Barbia dubla

5 exerciții care te scapă de bărbia dublă. Încearcă-le!

Exercitii barbie dubla

Exercițiul 1

Deschide larg gura, cât poți de mult și scoate limba afară, îndreptată în jos, încercând să îți atingi bărbia cu limba. Stai astfel timp de zece secunde și repetă exercițiul de zece ori. Când faci acest exercițiu vei simți că mușchii gâtului și ai bărbiei se încordează.

Exercițiul 2

Stai întinsă pe pat sau pe canapea cu capul lăsat să atârne la margine. Ridică bărbia spre piept și rămâi în această poziție timp de zece secunde, apoi coboară lent capul în poziția de start.

Repetă de zece ori, apoi relaxează-ți mușchii.

Exercițiul 3

Stai cu spatele și gâtul drepte. Ridică bărbia către tavan și strânge-ți buzele într-o poziție exagerată de sărut. Rămâi în această pozție timp de zece secunde. Repetă de zece ori.

Exercițiul 4

Acest exercițiu îți va tonifia mușchii dintre bărbie și gât. Stai cu gâtul drept. Încordează mușchii din zona gâtului strângând buzele una peste alta, între dinți și îndreptând colțurile gurii în jos. Stai astfel zece secunde și repetă exercițiul de zece ori.

Exercițiul 5

Ține o minge de tenis între bărbie și gât, fără să o sprijini cu mâna. Presează mingea cu bărbia, apoi slăbește ușor.

Repetă de zece ori.

Încearcă și exercițiile pentru bărbie dublă din filmulețul de mai jos:

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod