5 trenduri de frumuseţe care ne minunează. Sunt complet aiurea!

Machiajul ochilor în stil unicorn, rădăcinile părului în stil curcubeu sau glitter-ul folosit sub ochi sunt doar câteva dintre trendurile de frumuseţe care continuă să ne minuneze.
Unele trenduri de frumuseţe sunt originale şi pot să fie puse în aplicare de oricine, fără să cazi în penibil. Însă, există şi acele trenduri care te şochează şi te întrebi care ar fi rostul lor. Iată-le pe cele mai ciudate trenduri de frumuseţe pe care nu ai de ce să le urmezi:


1. Rădăcinile părului vopsite în culorile curcubeului


Am apreciat părul vopsit în culorile curcubeului care în unele cazuri arăta foarte bine. Însă, este foarte clar că acest trend nu avantajează pe toată lumea.
Însă, rădăcinile părului vopsite în culorile curcubeului este o altă invenţie care începe să facă furori pe internet. Ţi-ai face aşa ceva?


2. Lacrimi sub ochi cu ajutorul glittter-ului


Imediat după ce a apărut trendul cu glitter aplicat la rădăcinile părului trebuie să-şi facă simţită prezenţa un alt trend inedit: glitter-ul aplicat sub ochi ca să dai senzaţia de lacrimi. Noi stăm şi ne întrebăm care este rostul lui şi de ce ţi-ai dori să ieşi aşa pe stradă?


3. Machiajul ochilor în stil unicorn


Am trăit să o vedem şi pe asta! Este vorba despre machiajul unicorn, care presupune conturarea liniei pleoapei cu creion dermatograf în nuanțe pastelate și formarea unei codițe spiralate inspirate de desenele animale cu unicorni.


4. Manichiura cu aplicaţii din natură


Un nou trend în manichiură presupune aplicarea anumitor plante din natură, iar în topul preferinţelor s-au clasat suculenţii. Aceste plante sunt foarte frumoase, însă nu aplicate pe unghii, ci pentru decor!


5. Machiajul pe ureche


Pe cât de ciudat sună, pe atât de real este acest trend. Acum s-a trecut la un alt nivel şi am început să ne machiem până şi urechile.
Poate că pe viitor vor apărea şi extensiile de păr pentru ureche sau cine ştie la ce să ne mai aşteptăm!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod