Ce să faci pentru ca pantofii de fitness să nu miroasă urât

Atunci când te decizi să faci totul pentru a avea o formă fizică de invidiat și pentru a fi sănătoasă, sportul trebuie neapărat să facă parte din viața ta.
Fie că mergi la sală, fie că alergi prin parc sau participi la cursuri de aerobic, pilates sau yoga, echipamentul de bună calitate este foarte important. 

De obicei, alegerea pantofilor sport este o decizie dificilă. Dar chiar și atunci când optezi pentru o pereche de cea mai bună calitate, se poate întâmpla ca în scurt timp aceștia să miroasă urât. De vină este transpirația excesivă din timpul antrenamentelor, care este absolut normală în cazul efortului fizic. Nivelul transpirației crește, iar pantofii absorb o parte din ea.
În combinație cu bacteriile care există în mod obițnuit pe picioare, rezultatul este un miros neplăcut, care te face să te simți prost la vestiar și nu numai.

Din fericire, există un truc foarte simplu care te poate ajuta să împiedici înmulțirea bacteriilor care provoacă mirosul neplăcut al pantofilor sport. Iată cum să procedezi:

Ce îți trebuie

Ai nevoie de gel dezinfectant pentru mâini și prosoape de hârtie.

Cum să procedezi

Pune pe un prosop de hârtie o cantitate de dezinfectant pentru mâini de mărimea unei măsline. Freacă apoi interiorul pantofilor cu șervețelul, insistând pe talpă și pe laterale.
Lasă să acționeze timp de 30 de secunde sau până când se usucă foarte bine.

Pantofii tăi vor fi în acest fel dezinfectați și nu vor mai mirosi urât.

De asemenea, poți folosi un dezinfectant pentru mâini cu pulverizator pentru a distribui uniform soluția în interiorul pantofilor. Aplică maximum trei pulverizări în fiecare pantof și lasă apoi să se usuce. Folosește dezinfectant și pe picioare, după duș, pentru a preveni formarea bacteriilor care provoacă mirosul neplăcut.

Este important să porți șosete de cea mai bună calitate, din bumbac, care vor absorbi excesul de umezeală. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod