Cele mai bune exerciții din galaxie

V-am pregătit o “compliație” de exerciții-minune, pentru zonele care ne interesează pe noi, femeile. Pentru varianta full de exerciții, vă așteptăm la antrenamente. Acesta este doar un

V-am pregătit o “compliație” de exerciții-minune, pentru zonele care ne interesează pe noi, femeile. Pentru varianta full de exerciții, vă așteptăm la antrenamente. Acesta este doar un preview care să vă încălzească și să vă dea o idée despre câteva din antrenamentele de la Lady Fit. Enjoy!

Brațe – lovitură în laterală din TaeBO

TaeBo este un antrenament excelent pentru brațe, iar combinația rapidă de lovituri îți modelează mușchii și te ajută să ai brațele subțiri și ferme, în timp ce te eliberezi de toate energiile negative!  Stai cu picioarele depărtate și abdomenul încordat. Răsucește-te puțin din trunchi și ridică piciorul din spate, pentru a avea mai mult tonus.

Ține bine garda, cu mâinile încordate pe lângă trunchi și lovește rapid în față, ținând pumnul strâns. E important să încordezi bine spatele, umerii și brațele, pentru a avea cât mai multă eficiență pe durata acestui exercițiu. Execută 4 serii a câte 8 repetări, apoi schimbă brațul.

Abdomen – Pilates

Pilates este un tip de antrenament care te ajută să îți întărești musculatura abdomenului și a coapselor. Acest exercițiu provoacă toți mușchii abdomenului și, dacă îl exersezi regulat, vei vedea ce rezultate uimitoare poate avea Pilates pentru tine! Așează-te în șezut, cu spatele drept și picioarele depărtate și flexate.

Încordează bine de tot abdomenul și , fără să te dezechilibrezi, întinde amândouă picioarele. Încordează spatele și abdomenul și menține picioarele nemișcate, în timp ce întinzi mâinile deasupra capului. Menține poziția și, în timp ce expiri, coboară lent și controlat trunchiul spre sol. Atenție, nu te arcui de spate! Trebuie să lucrezi doar din abdomen si să îți ții echilibrul cu ajutorul brațelor. Este un exercițiu foarte eficient, și sunt necesare doar 10 repetări pentru a simți cum îți lucrează abdomenul!

Fese – Kickbacks de la BodyWorship!

Este o alternativă excelentă la antrenamentele plictisitoare din sala de forță. Exercițiile se execută rapid și antrenamentul este plin de energie.

În plus, după ce vei executa acest exercițiu, vei vedea cât de eficient este BodyWorship pentru tonifierea mușchilor.  Ține tălpile paralele și genunchii întinși, iar mâinile se sprijină pe stepper. Menține abdomenul încordat și spatele drept. Ridică lent piciorul către spate, menținând genunchii cât mai drepți pentru a mări eficiența exercițiului. Piciorul revine lent pe sol, iar pentru a-ți remodela fesele trebuie să execuți 3 seturi a câte 10 repetări pentru fiecare picior în parte.

Coapse – High kick de la Step Aerobic

Exercițiile de step aerobic sunt o alegere perfectă pentru doamnele care își doresc picioare tonifiate, cu mușchi alungiți și fără celulită.

Următorul exercițiu este dinamic și foarte eficient în modelarea coapselor, cu condiția să menții un ritm rapid și constant.  Sprijină toată talpa pe stepper și menține piciorul de sprijin ușor flexat. Încordează bine abdomenul și piciorul cu care lucrezi și ridică talpa cât mai sus, cu genunchiul întins. Revino apoi pe sol. E important să nu te balansezi când execuți această mișcare, pentru a avea eficiență maximă. Execută 4 seturi a câte 8 repetări cu fiecare picior în parte.

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod