Vreau sa ma ingras!

Va scriu pentru ca am o problema pe care incerc sa o rezolv de multi ani. Am 30 de ani, 1,60 m si 46 kg si am incercat toata viata sa mai iau cateva kilograme in plus. Se poate spune ca am inghitit aproape toate vitaminele recomandate si chiar si cele nerecomandate.

Am luat cateva luni si Vitamax fara nici un rezultat. De o luna iau Supradyn si nici cel mai mic efect. Va rog frumos daca se poate sa imi recomandati ceva. Multumesc, Cristina Neculae.


Lygia Alexandrescu, Lector univ. Drd. - Facultatea de Educatie Fizica si Sport, USH, consultant nutritie - centrul de slabire si consultanta nutritionala "Natural Silhouette" (021.650.46.50; 0721.091.762), raspunde:

Luarea in greutate poate fi uneori la fel de complicata ca si scaderea in greutate. Exista foarte multa informatie care se adreseaza persoanelor care vor sa piarda greutatea excesiva insa pentru persoanele care vor sa creasca ponderal informatia e destul de limitata cantitativ.

Mai intai, discutia cu medicul de familie si apoi cu medicul specialist endocrinolog este esentiala. In unele cazuri, medicul poate prescrie o medicatie ajutatoare cresterii ponderale sau poate efectua o serie de teste care sa puna in evidenta anumite probleme. Odata ce se stabileste ca nu este vorba de o anumita patologie se pot aplica o serie de masuri care ar putea duce la cresterea in greutate.

1. Stabilirea si respectarea unui program alimentar regulat. Trei mese principale si 3 sau 4 gustari intre acestea sunt recomandate. Gustarile trebuie sa fie bine incarcate caloric dar si nutritiv deoarece ele reprezinta suplimente alimentare la o dieta sanatoasa. Daca intoleranta la lactoza nu reprezinta o problema, se pot include in dieta produse lactate cum ar fi untul si inghetata. Totusi foarte mult zahar si grasime nu trebuie consumate.

2. Alimentele care nu trebuie sa lipseasca din dieta sunt: painea integrala, cartofii, fasolea uscata, branza, ouale, carnea si pestele. La intocmitea unui meniu trebuie alese alimentele cu valori calorice superioare iar la prepararea mancarurilor trebuie folosite alimente suplimentare care sa creasca valoarea energetica a meselor. De exemplu: cand se prepara snitele, in aluatul stratului pane se poate adauga si lapte praf sau germeni de grau. La prepararea tartinelor se poate adauga branza in exces, iar in laptele cu cereale se pot adauga fructe.

3. Exista de asemenea in comert o serie de suplimente nutritive sub forma de creme, batoane sau bomboane, care sunt convenabile si eficiente.

4. Activitatea fizica la sala de fitness trebuie sa se reduca la un program de ridicare de greutati usoare, pentru a dezvolta masa musculara.

5. Stresul mental si emotional trebuie redus cat mai mult cu putinta. Exercitiile de relaxare sunt de asemenea recomandate.

Cantarirea trebuie sa se faca doar o data pe saptamana intrucat fluctuatiile de greutate pot crea o falsa impresie asupra eficientei acetor masuri si implicit frustrare si stres emotional.
 

Comentariile 151-200 din 918

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iuliana pe 21 Iul 2011, 14:37
    mam ingrasat

    buna fetelor. akm ceva timp eram si eu k aceeasi problema dar am aflat k cu peritol sirop te ingrasi. si am incercat si eu...si a functionat in 4 sapt mam ingrasat 4 kg. mai fac cateodata si abdomene.

    5
    4

  • andreea pe 15 Iul 2011, 10:46
    ingrasarea

    si eu as vrea ft mult sa ma ingras dar cred k am gasit solutia.Viermii intestinali(limbricii) pot fi o solutie ft buna pt corpurile slabe.Eu m-am confruntat cu ei mancand ft mult usturoi si cred k i-am doborat.akm mananc mai putin fata de inainte knd mancam mult dar degeaba ei imi luat toti nutrientii pe care eu ii bagam in organism.ATENTIE sunt foarte periculosi deoarece ajuns la lungimi ft mari.Sper sa fiu de ajutor si eu sunt slaba si stiu ce inseamna.:P

    4
    3

  • madyx pe 3 Iul 2011, 11:33
    vitamine deloc costisitoare pentru ingrasare

    p.s va puteti opri oricand vreti......fara teama de a va ingrasa mai mult decat doriti....:)

    6
    6

  • madyx pe 3 Iul 2011, 11:31
    vitamine deloc costisitoare pentru ingrasare

    buna....aceeasi problema o aveam si eu....la 1,65m aveam doar 44 kg......am incercat aproape toate vitaminele.....la recomandarea unei bune prietene(farmacista)......am incercat cu 9 vita si peritol......ambele ajungand la 10 lei.....in numai 2 saptamani am luat 2kg......mancand ceea ce obisnuiam de fel......le-am recomandat si altor fete si au fost de asemenea multumite..succes.

    4
    4

  • mihai pe 26 Iun 2011, 18:03
    vreau sa ma ingras

    am 20 d ani , 1, 72 si 47, 5 kg. cum s ma ingras? va rog vreau sa ma ingras?

    5
    1

  • cristina pe 26 Iun 2011, 13:18
    imi doresc sa ma ingras

    Buna am 13 ani am 1,55 si am 41 de kg par slabuta si vreau sa ma ingras ce trebuie sa mananc. Eu nu vreau sa iau niciodata pastile de:-ingrasat :-slabit Dar mananc fructe si dulciuri foarte multe

    5
    1

  • nicola pe 19 Iun 2011, 18:43
    vreau sa ma ingras

    buna.am 20 ani,1,71m si 47 kg. as vrea sa ma mai ingras putin. am luat toate vitaminele posibile si degeaba. de slabit slabesc repede mai ales din cauza stresului. multe fete sunt invidioase p mine k sunt slaba ptr k ele nu pot fi asa. prea tare nu ma mai stesez k sunt slaba ptr k prietenul meu ma iubeste asa cum sunt. app. sexul nu ingrasa, cel putin pe mine nu.

    6
    3

  • nicola pe 19 Iun 2011, 18:32
    vreau sa ma ingras

    buna.am 20 ani,1,71m si 47 kg. as vrea sa ma mai ingras putin. am luat toate vitaminele posibile si degeaba. de slabit slabesc repede mai ales din cauza stresului. multe fete sunt invidioase p mine k sunt slaba ptr k ele nu pot fi asa. prea tare nu ma mai stesez k sunt slaba ptr k prietenul meu ma iubeste asa cum sunt. app. sexul nu ingrasa, cel putin pe mine nu.

    4
    2

  • monica pe 16 Iun 2011, 16:06
    vreau sa ma ingras

    am 24 de ani ,1,56 si 39 de kg,va rog sa-mi spuneti si mie ce trebuie sa fac,ca sa ma ingras ca,sunt foarte slaba.va multumesc

    8
    4

  • georgiana pe 9 Iun 2011, 11:38
    si eu vreau sa ma ingras vreo 4-5 kg :((

    fetelor..ce sa zic eu ca am 1.71 si 54 kg :(( ar trebui la inaltimea mea sa am minim 58...:(( am avut si atat dar de un an am slabit si nu mai pot ajunge la greutatea aia....si am si 22 de ani...cine me vede zice ca am 16 ani :(( eu mananc des dar putins..stiu ca asta nu ingrasa...dar nu pot sa manac de 3 ori si pana ma satur :(((( cu vitaminele...nu merge....

    9
    4

  • alina pe 8 Iun 2011, 15:25
    vreau sa ma ingars

    :O:O:O voi va plangeti :O eu am 1.66 si 41 de kg :| is exagerat de salba ,is stresata... si nu am pofta de mancare deloc ...sunt saptamani in care am pofta mananc mult da nimic nici jumate de kg in plus :| nu mai stiu ce sa fac... acum un an am luat si proteine si nimic nici un kg si am luat o cutie dinaia mare...

    6
    3

  • Anabela pe 5 Iun 2011, 11:52
    nevoie de ajutor,si sfat

    eu...cand aveam 12 ani jumate am avut 33 de kg si 1,50 inaltimea ...acum am 13,jum si am 43 de kg ...si inaltimea 1,54 ...am reusit sa pun 10 kg mancand,....va spun ca medicamentele si vitaminele de cele mai multe ori nu fac absolut nimic..si de cele mai multe ori au efecte negative...si eu as vrea sa ma mai ingras vreo 5 kg...unii spun ca arat slaba ,altii ca sunt perfecta ....iar eu consider ca ar trebui totusi sa pun vreo 5 kg solutia ingrasatului nu este sa de cate ori este posibil eu mancam in perioada de ingrasare cate 5 sau 6 mese pe zi...si intre mese faceam 15 minute de sport...ca sa nu se puna pe suprafetele ``nedorite``mananci normal (de 3 ori pe zi) este sa mananci

    1
    4

  • alys pe 30 Mai 2011, 14:11
    vreau sa fiu grasa

    doamne si eu vreau sa fiu grasa am 33 de ani 2 copii si 45 de kg nu stiu ce sa fac sa mai pun pe mn

    2
    1

  • elisa pe 29 Mai 2011, 13:41
    ingrasarea

    Frecventeaza McDonalds-ul din orasul tau de cel putin 2 ori pe zi. De fiecare data cand ajungi acolo, comanda doar chestiile in dreptul carora scrie "Big" si un "Big Coke" la urma. Sa nu te impinga cineva sa mergi pe jos inapoi acasa, ajuta la digestie. Daca vrei, iti iei niste sandwich-uri acasa - asa, pentru cand te trezesti noaptea. Obligatoriu renunti la apa si cafea - inlocuiesti toate lichidele cu Pepsi ori Cola. In 2 luni, cu acest regim, vei ajunge de la 40, la 80Kg.

    9
    2

  • Ella pe 20 Mai 2011, 20:27
    am o intrebare.

    Elena pe 8 Apr 2011, 15:45 vreau sa ma ingras Dragele mele si eu sunt slaba dar cand vreau sa ma ingras iau Peritol tablete 2/zi (la amiaz si seara )cam 2-3 luni Va spun din proprie experienta ca o sa mearga aceasta metoda. Elena>>> nu te-ai ingrasat prea tare si pe urma sa nu poti slabi?

    4
    4

  • flori pe 19 Mai 2011, 10:26
    vreau sa ma ingras..

    am slabit in 2 saptamani de la 52 kg la 43 kg (din cauza stresului),nu mai stateau nici o haina pe mine,totul devenise oribil..nu imi mai venea sa ies din casa... (acum 2 ani ) de atunci nu am mai putut sa trec de 46 kg...as vrea sa ajung macar la 49....si cum zic altii k sa mananci mult mc'donald sau fastfood..nici o sansa :-j...nu are nici un efect...doar sa ma mentin asa sa nu mai slabesc dar nici vorba sa ma ingras ..:(:(:( am luat si vitamine cu zinc,fier,calciu si degeaba!!! daca ii zic medicului de familie imi zice sa mananc (dar nu intelege k nu am pofta de mancare etc)

    4
    0

  • lumi pe 15 Mai 2011, 15:26
    vreu sa ma ingras

    in 2008 am slabit de la 52 de kg la 46-47de kg pe baza de stress am incercat tot felul de siropuri si vitamine dar fara rezultat apoi am vb cu o cunostiinta care a avut aceeasi problema dar sa sus la pshiolog si ia recomandat niste pastile nu mai stiu cum le cheama am luat de la ea fara sa merg la doctor si in prima luna a inceput sa apara si rezultatul am 24 de ani 1,68 inaltime si 57-58 de kg lasati stressul la o parte asta e reteta fetelor

    2
    0

  • radu pe 5 Mai 2011, 23:15
    vreau sa ma ingras

    pai daca o dai cu alune cipsuri fast food-uri si alte bombe de genul asta e posibil ca dupa un an si ceva max doi sa te gasim de partea cealalta pt regimuri de slabit...una la mana si a doua gandeste-te cam ce se intampla prin stomacul tau prin ficatul inima sangele tau prin arterele tale si...etc.de evitat cantitati mari de sare=favorizeaza infarctul de miocard...s.a...nu asa se iau cateva kg in plus.Mergeti fratilor la sala,puneti kg de muschi nu de colacei sau mai stiu eu ce celulite s.a. cu vointa cu munca cu un instructor bunicel sortii de izbanda sunt garantati.acum doar de voi depinde. Cu stima Dr. D.R.

    4
    0

  • florin pe 5 Mai 2011, 16:41
    fara pic de burta

    salutare tuturor.am 20 de ani 173cm si 62kg si in mare parte am incercat si eu cu tot felu de pastile.mananc de 5-6 ori pe zi inclusiv noaptea.spunetimi si mie cum sa fac sa ma ingras.am incercat si cu mesele regulate dar fara niki un rezultat.AJUTATI-MA VA ROG.

    9
    3

  • cristina pe 4 Mai 2011, 21:55
    ;)

    buna,,,vreau shi eu sa ma ingrash,am 17 ani....49 de kg shi am 1,70

    4
    3

  • ionut pe 2 Mai 2011, 23:50
    Vreau sa pun cateva kg pe mine

    am 19 ani 1.78m si 60 kg as dori sa mai pun cateva kg si nu reusesc mananc foarte mult in interval de 12 ore dar nu se prinde nimik puteti sa imi dati un sfat ... Multumesc!!!

    7
    2

  • Micky pe 2 Mai 2011, 16:59
    sunt exagerat de slaba

    Buna. Am 19 ani, 1.72 m si 42 kg :| De cand ma stiu incerc sa ma ingras. Mananc de 3-4 ori pe zi..de toate si totusi nu reusesc. Probleme medicale nu am, analizele sunt ok. Nu mai stiu ce sa mai fac. Va rog, ajutati-ma. Multumesc.

    3
    4

  • iuliana pe 30 Apr 2011, 15:08
    ingrasare

    poi si eu am 17 ani.si 45 de kg dar nu se vede deloc vreau sa ma mai ingrasi cateva kg.si iau calciu viat,=mine si alte alea am facut si calciu injectabil.nhu stiu c sa fac

    6
    4

  • angelrain pe 28 Apr 2011, 22:52
    sexul ingrasa garantat

    bai nene!!am vazut 10000000000000 de mii de intrebari si nici un raspuns de la specialisti.m-am saturat sa citesc naibii atatea intrebari fara raspuns, de la oameni care chiar sufera cu adevarat. poi sa vedem:am 23 de ani, 167 cm si 36 de kg.toata ziua bag in mine, de toateee!!!!ca sa nu spun de calciu, supradin, centrum, magneb6...toate vitaminele pozibile si imposibile si nici un rezultate. mi-am facut analizele si sunt beton de sanatoasa...si cu toate astea nu reusesc sa ma ingras.totusi, am descoperit ca acum 3 ani cand m-a indragostit m-am ingrasat 8 kg in 2 luni...si dupa despartire le-am dat jos de suparare.concluzia:si sexul ingrasa.si starea psihica.asa ca las tratamentul si abea astept sa ma indragostesc.

    8
    3

  • cretulyna pe 19 Apr 2011, 15:58
    buna

    buna.si eu am aceeasi problema....am 23 de ani,1,64 si 39 de kg....am luat tot felul de vitamine....calciu,maagneziu,injectii.....nu mai stiu ce sa fac....

    3
    2

  • Elena pe 8 Apr 2011, 15:47
    vreau sa ma ingras

    Am uitat sa va spun sa faceti abdomene sa nu se puna grasimea pe unde nu trebuie

    1
    1

  • Elena pe 8 Apr 2011, 15:45
    vreau sa ma ingras

    Dragele mele si eu sunt slaba dar cand vreau sa ma ingras iau Peritol tablete 2/zi (la amiaz si seara )cam 2-3 luni Va spun din proprie experienta ca o sa mearga aceasta metoda.

    5
    0

  • Alexandra pe 4 Apr 2011, 10:15
    Daca nu reusim sa ne stabilizam psihic, clar nu vom reusi nici fizic

    Am 23 ani, inaltime 1,67 si 42kg. Wow, cat de slaba sunt! Am incercat diverse metode sa ma ingras, am fost un numar atat de mare de medici incat mi-am pierdut numaratoarea si ce am reusit? NIMIC! Pentru ca fiind legata obsesiv de ideea de ingrasare, am uitat sa ma relaxez si sa vad si partea buna a lucrurilor. Eu am reusit sa ma ingras atunci cand am fost relaxata, sigura pe mine si nu prea obsedata de idea de ingrasare, cu putin sport, cateva mese pe zi si cu evitarea sau ignorarea stresului. Trebuie sa fim mandre de noi asa cum suntem , caci multe fete ne invidiaza, si defectul nostru nu e ca suntem slabe ci ca nu stim sa ne respectam pentru ceea ce suntem. Va pup

    9
    1

  • dana2000 pe 1 Apr 2011, 16:00
    cum ma pot ingrasa?

    apropo eu merg si la dansuri de 1-2 sapt

    7
    1

  • dana2000 pe 1 Apr 2011, 15:33
    vreau sa ma ingras

    buna! am 10 ani, 1,36 m. si 23.4 kg. sunt cea mai slaba din clasa si mai toata lumea face misto de mn. ma puteti ajuta! va rog. vreau sa ma ingras la picioare ca am burta maricica dar am niste bete in loc de picioare si as vrea sa ma ingras cel putin 7 kg si as vrea sa fiu si mai inaltacam cu 7-10 cm

    4
    2

  • angela pe 30 Mar 2011, 16:49
    vreau sa ma ingras

    buna,si eu as vrea tare sa ma ingras dar nu prea reusesc de aproape 4 ani sant in italia si mananc spaghete si tot felul de mancaruri deale italienilor si degeaba mai mult de 3 kg nu am pus pe mine,nu stiu ce sa mai fac am luat tot felul de vitamine si medicamente dar degeaba,nu stiu ce sa mai fac ,de 3 luni mam ingrasat 4 kg datorita sarcinii

    2
    2

  • loru pe 30 Mar 2011, 15:49
    vreau sa pun cel putin 5 kg si nu reusesc

    buna.sunt lory.am 13 ani .1.50 inaltime si am decat 31 kg.incerc de mult sa pun ceva pe mine dar nu reusesc.unele mancaruri imi sunt dezgustatoare.si altii le adora.nu stiu ce sa fac .am luat si vitamine dar este in zadar.vreau sa ma ingras putin in zona picioarelor si a feselor.si o mik problema.sanii imi sunt foarte mici fata de cei ai colegelor mele.sper ca cineva sa ma ajute.si nu vreau comentarii de genul"mananca un porc intreg "sau chestii destea ca am mai vazut pe un alt site.este o problema serioasa.va rog sa ma ajutati.imi urasc corpul:@

    11
    0

  • marica madaliana pe 28 Mar 2011, 08:25
    vreau sa ma ingras in jur de 5 kg

    as vrea sa ma ingras in 2 saptamani in jur de 5 kg nus cum mananc aproape orice apelez la acest sait pt a cere medicilor specialisti ajut am 13 ani 1,52 m si 37 kg

    6
    1

  • madalina pe 25 Mar 2011, 21:27
    vreau si eu sa mai ma ingrasi cateva kg vreo10

    am 1,64 si 46kg asi dori sa mai iau si eu vreo 10kg ce sfaturi imi dfatiVa rog multtttttttt

    12
    1

  • criss pe 20 Mar 2011, 18:39
    vreau sa ma ingras

    buna am 20 de ani si 43 de kg vreau sa ma ingras ce sa fac?

    15
    1

  • christinne pe 18 Mar 2011, 17:31
    vreau sa ma ingras!!!

    buna, am 1.73 inaltime si 56kg, sunt disperata sa ma ingras, slabesc imediat dar de ingrasat...am 20 de ani si de la 15 iau tot felul de vitamine...am inteles k organismul e de vina, am si o anemie,nu asimilez mai nimic.,..ce sa fac?

    5
    8

  • elena pe 15 Mar 2011, 01:04
    m-am saturat

    am 28 ani,1,72 inaltime,51-52kg.deseori sint intrebata daca nu-s bolnava de-s asa slaba........m-am saturat sa fiu asa de...''plata''.Vreau ceva kare sa nu-mi impuna multa mincare,nu pot suporta sa ma imbuib,ma simt rau dupa asa.Imi place sa maninc bine si frumos,dar nu pot sa o fac de 5,6 ori pe zi si in cantitati mari.Imi plac salatele de legume,carnita de vita fiarta sau prajita,supele de tot felul,pemanent rontai covrigei,seminte,imi place cola...N-as vrea sa scimb ceva in modul de alimentare, dar vreau ingrozitooooooooooooor de tare sa ma ingras.Duc un mod static de viata.CE SA FAAAAC????????

    4
    7

  • nyku pe 12 Mar 2011, 21:15
    ingrasi

    am 1;80 si 70 de kg vreau un sfat este ok greu mea?

    18
    3

  • andreea pe 5 Mar 2011, 20:08
    si eu vreau sa ma ingras!!!

    buna am 23 ani si un copil de 2ani in timpul sarcinii m-am ingrasat 15kg dar dupa treptat am revenit la greutatea dinainte adica 46kg si nu mai suport nimic aproape nu mai sta pe mine m-am saturat sa fiu slabaaaaa si am 1,58inaltime ajutati-ma va rog cu niste sfaturi

    8
    5

  • andreea pe 5 Mar 2011, 20:08
    si eu vreau sa ma ingras!!!

    buna am 23 ani si un copil de 2ani in timpul sarcinii m-am ingrasat 15kg dar dupa treptat am revenit la greutatea dinainte adica 46kg si nu mai suport nimic aproape nu mai sta pe mine m-am saturat sa fiu slabaaaaa si am 1,58inaltime ajutati-ma va rog cu niste sfaturi

    14
    2

  • mirela pe 2 Mar 2011, 12:29
    nu stiu cum ce sa incep

    buna ma cheama mirela am 20 de ani si inaltimea 1,55 si inainte aveam 47 de kg si sunt insarcinata in 6 luni si am luat 10 kg in timpu sarcini credeti k e prea mult astept un raspuns va rog

    7
    4

  • madalina pe 28 Feb 2011, 18:10
    Un sfat?!

    Buna. Am 17 ani,1.70 si 49 de kg. Vreau sa pun 6-7 kg. De maine o sa incep sa mananc regulat si sa ma duc la sala. Vitamine sau altceva trebuie sa iau?

    4
    1

  • adina pe 23 Feb 2011, 22:35
    Nu sunt deloc multumita de corpul meu

    Salut.Am citit comentariile voastre si sincera sa fiu va compatimesc.Eu am 14 ani si am 45 de Kg.N sunt deloc multumita si as vrea sa ajung la o greutate de aproximativ 50 de Kg.Multe persoane spun ca asta e metabolisum meu, dar eu totusi cred ca prin putina vointa si cu cateva sfaturi serioase chiar as putea sa ma mai ingras putin.Numai ca nu am idee cum sa mai pun cate kg.Pana acum triam cu impresia ca daca mananc mult ma ingras.Dar nu e asa.Eu m-am mai ingrasat in vancata de vara, 5 kg.dar de atunci pana acum iarna nici macar un kg.Nu as vrea sa ajung sa zica lumea despre mine "Doua bete-infipte-n cur aparat de mers pe drum" .Deci,chiar am nevoie de ajutor.Multumesc.

    5
    4

  • Stefi pe 22 Feb 2011, 22:10
    vreau sa ma ingrash

    da..si eu am aceeasi problema ca si ana numai ca am 1,68 m si variez intre 49-51 kg..la fel pun numai pe burta nu si pe picioare si fese ..ce as putea face ?

    14
    3

  • ana marya pe 19 Feb 2011, 11:16
    vreau sa ma ingras :P

    buna, am 21 de ani ,1,65 si variez intre 43-48 kg . as vrea sa ma ingras la picioare ca le am foarte subtiri si de cate ori pun cateva kilograme se pun pe burtica.dati-mi un sfat ce as putea sa fac sa imi dezvolt picioarele si fesele.inca o problema as vrea sa imi creasca si sani si nu stiu ce as putea face sai dezvolt(ii am mici ). astept o sugestie .multumesc !

    6
    4

  • silv boy pe 17 Feb 2011, 17:37
    Solutie!!

    increcati herbalife-urile aleA poate or fi bune de ceva astept sa vad pe cineva care chiar a luat in greutate de la alea .. sau documentativa pe net de Danabol AST PARERI

    11
    2

  • lara pe 15 Feb 2011, 20:13
    ingrasare

    La 27 ani aveam 46 kg (1.70 m). In prezent la 30 ani am 58 kg. Pana la 27 de ani am luat tot felul de pastile si prafuri...fara efect. Medicul de familie mi-a recomandat un complex de B-uri - foarte important b12., calciu si magneziu INJECTABIL (inainte luasem pastile dar fara efect) - 10 zile la 6 luni. Dupa prima tura am pus 2 kg, a doua tura inca 2. Foarte important> nu sariti nici o masa, chiar daca nu va este foame. Acum ma smt foarte bine. Mul succes!

    2
    1

  • costy pe 15 Feb 2011, 16:05
    vreau sa ma ingras

    am25 de ani si 1,67,45kg si de 2ani incerc sa ma ingras si nu reusesc.cand ma ingras cu 1kg peste 2 zile il pierd din nou.am facut toate analizele dar degeaba.va rog spunetimi ce sa fac.

    0
    3

  • kiki pe 15 Feb 2011, 13:48
    peanut butter

    Am avut si eu aceeasi problema de cand ma stiu. La cei 1,58 am avut mereu intre 43-45 kg. Acum am 49kg (la 30 ani). Incercati sa mancati zilnic cate un sandwich cu unt de arahide. Puteti adauga si o banana intre felii daca va place. Pe mine m-a ajutat sa iau in greutate. Succes

    4
    2

  • medeea pe 13 Feb 2011, 17:11
    b-urile is f bune

    pe mn m-au ajutat complexul de vitamine b si am luat niste vitamine pt grupa mea de sange de la plafar 3 luni. http://www.tratamente-naturiste.ro/produse-vitamine/vital-grupa-sanguina.htm

    0
    2
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod