Dr. Oz: 5 exerciţii pe care le poţi face în 5 minute şi care-ţi remodelează corpul

Vrei un set de exerciţii care să te menţină în formă, dar să-ţi remodeleze formele corpului şi să tonifieze musculatura? Dr. Oz şi celebrul antrenor de fitness Jorge Cruise îţi propun un set de exerciţii de doar 5 minute pe zi!

Dacă timpul nu îţi permite să mergi la sală sau să alergi dimineaţa, iată o soluţie salvatoare propusă de Dr. Oz: un set de cinci exerciţii pe care să le efectuezi zilnic în doar 5 minute! Pentru fiecare exerciţiu este suficient să aloci 1 minut!

1 din 6

Exerciţiul 1

Din poziţia pe care o adopţi pentru flotări, îndoaie piciorul stâng şi împinge-l spre cotul stâng, fără să atingi podeaua, după care revino în poziţia iniţială. Repetă mişcarea de câteva ori, apoi schimbă piciorul.
MAI MULT DESPRE: silueta, exercitii, fitness, Dr Oz, mehmet oz
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • rochi pe 11 Mai 2012, 19:58
  genoflexiuni intr-un picior?

  doar Chuck Norris poate asa ceva!

  2
  0

 • mara pe 18 Mar 2012, 14:17
  Asa este

  Aveti dreptate,dar tinerii astia habar nu au de nimic cu toate ca informatia din ziua de azi nu se compara cu ce aveam noi .Diferenta e ca noi ne bazam pe noi, adica cautam singuri si citeam enorm,azi totul e pe internet mura in gura ,iar cititul ce sa mai spun.Exercitiile astea le faceam pt. incalzire la orele de sport din scoala.Si au ramas ca o obisnuinta a respectului de sine si in ziua de azi .Dar asta tine de educatie si de ce ai in familie.

  7
  4

 • pasztai zoltan pe 18 Mar 2012, 00:30
  Nu e nou nimic !

  OZ ! DR ! E o emisiune bine platita in USA ! Doar atat ! Iar noi copiem ca si copiiiiiii! Cine studiaza, medicina miscarea, nutritia, alimentatia , etc etc NU e aproape nimic nou din ceea ce spune dr OZ , Asa ca mnai reduceti intocsicatia cu dr OZ . ZP

  2
  9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod