Cum sa iti alegi sala de fitness?


Deoarece salile de fitness au devenit o afacere profitabila, unde cei mai castigati sunt clientii fiindca investesc in propria sanatate, iti prezentam cateva criterii dupa care trebuie sa iti alegi sala de fitness.
Pentru tine care sunt criteriile dupa care te orientezi in momentul in care trebuie sa iti alegi sala de fitness?


1. Zona in care este amplasata

Potrivit studiilor, daca alegi o sala care se afla la mai mult de 10 minute de serviciu sau de casa ai toate sansele sa dai benii degeaba pe abonament, deoarece nu vei ajunge des. Indicat este ca sala sa fie amplasata intre casa si serviciu pentru a nu deveni un stress mersul la sala.  


2. Pretul e un factor determinant

Unele sali au preturi foarte ridicate si nu ofera servicii de calitate, din aceasta cauza te sfatuiesc sa iti faci un abonament pe o perioada scurta de timp, pentru a vedea cum stau lucrurile.

3. Programul are rolul sau

Important este ca sala sa fie deschisa cand ai tu timp sa mergi. Intereseaza-te daca este deschis la sfarsitul saptamanii pentru a plati ceva la care nu ai acces.

4. Ceilalti membrii

De asemenea, este extrem de important sa tii cont si de ceilalti membrii, deoarece trebuie sa te simti in apele tale, nu jenata sau intimidata.


5. Aparatele si celelalte echipamente

Daca nu sunt performante, ci din contra par vechi si uzate ar fi mai bine sa cauti alta sala, unde aparatele sa nu fie mai vechi de 5 ani. Totodata, acestea trebuie sa fie suficiente si variate.

6. Curatenia

Este un criteriu sanatos dupa care trebuie sa iti alegi sala, asa ca arunca-ti un ochi prin vestiar, la dusuri sau la toaleta.

7. Antrenorii

Asigura-te la sala respectiva se fac exercitiile care te intereaseaza. Nu trebuie sa lasi totul in seama aparatelor, deaoarece antrenorii sunt cei mai in masura sa iti spuna ce grupe de muchi trebuie lucrate si in ce fel.
Din aceasta cauza ar fi bine sa observi daca sunt mai multi antrenori si daca sunt amabili. Nu uita sa intrebi si espre experienta acestora si de certificatele pe care le detin.


Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • tania stoian pe 28 Dec 2007, 10:03

  Nu am fost la o sala de fitness dar m-am convins ca trebuie, acasa nu fac suficienta miscare.

  0
  0

 • iulia pe 19 Dec 2007, 22:21
  iulia_60@yahoo.com

  As dori sa stiu daca pot sa imi deschid sala de fitness fara sa am pregatirea necesara ca antrenor sau profesor de sport? Multumesc.

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;