video dans băieţel

Un băieţel a cucerit internetul cu dansul lui genial! Video amuzant

Un băieţel adorabil din China imită dansatoarele profesioniste cu mişcări perfect sincronizate. Prestaţia lui a devenit senzaţia internetului.

O înregistrare video, în care un băieţel chinez care pare să aibă în jur de trei ani, începe să imite dansatoarele profesioniste a devenit virală pe internet.

La început, puştiul doar ascultă muzica şi se bucură de ritmul acesteia, apoi începe să imite mişcările unui grup de femei care dansează în spatele lui, dar nu se mulţumeşte numai cu atât: el continuă să danseze fără să le mai privească pe dansatoare şi o ia pe cont propriu, introducând fără probleme în "show-ul" său improvizat mai multe mişcări de efect şi chiar şi o mică săritură, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Fără să fie intimidat de mulţimea care pare mai interesată de el decât de dansatoare.

Ba chiar şi acestea îl privesc cu mai multă atenţie şi respect după ce au văzut de ce este în stare. Puştiul se uită şi el la ele, ca să vadă mişcările lor, apoi continuă spectacolul.

"E tare deştept dacă a reuşit să înveţe tot dansul", a scris cineva după ce înregistrarea video a devenit virală pe reţeaua Reddit.

Altcineva crede că, în mod normal, un copil nu poate să danseze atât de bine la această vârstă, pentru că nu are încă aptitudinea corelării corecte a mişcărilor, de aceea performanţa micuţului chinez este ieşită din comun.

"Se mişcă la fel ca dansatoarele! Nu poţi să înveţi un copil de vârsta asta să danseze, acesta este un talent înnăscut!", a comentat internautul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod