MIERCURI

Iată un alt exerciţiu care te scapă de burtă în scurt timp. Din poziţia culcat pe spate, picioarele îndoite puţin şi mâinile pe lângă corp, ridică genunchii astfel încât să apară paralel cu corpul tău. Menţine poziţia timp de 8-10 secunde şi repetă de cel puţin 5 ori.

 

 

 

JOI

Din poziţia culcat pe spate, ridică picioarele astfel încât să formeze un unghi de 90 de grade şi îndoaie puţin genunchii. Poziţionează-ţi mâinile sub zona lombară şi coboară piciorul stâng până aproape de podea, după care adu-l în poziţia iniţială. Repetă aceeaşi mişcare cu piciorul drept. Execută până la 20 de mişcări pentru fiecare picior. Nu uita că ambiţia şi perseverenţa sunt importante în cadrul oricăror exerciţii pentru a scapă de burtă.

 

 

 

VINERI

Din poziţia culcat, ridică picioarele la 90 de grade. Pune o mână pe abdomen şi cealaltă pe lângă corp. Desfă picioarele cât de mult poţi menţinând abdomenul încordat, după care revino în poziţia initială.

Gândeşte-te că mimezi mişcările aripilor unui fluture. Execută această mişcare de 10 ori. 

 

 

 

 

 

 

SÂMBĂTĂ

Stai în poziţia culcat pe spate, cu mâinile întinse şi ridicate pe lângă cap. Întăreşte muşchii abdominali şi ridică deodată mâinile, cât şi picioarele de pe sol, menţinând 15 secunde această postură. Apoi fără ca mâinile şi picioarele să atingă solul, roteşte-ţi corpul astfel încât să ajungi pe burtă. Menţine această postură timp de 15 secunde, după care revino în poziţia de start. Repetă exerciţiul complet de cel puţin 4 ori. 

 

 

 

 

 

 

DUMINICĂ

Întinde-te pe spate cu genunchii puţin îndoiţi, tălpile pe sol şi mânile pe lângă corp. Contractă abdomenul, inspiră adânc şi expiră ridicând pelvisul, astfel încât să formeze o linie dreaptă cu partea de sus a corpului.

Menţine poziţia 5 secunde, după care revino la poziţia iniţială. Repetă exerciţiul de cel puţin 10 ori. 

Aşteptăm părerile tale despre acest exerciţiu în sectiunea de comentarii, precum şi alte propuneri de exerciţii pentru a scapă de burtă.

 

 

 

Comentariile 1-50 din 117

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 4 Ian 2016, 20:51
    Reusiti cu ambitie!

    Ce bine ar fi sa am abdomen plat...M-am saturat de felul in care arat si vreau sa fac o schimbare.Incerc de mult timp sa slabesc dar nu prea se vad rezultate... De azi am inceput sa fac aceste exercitii toate intr-o zi si sper sa reusesc cat de curand.Am aflat ca daca esti disperata sa slabesti,nu vei reusi. Sfatul meu este sa nu renuntati si sa slabiti.Daca nu vedeti rezultate imediate,nu renuntati ,o sa reusiti!!!Trebuie sa aveti ambitie!!!

    7
    2

  • Rebeca pe 19 Nov 2015, 17:03
    Cum am slabit EU

    Foarte bun acest articol , l-am citit acum 2 luni cred si chiar am inceput sa iti urmez sfaturile, am slabit 14 kg intr-o luna. Antrenamentele mi s-au parut cam grele la inceput dar in scurt timp au inceput sa imi placa. Am folosit si inca mai folosesc un supliment de slabit cu green tea si L-Carnitine special facut pentru arderea grasimilor si formarea mesei musculare. este un pic mai scump dar isi merita toti banii iar transportul este gratuit in orice tara http://healthydietsonline.com/weightloss/weight-loss-supplements/

    2
    3

  • Ade pe 8 Aug 2015, 13:14
    Ajuto

    buna eu am 14 ani 1,67 inaltime si 50 de kg si nu pot sa scap de grasimea de pe burta .oricat de mult sport fac tot raman cu colacei .zilnic fac cate 1h-1h jum pe biciclta elictica si genuflexiuni 200 si ceva cu pauze si degeaba .am sa incerc si acest program de sport sa vedem daca apare vreo schimbare

    1
    4

  • Alexandra pe 29 Iun 2015, 15:57
    :-) exercitiile sunt perefecte

    Eu am facut exercitiile grupate , adica toate in aceeasi zi , timp de o saptamana si a avut roade , acum l-e fac zilnic si nu este nevoie decat o singura data pe zi .

    3
    3

  • George pe 2 Iun 2015, 09:36
    Vrajeala de 2 lei... :))

    Nu va mai faceti sperante aiurea... ceea ce spune aici Domnul asta...e ceva de gen imbogatire rapida si fara niciun risc...adica nu exista :)) Nu va mai mintiti singuri si sperati ca o sa scapati de burta facand 3 abdomene. In primul rand, de burta nu scapi daca faci exercitii pt abdomen...Eu fac exercitii intense la sala cate 2 ore pe zi cu greutati de scot 2 litri de transpiratie din mine si vine parlitul asta sa zica ca scapi de burta in cateva zile cu niste pripase de exercitii :)) Abdomenul plat = 90% alimentatie + 10 % exercitii. Asa ca ..daca vreti sa scapati de burta...alimentati`va cu multa rabdare si ambitie tinand cont de cateva reguli : 1. Nu mai mancati pana pocniti 2. Renuntati la prajeli timp de cateva luni 3. Renuntati la dulciuri, zahar, sucuri acidulate 4. Daca va este sete , nu beti nimic in afara de apa... 5. Renuntati la Carbohidrati ( paine, covrigi, paste...etc) 6. Faceti miscare...de preferat alergare...dar nu doar clasica...alergare de rezistenta combinata cu printuri scurte...apoi iar usoara, de recuperare si tot asa ... 7. Beti multa apa! Apa ajuta functionarea buna a ficatului. 8. Abdomenele incepeti sa le faceti cand nu mai aveti grasime. Daca vreti sa scapati de burta trebuie sa faceti exercitii ce consuma multe calorii...faceti exercitii de picioare in locul abdomenelor, pt ca muschii picioarelor sunt cei mai mari muschi si se vor consuma foarte multe calorii! 9. Renuntati la Fast-Food si calculati`va caloriile. O persoana are nevoie in medie de 2000 pe zi... stiu ca este greu..dar sufera baba la frumusete! Calculati`va caloriile pe care le consumati si aveti grija sa fie sub numarul de care aveti nevoie. 10. Aveti incredere in voi..se poate! Daca respectati aceste reguli in vro 3 luni foarte posibil sa scapati de grasimea de pe abdomen. Iar dupa ce ati scapat de ea..puteti sa incepeti sa faceti abdomene...dar ceva mai complicate...nu inutilitatile din acest articol :) Daca vreti sa obtineti rezultate cum spune titlul acestui articol...mai degraba fugiti in shaormerie si bagati cateva kebaburi de acum...ca tot acolo veti ajunge :))

    18
    4

  • betty pe 24 Mar 2015, 18:27
    Vreau patratele :)

    Am aproape 15 ani si sunt 1.65 si am 56 de kg. as vrea sa slabesc vreo 6 kg ca in 3 saptamani merg in Viena si nu vreau sa am burtica sa nu pot face si eu niste cumparaturi :(

    31
    9

  • David Marco pe 3 Mar 2015, 18:44
    sport

    Cel mai bun exercitiu pentru a scapa de grasimea abdominala , este alergatul , ! :*

    3
    8

  • DanPavel pe 9 Sep 2014, 08:17
    Grasimea Dupa Abdomen

    Am inceput sa fac aprx 25 abdomene pe zi 5 flotari genoflexiuni dar si alte exerciti si am dat jos 5kg in doar 5 zile deci 1kg pe zi asa ca nu va lasati intimidati si exersati va promit eu ca o sa va iasa corect ceea ce doriti sa faceti ADICA patratele sa jucam x si 0 pe ele

    3
    6

  • GDE pe 1 Sep 2014, 03:32
    Se poate daca se doreste asta

    Se poate da jos din kg foarte simplu: Pasul 1: Se va manca mai putin(atat cat sa simti satietate dupa o masa mica si nu pana ce simti ca daca mai mananci o felie de paine sau orice altceva ... fie si cateva guri de apa simti ca nu mai poti) dar mai des ... sa zicem 5mese/zi(din nou repet nu exagerat de multa mancare - si doar atunci cand corpul o cere ... se poate face si un program fix daca este nevoie. Pasul 2: Exercitii de orice gen, fie alergat outdoor sau pe banda rulanta, pe bicicleta sau orice alt fel de exercitii in jur de 20-30min dimineata inainte de a merge la servici(sau ma rog la ora la care te trezesti ... dar de preferinta dimineata) dar si seara inainte de a merge la somn ... sunt foarte importante aceste 2 seturi de exercitii facute la acesti timpi din zi/noapte. Motivul pentru care exercitiile fizice facute dimineata sunt mai eficiente consta in faptul ca miscarea amelioreaza functionarea sistemului cardiovascular, pune inima la treaba si stimuleaza eliberarea de endorfine, acel hormon care ne ofera senzatia de bine. Astfel, daca iti programezi exercitiile fizice dimineata este ca si cum ti-ai incarca bateriile, asta te va face sa te simti plin de energie toata ziua, ceea ce te va stimula sa faci mai multe lucruri, deci sa arzi mai multe calorii(testat, verificat si functioneaza ... oricine face asta poate sa iti si dovedeasca ... si se cam si observa pentru ca astfel de persoane care practica asta sunt mai increzatoare in ele si mult mai energice pe toata perioada zilei). Cei 2 pasi vor ajuta in o crestere rapida a metabolismului ceea ce va duce la o ardere a caloriilor foarte ridicata :) ; veti fi mai vioi si mai plini de viata. Deasemenea oricine doreste sa manance copios poate sa alterneze si anume: sa isi creeze un program cu ore specifice la care sa manance(gustarile sa fie mai dese sau daca tot sunt ... sa fie intre mese si din nou de preferinta la ore fixe - anticiparea intre mese face organismul sa arda calorii inainte de a primii ceea ce doreste) dar dupa o masa sunt necesare exercitii pentru a arde un numar aproape egal de calorii cu masa avuta astfel orice calorii ingerate se vor pierde in urma exercitiilor desigur nu fix dupa ce ai mancat pentru ca vei simtii un disconfort ci dupa 30minute aproximativ cand burtica s-a calmat din digerat. Aceleasi sfaturi le-am dat unei prietene si a avut rezultate foarte bune dar tineti minte trebuie sa te tii de ele si sa nu trisezi ... pentru ca daca trisezi muncesti degeaba sa pierzi din grasimi si pe urma spui ca metoda cutare nu a mers ... e o batalie continua si ceea ce am spus trebuie sa fie respectat chiar si dupa ce s-a ajuns la o greutate dorita ca sa nu ai de lucru din nou peste ceva vreme. Daca se doreste a scapa din grasimi de pe o anumita parte a corpului trebuie facute exercitii specifice acelor zone.

    16
    2

  • alex pe 19 Aug 2014, 13:36
    :))ce abureala,numai crede-ti ma tot ce vedeti pe net

    astea is nimicuri,eu fac cate o ora jumate 5 zile/saptaman si nu exercitii sport calumea si intr-o saptaman nu se cunoaste nimic ce naiba,si fac si exercitii cu gantere tot,si vine parlitu asta:))cu 2 exercitii ca intro saptamana scapi de burta :))

    14
    7

  • elena pe 12 Iul 2014, 17:38
    ASI VREA SA DAU DOAR BURTA JOS

    NU STIU CUM SA FAC SA DAU DOAR BURTA JOS . TIN SA MENTIONEZ CA AM HERNIE DE DISC . MULTUMESC ANTICIPAT

    23
    5

  • catalina pe 7 Iul 2014, 21:52
    :)

    deja da rezultate :)

    2
    10

  • Leo pe 29 Mai 2014, 00:06
    Nu inteleg la 5-lea exercitiu

    Cum se executa corect al 5-lea exercitiu ca nu prea inteleg....

    4
    6

  • tirla alina pe 3 Mai 2014, 22:54
    intrebare

    buna ma numesc alina tirla as vrea sa stiu si eu daca pot sa slabesc de la execitile astea as vrea foarte mult sa slabesc astept sfaturi va rog ajutatima vreau sa dau din burtica jos astept raspuns pe adresa mea de Email tirlaalina@yahoo.com

    1
    5

  • Anastasia pe 14 Apr 2014, 21:47
    Incercam

    Doamnelor,aici depinde si de alimentatie. Sfaturile mele daca nu mergeti la nutritionist: -Inlocuiti painea normala care are prea multi carbohidrati cu paine integrala. -In loc de dulciuri,consumati o lingurita de miere,dar nu o folositi niciodata in ceaiul fierbinte sau in ce lichide veti sa consumati pentru ca isi va pierde din proprietati. -Beti multa apa,dar nu va fortati. Mai intai depuneti efort daca nu sunt consumatori de apa pana in 2L . -Evitati pastele sau mancarurile cu continut mare de grasime. O salata va ajuta nu numai la slabit,ci si la ingrijirea tenului. -Inainte de a face aceste exercitii,faceti o incalzire astfel incat toti muschii sa vi se relaxeze,si puteti adauga cel putin alte 3 exercitii decat cele de mai sus. -NU VA ASTEPTATI SA SLABITI DE AZI PE MAINE! Multumesc.

    4
    2

  • Hellena29 pe 8 Apr 2014, 15:09
    Mergee!

    Pai am 74.80 kg...Si da..Stiu..E ff mult,doar ca aceste exercitii chiar merg la mine.acum ceva timp,le-am facut timp de o saptamana si am slabit 3 kg ...Bineinteles,am mai adaugat cate ceva. In fiecare zi faceam toate aceste exercitii de 20-30 ori fiecare. + 100 abdomene+30 min de mers pe jos,cel putin.+ 2 l apa...ajunsesem la 70 kg. Doar ca m-am ingrasat la loc...pentru ca aveam in cap "Vai,doamne, am slabit,sunt cea mai slaba" si am inceput sa mananc dulciuri si are prostioare.Nu pot sa spun ca m`am abtinut de la ciocolata sau de la alte mancaruri cu multe grasimi,doar ca in loc de o ciocolata mancata in 5 min,am mancat 2 randuri intr-o zi !...O sa revin intr-o saptamana. :3.

    7
    1

  • Nicol pe 6 Apr 2014, 16:07
    De azi am sa incerc aceste exercitii.

    Buna , De azi am sa incerc sa fac aceste exercitii. Dar am sa le fac pe toate intr-o seara si cred ca voi mai adauga unele exercitii. Am sa revin peste o saptamana sa va spun rezultatele.

    4
    1

  • Valentin pe 2 Apr 2014, 21:29
    O merge ?

    Salut .. Am 15 ani si am 60 kg .. Inaltime 1.60 :) ... Problema este ca nu am fost din totdeauna gras , .. Mancam 3-4 pungi de cipsuri pe zi , beam Cola .. dar tot slab era . De la un timp , incep sa ma confrunt cu asa anumita grasime. Ma vor ajuta exercitiile astea sa slabesc cel putin 5 Kg in 2 saptamani ? Pe mine ma intereseaza cat sa nu se mai vada Burtica , grasimea de pe picioare sa fie mai mica . Daca stai sa te gandesti la 15 ani , 60 Kg nu e prea mult. Dar "Metabolismul" meu este de a fi slab ... Deci daca nu as avea aceasta grasime .. as avea in jur de 40-45 Kg .. Pot sa scap de ea ??

    1
    2

  • Maria Cristina pe 31 Mar 2014, 17:20
    Burticaa!

    Am 17 ani [fac pe 10 luna asta] si am 45 kg[si anul trecut tot asa am avut]. Problema nu este cu kilogramele ci cu sunculita de pe burta,respectiv solduri. Ceva sfaturi? De o luna fac exercitii,abdomene,fac si genoflexiuni [pt fesieri] si nu stiu ce exercitii sa mai fac; si tot de aprox o luna mi-am fixat si o alimentatie sanatoasa. Deci,ceva sfaturi? :D

    8
    10

  • Iisus Hristox pe 27 Mar 2014, 16:41
    magnific

    nu ai cum sa dai burta jos intr-o saptamana, dar exercitiile sunt bune. in 4 luni o sa fiu ca nou

    5
    10

  • Jordan pe 24 Feb 2014, 20:52
    Miscarea nu strica niciodata

    Nu sunt specialista si nici nu stiu cum lucreaza organismul fiecaruia sau cata grasime abdominala are...dar pe cele care ''urla'' (prin semne de exclamare si majuscule) ca nu functioneaza, le intreb: au incercat? Au mentinut constant ritmul? Au combinat cu o alimentatie echilibrata? sau sunt doar frustrate care au incercat strict o saptamana si dupa s-au lasat! Titlul e o incurajare...se gasesc programe pe internet de cate 30 zile, 10 saptamani etc....

    7
    2

  • Laria pe 23 Feb 2014, 21:40
    să fim serioşi

    Pe bune , dragele mele , e imposibil să scapi de burtă într-o săptămână , mai alesc cu exerciţiile astea . Probabil , în decursul câtorva săptămâni , vor da rezultate . Dar doar dacă sunt asociate cu o alimentaţie corespunzătoare , nu înfometare !

    8
    1

  • Aly pe 10 Feb 2014, 13:24
    kilograme in plus

    Dragele mele fiecare este facut intr-un mod diferit, nu suntem la fel de asta vrau sa stiti ca exercitiile sau dietele nu dau rezultatele pe care le dorim la toti!!!!

    10
    1

  • Adina pe 6 Feb 2014, 01:22
    rezultat

    Cred ca trebuie facut in fiecare zi exercitiul specificat, dar eu am facut in fiecare seara fiecare exercitiu (de cateva ori) + 30 de abdomene si in 4 zile am dat burta jos :d.. oricum continui si le fac in fiecare seara, dar voiam sa spun ca sunt eficiente si chiar ajuta :d

    19
    3

  • Lup pe 26 Ian 2014, 18:49
    De stiut!

    Aceste exerciti sunt extraordinare pt cine vrea sa munceasca sunt nemaipomanite pt abdomen!

    18
    0

  • Carmen pe 23 Ian 2014, 09:33
    Curiozitate:

    Se face cate un exercitiu pe zi sau toate intr-o zi ?

    13
    4

  • Anyta pe 16 Dec 2013, 22:48
    FOAMEA

    deci nu am fost niciodata grasa insa mereu aceeasi problema burtica, niste sunci sunt inestetice oricand, am incercat tot felul de diete, dar nimic. mentionez ca mai mult de 2 mese pe zi nu am mancat niciodata poate rar, de sarbatori insa nu au avut niciun effect pana cand m-am decis " asta e frate fac FOAMEA" acum sunt multumita. intr-o spatamana am slabit considerabil bine ca am mai si mancat dar ff putin poate juma de pachet de biscuit sau covrigi. cand vrei ceva cu adevarat nu te mai gandesti la nimic. pe cine tine tine pe cine nu ramane cu plansul

    9
    7

  • marinela pe 3 Dec 2013, 18:42
    slabeste

    Delia, dar tu ai slabit 5 kg la abdomen????

    13
    3

  • Delia pe 24 Nov 2013, 10:47
    EXERCITIILE ACESTEA AJUTA

    Pe mine ma-u ajutat aceste exercitii. Cu o saptamana inainte aveam 60 kg. iar acum am 55. Nu conteaza ce varta ai ca sa poti face aceste exercitii, de exemplu eu am 12 ani si am facut acete exercitii cu usurinta.

    6
    5

  • alina pe 21 Nov 2013, 15:36
    simplu de slabit

    am avut 93 kg din fericire am reusit sa scap usor de kg in plus ,,usor 6 luni ,,dar am slabit 30 kg.....

    26
    8

  • razvan pe 10 Nov 2013, 20:41
    grasime de pe burta

    adrian la varsta ta adika 13 ani este indicat sa ai o greutate inte 50 si 58 de kg depinde si de inaltime. uite eu am 15 ani si nu e nevoie sa lasi ciocolata si dulciurile daca lasi paine si cola in special paine ai sa vezi ca in 3 saptamani procentajul de grasime al corpului va fi intre 12%-8% asta e cel mai bun procentaj daca vr sa se vada patratele. dar trebuie sa faci si miscare lasa abdomenele si fa flotari sau alearga nu ca nebunu fati un program.

    14
    3

  • mady.. pe 25 Oct 2013, 18:59
    curiozitate??

    am si eu putina burtica ?si as vrea sa slabesc makar 3-4 kg kn ma poate ajuta sa lase kom...:*

    13
    11

  • alya26 pe 4 Oct 2013, 20:32
    critica

    Am intrat pentru a citi un articol care m-a atras precum toti ceilati cred...Dar nu reusesc inca sa inteleg de ce sfaturi,articole si incurajari s-au transformat in critica si vorbe urate catre cei cu kilograme in plus...Poate sufera de vreo boala sau poate nu au fost asa norocosi ca alti in a avea un metabolism bun..Este asa de usor sa ii judeci pe ceilalti dar greu a se uita la sine.Ciudat dar am sa fac acelasi lucru:am sa etichetez ca si voi spunandu-va ca sunteti persoane inculte si cred ca din momentul ce a-ti intrat pt a citi articolul inseamna ca nici voi nu sunteti chiar perfecti...o ULTIMA INTREBARE..ce castigati cand jigniti pe cineva??

    14
    7

  • ed pe 1 Oct 2013, 23:13
    abdomenul perfect

    practic este imposibil ca aceste tipuri de exercitii sa ajute la eliminarea grasimii de pe burta. Eu unul cred ca sunt doar pentru cei cu probleme in mobilitate . Un abdomen definit nu-l poti face decat la sala tragand din greu si cu un regim alimentar strict . Eu la fiecare masa mai consistenta (mai rar) vad cum abdomenul isi pierde din definire. In concluzie este ca NIMENI nu poate avea un abdomen perfect doar cu un biet regim sau cu exercitii "cand am chef" ... si cu un regim clasic de genul "mananc numai legume" nu mai am aport proteic si voi pierde din masa musculara deci regimurile astea sum cam cu dus si intors... .

    27
    9

  • Denis pe 24 Sep 2013, 20:02
    exerciti

    eu fac aceste exerciti insa nu alerg ... insa joc fotbal 2 ore pe zi

    7
    12

  • mr.muscle pe 22 Sep 2013, 14:22
    informatii

    dar de cate ori pe zio trb sa fac acest gen de exercitii? si cate repetari?

    3
    7

  • jojo pe 1 Sep 2013, 02:47
    50% sport-50% alimentatie

    aceeasi problema o am si eu dar efectele sunt vizibile considerabil de cand am inkeput sa manank mai sanatos si binenteles sa alerg zilnik sau la doua zile makar 30 de minute plus abdomene si genoflexiuni si exercitii pentru tonifierea altor zone .oboseala nu mai konteaza kand te uiti in oglinda si iti plake keea ce vezi

    11
    13

  • gabriela pe 30 Aug 2013, 17:28
    am incredere

    sper sa mearga..am incredere in alte cititoare ale acestui site

    6
    8

  • Doctor parat pe 29 Aug 2013, 10:50
    o solutie simpla

    Logic, o solutie simpla la indemana oricui. Dar trebuie sa ai vointa. Mancati moderat si fara grasimi, prajeli ,dulciuri . Mersul pe jos zilnic e medicamentul ideal sa scapati de sunci. Daca nu aveti vointa, lasati-o moarta si veti acumula sunculitze.

    14
    8

  • Roxana pe 27 Aug 2013, 15:36
    Mai bine ne acceptam asa cum suntem..cine poate nu va trai cu asta.

    Ok..ma numesc Roxana si am 21 de ani...am crezut de-a lungul timpului ca voi reusi sa arat si eu perfect ..insa cu toate dietele si exercitiile si pastilele pe care le-am incercat nu am schimbat nimic indiferent ca a fost vorba de Herballife,dieta cu supa de varza,pastile pentru slabit,bicicleta,exercitii,alergat..chiar nu ma simt altfel si nu arat altfel..in cele din urma incerc sa ma multumesc cu felul in care arat ..poate nu oi avea un abdomen plat dar cine ma va iubi ma va iubi asa cum sunt..si daca asta e adevarat eu de ce oare nu ma pot iubi pe mine..poate ca asta ne va face sa fim mai perfecti decat perfectiunea si mai frumosi decat cei care vor sa schimbe totdeauna ceva la ei..ma gandesc ca poate aici gresesc..gresim..cand m-am nascut tata i-a spus mamei ca voi fi cel mai frumos si puternic copil.."Ruperea targului" de ce am ajuns sa ma privesc in oglinda si sa nu fiu multumita de cum mi se aseaza hainele pe mine..nu am sa las niste vedete sau niste femei care se lauda cu abdomenul lor frumos doar pentru a-si ascunde alte defecte...toti avem defecte si trebuie sa fim acceptati oriunde si oricum.. cu tot cu ele!!Declar ca nu sunt perfecta si nu vreau sa fiu pentru ca poate sunt deja si voi sunteti perfecti toti ..si daca ve-ti vrea sa mancati prafuri de la Herbalife sa beti pastile si ceaiuri pentru sa slabit sa mancati supa de varza sau sa faceti sport ..faceti asta din placere facra sa va impuna cineva programul..cand aveti chef si cand va e pofta...traiti viata la maxim ca e scurta si mai traziu ve-ti regreta timpul pierdut..

    20
    9

  • Roxana pe 27 Aug 2013, 15:25
    Mai bine ne acceptam asa cum suntem..cie poate cine nu va trai cu asta.

    Ok..ma numesc Roxana si am 21 de ani...am crezut de-a lungul timpului ca voi reusi sa arat si eu perfect ..insa cu toate dietele si exercitiile si pastilele pe care le-am incercat nu am schimbat nimic indiferent ca a fost vorba de Herballife,dieta cu supa de varza,pastile pentru slabit,bicicleta,exercitii,alergat..chiar nu ma simt altfel si nu arat altfel..in cele din urma incerc sa ma multumesc cu felul in care arat ..poate nu oi avea un abdomen plat dar cine ma va iubi ma va iubi asa cum sunt..si daca asta e adevarat eu de ce oare nu ma pot iubi pe mine..poate ca asta ne va face sa fim mai perfecti decat perfectiunea si mai frumosi decat cei care vor sa schimbe totdeauna ceva la ei..ma gandesc ca poate aici gresesc..gresim..cand m-am nascut tata i-a spus mamei ca voi fi cel mai frumos si puternic copil.."Ruperea targului" de ce am ajuns sa ma privesc in oglinda si sa nu fiu multumita de cum mi se aseaza hainele pe mine..nu am sa las niste vedete sau niste femei care se lauda cu abdomenul lor frumos doar pentru a-si ascunde alte defecte...toti avem defecte si trebuie sa fim acceptati oriunde si oricum.. cu tot cu ele!!Declar ca nu sunt perfecta si nu vreau sa fiu pentru ca poate sunt deja si voi sunteti perfecti toti ..si daca ve-ti vrea sa mancati prafuri de la Herbalife sa beti pastile si ceaiuri pentru sa slabit sa mancati supa de varza sau sa faceti sport ..faceti asta din placere facra sa va impuna cineva programul..cand aveti chef si cand va e pofta...traiti viata la maxim ca e scurta si mai traziu ve-ti regreta timpul pierdut..

    29
    13

  • alina pe 25 Aug 2013, 13:43
    ok

    de abia astept sa vad daca da roade

    12
    6

  • adrian pe 20 Aug 2013, 14:06
    Incercati da roade

    Am 13 ani si am facut aceste exerciti avusem 53 de kg si dupa 2 saptamani am 49 :X incercati merita eu mai fac

    18
    14

  • Alina Elida pe 19 Aug 2013, 13:20
    lamurire

    Genul asta de exercitii chiar functioneaza. Poate nu ai un abdomen plat intr-o saptamana, este logic, insa titlul este doar de incurajare. Daca vreti sa slabiti intradevar atunci nu mai cautati tot felul de scuze si comentati aiurea fara sens fara macar sa fi incercat. Daca sunteti niste grase infecte care nu au vointa nici cat sa dea acolo cateva kilograme jos, atunci cu sinceritate, imi provocati dezgust. Personal, am slabit 7-8 kg in cateva saptamani si doar facand sport zilnic si reducand cantitatea de mancare. E strict alegerea voastra daca preferati sa aratati ca niste balene esuate.

    45
    10

  • flavius pe 9 Aug 2013, 16:41
    buna all

    buna ma numesc flavius am 18 ani as vrea sa ma ajutati si pe mine sa dau stratul de grasime de pe abdomen jos:((mai am putin dar imi strica tot va multumesc

    26
    11

  • shisu pe 8 Aug 2013, 17:07
    !!!!!

    Facetzi dragoste dragele mele zilnic de 2-3 ori pe zi ,asa nu o sa va ingrasati si nici nu o sa aveti probleme cardiovasculare .....ardeti cel mai multe calorii asa !mai lasatzi dracu prostiile cu diete si kkturi,asa ca hai la ars ....grasimile :):))) :p ;) !sa ma tzineti la curent cu realizarile voastre ! ;) bye

    15
    20

  • Raluca pe 5 Aug 2013, 14:14
    Nelamurire

    Dr.Oz , de cate ori trebuiesc facute aceste exercitii pe zi?

    16
    14

  • cristina pe 28 Iul 2013, 11:10
    lamurire

    Dr. Oz nu ne-a spus de cate ori pe zi trebuie repetate exercitiile.In prima saptamana am dublat,pe langa am mai facut si alte exercitii timp de 8 minute si nu am dat jos de la abdomen.In a 2-a saptamana,le-am facut pe toate in fiecare zi si iarasi nu s-a vazut o mare diferenta avand invedere ca am 158cm si aprox.48 kg.Dar am inceput sa fac burtica :)

    10
    8

  • adelina pe 27 Iul 2013, 14:20
    foarte practic

    mi a placut mult

    9
    5

  • Alex pe 16 Iul 2013, 02:27
    Super tare

    am facut aceste exercitii sunt foarte diztractive. S-a vazut rezultatele peste 4 ani sunt foarte mandru am slabit 1 gram recomand la toata lumea sa faca aceste exercitii. pe mine aceste exercitii mau ajutat. Peste 4 ani de zile in sfarsit am un abdomen frumos. Multumesc (Nu va suparati da io va dau dracu cu toate minciunile voastre)

    43
    19
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod