Dieta Keto - 10 idei noi de prânz!

Continuăm astazi, seria celor 3 articole cu 10 idei pentru un prânz sănătos, sățios și ketogenic! Curat ketogenic, mon Cher! (TM). Varianta 1: Cotlet de porc tras în ulei de cocos în vas

Continuăm astazi, seria celor 3 articole cu 10 idei pentru un prânz sănătos, sățios și ketogenic! Curat ketogenic, mon Cher! (TM).

Varianta 1: Cotlet de porc tras în ulei de cocos în vas de ceramică, nuci, legume, cașcaval ras. Un deliciu curat ketogenic!.

Varianta 2: Vițel, castravete, ardei, nuci.

Varianta 3: Vită cu garnitură de legume ( castraveți acrii, varză roșie, pătrunjel, roșii și varză albă).

Varianta 4: Ciorbă de pui a la greque.

Varianta 5: Rasol alb de vițel tras în ulei de cocos în vas de ceramică, salată verde, măsline, conopidă, castravete, ardei gras și nuci.

Un deliciu curat ketogenic!.

Varianta 6:  Omletă cu ton, cașcaval ras, ardei și nuci.

Varianta 7: Pui, salată și semințe de floarea soarelui crude.

Varianta 8:  Fasole verde cu mușchiuleț de porc și nuci. Un deliciu sănătos, care îți satisface foamea și dorința de a mânca totuși ceva, chiar dacă multă lume o vede ca pe o dietă, de fapt este un stil de viață sănătos.

Varianta 9: Rasol alb de vițel de lapte tras în ulei de cocos în vas de ceramică, varză murată, nuci românești.

Un deliciu curat ketogenic. Hrană adevărată.

Varianta 10: Cotlet de vițel tras în ulei de cocos în vas de ceramică, ciupercuțe umplute cu cașcaval, murături. Un deliciu curat ketogenic.

Țin să menționez că meniurile de mai sus, sunt mesele mele. Așadar, dacă ați început dieta ketogenică sau dacă vreți să începeți acest tip de dietă, trebuie să aveți grijă. Mesele mele vă sunt oferite ca sursă de inspirație. Pentru orice întrebări, probleme, etc, vă stau la dispoziție pe adresele de mai jos.

Până la următorul articol vă doresc să savurați cu poftă toate meniurile de mai sus!

Cu stimă,

Doctor Andrei Laslău

http://www.andreilaslau.ro/

https://www.facebook.com/drlaslauandrei

andrei-laslau
andrei-laslau
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod