fitness

Cum să te menții în formă în confortul casei tale

Iată cum poți să te menții în formă în confortul casei tale!
Majoritatea femeilor pierd lupta împotriva kilogramelor în plus atunci când programul aglomerat nu le mai permite să meargă la sală. Deoarece familia, copiii și locul de muncă sunt aspecte mult mai importante, mișcarea se rezumă doar la drumul până la serviciu și înapoi și la cumpărăturile din weekend.

Chiar dacă reușesc să strecoare o oră pe zi la sală, vor întâmpina o altă problemă: lipsa banilor pentru angajarea unui antrenor personal. Ca începător, este destul de dificil să știi care sunt exercițiile care te vor ajuta să te menții în formă, dar și alimentele pe care trebuie să le consumi pentru a te bucura de rezultatele dorite.

Sportul acasă nu este doar un vis, ci o realitate! Chiar și tu poți avea parte de un program strict de antrenament pe telefon.
Da, este mai simplu decât ți-ai putea imagina să te menții în formă! Aplicațiile inteligente vor fi antrenorul la care ai visat întotdeauna. Odată instalată aplicația, nu mai ai nevoie decât de 30 de minute libere în fiecare zi și de un pic voință.

Tonusapp este un program de antrenament de o lună, care presupune 4 ședințe pe săptămână cu o ședință opțională. Fiecare ședință durează 30 de minute și se poate efectua de acasă, cu un echipament minim, sau la sală.
Nu trebuie să ai experiență în ceea ce privește exercițiile fizice, deoarece acest program poate fi folosit și de începători.

Mai mult, aplicația poate fi setată în funcție de nivelul la care te afli, dar și de timpul de care dispui. Astfel, poate fi folosită pentru scăderea în greutate sau tonificare, dar și în funcție de dificultate (antrenament ușor sau dificil). De asemenea, ai parte de un program dinamic și diversificat de exerciții (cardio sau forță). Rezultatul? Te vei menține în formă, vei arăta perfect și te vei distra de minune! Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod