7 motive pentru a juca volei pe plaja

Nu iti neglija forma fizica in vacanta (cand ai cel mai mult nevoie sa fii in forma maxima) si alege activitati relaxante, dar care iti pun si muschii la treaba. Daca te numeri printre iubitoarele marii, afla 7 motive pentru care pur si simplu nu iti poti refuza o partida de volei pe plaja.

1 Voleiul pe plaja nu cere foarte multa indemanare sau antrenament, ci numai "chef de joaca". Nu trebuie sa ai luni de antrenament in spate pentru a "da in minge", iar beneficiile miscarii in aer sunt nenumarate.

2 Pericolele accidentarii scad dramatic cand vorbim despre volei pe plaja. Riscul unei "plonjari" este mult mai mic atunci cand esti stapana pe miscarile tale. Iar daca se intampla sa te dezechilibrezi... o cazatura pe nisip este putin probabil sa-ti curme cheful de volei.

3 Nu iti solicita (prea mult) spiritul de competitie, ci mai mult spiritul de echipa. Astfel nu te vei forta prea mult si nu vei avea febra musculara "dupa", chiar daca esti genul de persoana care vrea sa castige in orice circumstante. Iar daca pierzi... nu e numai vina ta.

4 Acest gen de sport este exclusiv de agrement. Nu iti promite o forma fizica de invidiat, dar totusi este un efort aerob demn de luat in considerare. Caloriile acumulate o data cu inghetata sau ciocolata devorata mai devreme se vor topi ca prin minune, iar practicat pe tot parcursul concediului, iti asigura o ameliorare a tonusului muscular.

5 Nu este costisitor. Voleiul pe plaja nu iti cere un echipament anume (costumul de baie este suficient) sau inchirierea unei locatii. Ai nevoie numai de o minge buna si de o echipa de "doritori".

6 Voleiul este un sport care se practica in echipa si este un mod placut si distractiv de a-ti face noi cunostinte. Astfel poti cunoaste oameni noi sau poti sa-ti intaresti legaturile cu cei din jurul tau.

7 Este un mod foarte placut de a-ti petrece timpul. Daca te-ai plictisit de "ritualul" bronzatului, de 15 minute pe o parte si 15 pe cealalta, ia mingea si "incinge" un joc. Iar daca devii pasionata de volei pe plaja, poate ii vei intelege si pe barbatii obsedati de fotbal.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod