5 activitati pentru a te bucura de sosirea primaverii

Este Martie si asta inseamna ca primavara si zilele insorite au sosit. Pomii au inflorit, pasarile s-au intors, iar noi nu mai avem chef sa stam in casa.
Pentru aceia dintre voi carora inca le este greu sa se bucure de primavara, obisnuiti cu leneveala din timpul iernii, aici veti gasi cateva exemple de activitati de care va puteti bucura odata cu vremea frumoasa si care va vor reda bunadispozitie.

1. Jocuri de echipa


Ce poate fi mai distractiv decat sa iesi impreuna cu familia si prietenii in parc pentru a te bucura de soare si iarba verde? Este un mod placut si sanatos de a petrece timpul liber si te asigur ca dupa te vei simti mai plin de viata si mai sanatos.

Unul dintre avantajele jocurilor de echipa este ca acestea pot avea loc si noaptea unde, alaturi de cei dragi, te poti bucura de liniste.



2. Plimbarile pe bicicleta

Este cel mai bun moment al anului pentru ciclisti. Pentru aceia care si-au ascuns bicicletele inca de la sfarsitul lui septembrie, sau pentru aceia care s-au luptat cu namolul, ploaia si frigul din ultimele luni, a sosit in sfarsit timpul sa urcati din nou pe bicicleta si sa va dezmortiti picioarele. Nu numai ca este o activitate placuta, este si una foarte sanatoasa care te va ajuta sa te mentii in forma si sa scapi de kilogramele acumulate de-a lungul iernii.
Nu ai bicicleta? Atunci iesi cu rolele in parc si bucura-te de soarele de afara si uita de vremea urata care te-a tinut in casa.


3. Gradinaritul

Pentru toti cei care au asteptat nerabdatori ca pamantul din fata casei sa se dezghete, primavara inseamna ca sezonul pentru gradinarit a revenit. Ia o lopata, seminte proaspete si pregateste-ti gradina pentru lunile viitoare.


4. Va plac pasarile?

Daca ai o pasiune pentru pasari amenajeaza in gradina ta locuri speciale pentru micutii tai prieteni, care revin acasa odata cu vremea frumoasa.
Curand diminetile iti vor fi infrumusetate de ciripitul si veselia lor.
 

5. Curatenie

Curatenia de primavara a devenit un obicei. Odata cu schimbarea vremii simtim nevoia unei schimbari. Este timpul cand nu te mai simti confortabil cu lucrurile vechi sau stricate. Indiferent daca iti achizitionezi unele noi sau le repari pe cele vechi, primavara inseamna reinnoire si curatenie.

Nu lasa zilele frumoase sa treca pe langa tine, pentru ca in curand va fi prea cald pentru a mai iesi din casa si bucura-te de vremea frumoasa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod