Riscul pastilelor de slabit

As vrea sa stiu adevarul despre pastilele de slabit. Cat de mare este riscul pe care il implica folosirea acestora?

Lygia Alexandrescu, Lector univ. Drd. - Facultatea de Educatie Fizica si Sport, USH, consultant nutritie - centrul de slabire si consultanta nutritionala "Natural Silhouette" (Tel: 021.650.46.50; 0721.091.762 sau email info@silueta-naturala.ro), raspunde:

Medicamentele pentru slabit reprezinta o atractie pentru multe persoane, in special pentru femei, in dorinta lor de a-si suprima pofta de mancare exacerbata sau de a obtine un efect laxativ.
Atat timp cat aceste medicamente sunt administrate sub directa observatie medicala, nu exista nici un fel de risc. Altfel, folosirea permanenta a acestor medicamente creeaza dependenta, duce la dereglari de metabolism, tulburari de ritm cardiac si afective, edeme, etc.

Medicamentele de slabit aparute pe piata se descriu ca si consumatori de grasime, insa aceste produse pot contine efedrina si pseudo-efedrina, care au potentiale efecte negative asupra sistemului nervos central si a celui cardiac.
Aceste suplimente nu reduc greutatea intr-un mod sanatos, nu sunt o metoda sigura si eficienta de mentinere a greutatii si pot provoca chiar cresteri in greutate. Ca si efecte secundare ale administrarii fara prescriptie medicala a unor medicamente de sinteza antiadipoase se pot aminti: aritmii, cresterea tensiunii arteriale, depresie, nervozitate, atac de panica, etc.

Parerea medicului este singura in masura sa recomande sau nu administrarea acestui tip de medicatie. Este stiut faptul ca dietele fade, neechilibrate, suplimentele nerecomandate medical si alte metode de pierdere a greutatii pe perioade scurte sunt de evitat.
Cea mai buna metoda de pierdere a excesului ponderal si de mentinere a unei greutati sanatoase este aceea de a urma o dieta echilibrata, controlata, care sa imprime si imbunatatirea obiceiurilor alimentare, precum si exercitiul fizic zilnic.
 

Comentariile 401-450 din 549

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • camelia pe 8 Oct 2009, 21:31
    recomandare

    eu am incercat Lipo 6 Hers...ii cel mai bun arzator de grasime din lume....in combinatie cu sportul da rezultate foarte bune....succes si voua...

    1
    0

  • oana pe 1 Oct 2009, 17:14
    slabit

    am 17 ani si 60 kg cum asi putea sa mai slabesc de la burta va rog sa ma sfatuiti.

    1
    0

  • ghiulan rodica pe 25 Sep 2009, 09:51
    pastila de slabit

    am luat si eu pastila de slabit de la arpfarm si am slabit 10kg intr-o luna in luna mai dar dupa cateva luni au aparut probleme la stomac ulcer a mai patit cineva ?

    2
    0

  • Lilianush pe 22 Sep 2009, 13:38
    De la 97kg.- la 74kg.

    Din propria experienta pot sa va spun ca mincatul sanatos si sportul sint un mare succes.Eu am slabit 23kg timp de trei luni inlaturind tot ce leaga de dulce si ps fainoase,la tot asta zi de zi am mers dupa posibilitate dela 2-5km pe zi.Va doresc bafta fetelor,si sa nu va treaca prin cap prostia cu pastile.Fiti puternice......

    1
    0

  • bella pe 26 Aug 2009, 00:40
    slabire

    Salut. Stiu ca multe dintre voi doresc cu disperare sa slabeasca , dar medicamentele nu sunt o solutie. Acest superslim este foarte periculos.Eu am descoperit niste produse pe baza de aloe. Pur si simplu nu au efecte secundare. Te simti energica plina de viata. Cautati FOREVERLIVING PRODUCTS (chiar si pe youtube). Mult SUCCES.

    1
    0

  • alexandragabriel pe 12 Aug 2009, 23:37
    slabire

    as dori si eu un sfat cum as putea sa pot slabi am 90 kg si 1,74m inaltime va rog datimi si mie un sfat cat mai bun

    3
    0

  • daniela pe 20 Iul 2009, 15:48
    slabiti cu sport

    aaa si scuze pentru greseli gramaticale...va poop

    1
    0

  • daniela pe 20 Iul 2009, 15:45
    salbiti cu sport

    buna fetelor....pana acum 2 saptamani si eu ream la fel ca voi cautam pe internet diete pastile...de slabit.eram inebunita sa slabesc ...pana cand prietenul meu a observat la mn ca eram cam toate ziua pe internet sa caut fel de fel diete...etc...mi-a dat un sfat..dak vrei sa slabesti sanatos..mananca de 5 ori pe zi cate putin din fiecare si exercitii cam juma de ora.....sau saritul corzi cam 10 minute asa si daca vreti si putin dans aveti la alegere . acum 2 saptamani aveam 78 de kg la 1,66..iar acum am 74kg. va poop si un sfat dak aveti ambitie slabiti si fara pastile si diete.

    1
    0

  • geani pe 15 Iul 2009, 17:44
    pastila super slim

    buna eu as vrea sa stiu daca este adevarat tot ce sa scris in ziare despre super slim ? as vreasa incerc si eu dar sunt atatea comentarii despre aceasta pilula ca nu stiu ce sa mai cred . voi ce imi recomandati?

    2
    0

  • ely pe 9 Iul 2009, 23:07
    mancatul sanatos si sportul ajuta la mentinerea tonusului

    Va recomand,o alimentatie sanatoasa ,mult sport ,mersul pe jos ajuta la slabit.Tin sa va spun ca si eu am probleme cu greutatea ,dar n-am ales pastile pentru slabit,stiti de ce? Pentru ca nu sunt bune pentru organismul nostru,va rog ganditi-va bine !Va dau un sfat,mancati sanatos,schimbati-va stilul de viata! Va pup!

    1
    0

  • ana-maria pe 17 Iun 2009, 15:07
    slim

    Buna tuturor. Am 34 de ani, 1.62m si 70kg. M-am ingrasat datorita anticonceptionalelor, cred, dar sunt si gurmanda. Imi place sa gatesc si sa mancam ce dorim. Sotul meu si copilul sunt fericiti asa cum suntem. Ma iubeste, dar tot as vrea sa slabesc, mai ales vara...cand trebuie sa mergem la plaja. Am tinut diete, dar dupa am pus dublu la loc. Vreau sa va spun ca am recurs si eu la miraculoasele pastile. De la Capsula de slabit am zis ca mor, atat mi-a fost de rau, iar de la Super Slim o luasem razna. Mi-a fost rusine la inceput sa spun ca iau pastile, dar cand au inceput sa-mi provoace slabirea, le-am spus tuturor. M-am documentat 2 luni inainte de a ma hotari sa incep sa le iau. Am slabit putin, dar cu ce risc? Nu dormeam noptile, eram agitata, obosita fizic si psihic, simteam ca ma sufoc, aveam depresii si plangeam din orice. Devenisem o nesuferita si cu toate ca eram constienta nu puteam sa ma opresc. Facusem cearcane negre sub ochi si nu-mi placea ce vedeam in oglinda. In plus mi s-au lasat sanii si am facut vergeturi cu toate ca folosesc creme de tot felul pentru corp.Specific ca nu fumez, nu beau cafea si am evitat consumul de coca-cola. Cum m/am oprit? Mi le-a aruncat sotul meu care a zis ca doreste o sotie calculata si lucida nu una slaba si care s/o ia razna. S-a speriat cand am facut o depresie puternica in care i-am spus ca nu mai suport viata. In concluzie, este cea mai REA METODA DE A SLABI.Am testat pe pielea mea si mi-am dat seama ca cei ce ne iubesc, ne iubesc pentru ceea ce suntem, nu pentru cum suntem. Da, voi mai incerca sa slabesc, dar nu cu pastile. Nu va cunosc si stiu ca multe nu ma veti lua in considerare, dar nu merita sa va riscati viata. De la capsula de slabit era sa fac comotie cerebrala, asa ca moartea subita nu este imposibila. Cand le luam, eram mereu ametita si o vecina m-a intrebat:< CE FACI DACA MORI?> Cred ca nu mai puteam face nimic, dar intrebarea ei m-a facut sa ma gandesc la copilul meu si la viitorul lui. Va pup. Ana. P.S.Este singurul forum unde am intrat sa marturisesc prin ce am trecut.

    1
    0

  • maria pe 10 Iun 2009, 15:41
    pastile de slabit

    Daca cineva va citi comentariul meu as vrea sa invete din greselile mele!:)Sunt cadru medical si am luat Reductil,bineinteles cu recomandare,in 6 luni am slabit 19 kg(dela 88 la 69)aratam de 30 nu de 41 ani !La capatul acestei cure am fost la un pas de moarte,chiar in ajun de Craciun 2007.Am aflat mai tarziu ca pe linga depresie poate cauza si atrofie cerebrala.Asa ca ...atentie doamnelor!

    1
    0

  • Iulia pe 9 Iun 2009, 16:43
    Dragele mele domnite,

    Am si eu o buba pe suflet si trebuie sa o impartasesc. Pentru inceput vreau sa mentionez ca sunt stundenta la Facultatea de Medicina Generala, anul V, pentru a se intelege ca nu vorbesc in necunostiinta de cauza si substrat. Deasemenea, dintotdeauna fiind supraponderala (si lenesa) am avut un interes deosebit pentru partea de nutritie, motiv pentru care pe viitor as dori sa imi indrept cariera spre acest domeniu. In al doilea rand si eu sunt supraponderala si va inteleg in deplinatate ofurile. 1. Conform DEX: Regim alimentar = folosire a alimentelor în conformitate cu anumite reguli impuse de condiţiile de sănătate sau de boală a unei persoane; Regim alimentar special, recomandat în caz de boală, pentru păstrarea sănătăţii, scăderea greutăţii corporale etc. Va rog contemplati putin la aceste doua definitii si sesizati diferenta. 2. Un om perfect sanatos, cu un regim alimentar adecvat nivelului de activitate fizica nu va fi NICIODATA supraponderal/obez. Obezitatea apare in conditiille de aport alimentar inadecvat(calitativ sau cantitativ) corelat cu o activitate fizica scazuta => consum=aport => echilibru. 3. NICIODATA nu veti reusi sa slabiti sanatos fara o dieta corespunzatoare sau un regim de exercitii fizice. 4. Am incercat si eu pastilele de slabit si ca sa evit un monolog lung si plictisitor de date fiziologice si fiziopatologice, toate pastilele lovesc puternic in organism: scade imunitatea naturala si dobandita, apar modificari cardio-vasculare si neurologice (plus multe alte efecte pe care personal nu le cunosc). Modificarile exista CHIAR DACA simptomele sunt absente si multi "se simt perfect sanatosi". Ganditi-va putin la bolnavii de cancer la care simptomele lipsesc pana in fazele depasite terapeutic ale bolii(majoritatea). 5. Inaintea inceperii unui regim, CONSULTATI un nutritionist. Pe baza unui set de analize, a modului de viata, a afectiunilor coexistente si cele din trecut => dieta corespunzatoare nevoilor voastre energetice. Este DOAR de competenta lui sa prescrie adjuvante medicamentoase sau chirurgicale ale procesului de scadere in greutate. 6. NU EXISTA pastile de slabit NATURALE. Tot ce se vinde in comert contine conservanti. 7 - Concluzia: NU MAI FITI LENESE (si eu sunt lenesa, dar ma straduiesc din rasputeri sa ajung de 3-4 ori/saptamana la sala de fitness) si invatati sa slabiti sanatos. CONSULTATI UN MEDIC NUTRITIONIST!!!!

    1
    0

  • mia pe 28 Mai 2009, 14:46
    s. s

    superslim, .....o intreaga poveste pentru bani si risc de multe alte boli.doriti sa slabiti, regim alimentar adica mancare putina si calitativa, deasemeni miscare . toate sant datorita societatii de consum, sa mancam mult, fara miscare, multe chimicale,si datorita industriei de frumusete : sa fii slab - ia pastile minune,sa arati bine-creme, operatii esteticeetc.Cineva spunea pe forum ca trebuie sa tinem cont si de zestrea geneticasi de miscarea pe care o facem. Analizati bine inainte de a lua pastile ,.. mancare ponderata, mers mult pe jos, inot, sala de gimnastica , sant atatea oportunitati . VA doresc numai bine.

    1
    0

  • LILIANA pe 28 Mai 2009, 09:35
    CURA

    AM LOAT PASTILE DE SLABIT REMOVY 2 LUNII NAM SLABIT DELOC AM TINUT SI O CURA SI TOT NAM SLABIT ACUM AM LOAT DE LA HERBALIFE SI TOT NU AM SLABIT SPUNETI CE ASI PUTE SA MAI IAU SA PO SA SLABESC AM 94 K SI UN 1 ,65

    1
    0

  • LILIANA pe 28 Mai 2009, 09:32
    CURA

    buna asi dori foarte mult sa pot sa fac o schimbare simt ca nu pot sa traiesc cind vad burta cum se lasa si carne este foarte urita la culoare va rog ajutatima ca nu stiu ce sa mai fac sint disperata va rog mult asi face orce numai sa scap de burta am 30 de anii casatorita am 2 copii o fata de 10 anii si un baiat de 7 anii casnica din lipsa de banii nu amputut sa fac nimic sa pot sa scap de burta dar burta o am de la nasteri va rog datim o sansa sa pot sa fiu altfel sa pot sa ma uit in oglinda nu pot sa vad cum imi sta o haina ca ma stresez asa de mult si toata ziua sint nervoasa va rog ajutatima am o speranta ca acolo sus cineva se gindeste si la mine va iubesc numarul meu de telefon este 0745257848

    1
    0

  • leny pe 18 Mai 2009, 09:37
    cura de slabit

    fetelor e va pot spune ca cea mai buna cura este sa mergeti la sala am luat pastila de slabit nu va sfatuiesc am slabit 7 kg si ampus 11 pe langa ca am o popfta de mancare teribila si eu sunt o persoana nu prea mancacioasa acuma asi manca si dulciuri eu nu am mancat niciodata dulciuri ca nu ami placea

    1
    0

  • Cata pe 17 Mai 2009, 14:06
    vreau sa slabesc

    am 18 ani.1,57 inaltime si 70 km si vreau o reteta de slabit rapida

    1
    0

  • valentina pe 13 Mai 2009, 19:59
    buna

    vreau sa va spun ca lucrez cu chinezi. iam rugat de multe ori sami aduca cele mai scumpe pastile de slabit si nu au vrut .dar in schimbul lor miau cumparat haine si tel de firma buna . acum doua luni a lpe sefu in china si inainte sa pl lau rugat 3 fete sa le aduca 10 cuti de past de slabit iau dat bani .dar cand sa int din china lea zis ca nu lea gasit minciuni nu a vrut sa le aiba pe constinta .nu stiu ce sa mai cred despre ele

    1
    0

  • loty pe 7 Mai 2009, 14:32
    PENTRU DANA

    Draga dana pote nu stiai dar cand iei aceste pastile este normal sa ai dureri de cap si sa ti se usuce gura pt ca trebuie sa mananci alimente bogate in fibre si sa bei multa apa pt ca organismul sa se hidrateze.in plus ai nevoie de calciu care il gasesti in farmacii eu il prefer pe cel efervescent.daca ai sa faci aceste lucruri aceste senzatii vor disparea,si daca te infometezi dupa ce vei termina de luat acele pastile kg vor veni la loc f repede,si poate cu vreo cateva in plus asa ca ai grija!

    1
    0

  • Dana pe 6 Mai 2009, 13:59
    superslim

    inca ceva...sunt convinsa ca contin amfetamine sau ceva asemantor.Extractul acela de koncing nut e de fapt un fel de amfetamine,nu imi aduc aminte cum se numeste,dar am citit pe net pe o pagina din America referitor la interzicerea acestor pastile de slabit.

    1
    0

  • iuliana pe 25 Apr 2009, 13:26
    eu am slabit 20 kg

    eu nu sunt deacord cu pastilele eu am slabit 20 kg dar iti trebuie multa vointa .Am 29 de ani si am nascut 2 copii ,dupa a doua nastere m-am ingrasat foarte .am citit intr-un ziar aceasta dieta si m-am hotarit sa o tin tineti-va tari deci timp de o luna jumate am mincat doar asta;supa de varza si kg de mere.tai varza marunt ca la salata ,ceapa,morcov,rosii,pastarnac si 2 ciuperci proaspete toate taiate marunt pui si delikat apa ca sa le acopere dupa ce au fiert storci lamaie si pui si patrunjel.Intre mese eu mancam foarte multe mere.dar v-am zis trebuie sa ai multa vointa.

    1
    0

  • mia pe 22 Apr 2009, 13:46
    sa precizez: nu sunt inculta!

    vreau doar sa mai precizez - pt cei ce ne acuza ca suntem idioate, vezi jessica - ca am terminat facultatea, masterul si doctoratul. sa nu crezi, jessica, ca suntem idioate doar pt ca unele scriem repede pe internet (pt ca nu avem asa mult timp liber ca tine) si deci mai facem greseli gramaticale.

    1
    0

  • mia pe 22 Apr 2009, 13:35
    mai bine jogging

    cred ca cel mai bun exercitiu este alergatul, dar nu repede, ca am observat ca daca alerg repede mi se umfla muschii, iar grasimea e tot acolo. in schimb daca alerg incet, cam 20-30minute la 3zile, nu mi se umfla muschii, iar grasimea scade. am fost si eu la sala si facut cu tot felul de aparate si dupa 2luni de sala cantaream mai mult decat cand am inceput, pt ca aveam muschi mai mari si grasimea inca mai era pe mine. pe cand cu alergatul usor am scazut si carnea e frumos asezata pe mine, ca la alergatoarele de la maraton :). a, tot e bine sa beti ceaiuri aproape fierbinti, fara zahar, cam la 1-2ore: si umplu stomacul si topesc din grasime.

    1
    0

  • claudia pe 11 Apr 2009, 12:15
    vreau sa slabesc repede

    buna vreau si eu sa slabesc repede si nustiu cum sa fac .Am 25 de ani si dupa nastere m-am ingrasat cu 25kg si vreau sa le dau jos si nustiu cum .Sper sa imi trimiteti si mie ceva sa pot sa dau jos.PA va pup .

    1
    0

  • COCO30 pe 10 Apr 2009, 01:16
    super slim

    buna ,am luat si eu aceasta pastila de slabit fiind foarte disperata ca nu ma mai puteam imbraca cu nimic, dar 3 luni am ajuns de la 65 la 55 de kg ,tot asa imi era rau si am ramas cu ceva intepaturii la inima si ficat ,sper sa imi treaca in timp

    1
    1

  • Graciov Denise pe 9 Apr 2009, 01:13
    insula tineretii

    buna! iau de 2 saptamani insula tineretii si vreau sa va spun ca am slabit 5 kg dar in schimb ma simt foarte rau, de 4 zile am scaun numai cu sange. Am intrerupt tratamentul si sper sa imi revin.

    1
    0

  • milutza pe 23 Mar 2009, 23:55
    superslim

    buna! am luat si eu superslim 4 zile si am avut aceleasi reactii secundare:uscaciunea gurii, palpitatii,dureri de cap si o depresie cumplita....si am slabit 1.6 kg. nu stiu daca merita. au trecut 2 sapt.de atunci si tot mai am probleme cu inima.pupici

    1
    0

  • lili pe 22 Mar 2009, 22:54
    capsula de slabit

    buna ma numesc lili azi am inceput sa iau capsula de slabit imi este f frica dar vreau sa scap de kg an plus am citit ca are f multe riscuri va rog sami dati un sfat daca are rost sa le mai

    1
    0

  • CAMIB pe 21 Mar 2009, 15:20
    am slabit

    Am slabit cu Regenon,am luat 3 luni.Fara nici o reactie adversa.Stiu ca sunt periculoase,dar mai stiu ca m-am chinuit tare mult sa slabesc.Diete,sport tot ce vrei dar nimic.Am inceput fara mari sperante si am realizat ca ma ajuta.Acum sunt bine si multumita.Sa nu uit aceste pastile se numeau Silutin si stiu o dr care a slabit cu ele.Succes.

    1
    0

  • Mirela pe 18 Mar 2009, 20:04
    intrebare

    Am si eu o intrebare am 14 ani si vreau sa slabesc... si as dori sa incerc cu pastile dar mama nu lasa...daca stiti anumite pastile care dau efect si nu afecteaza santatea! multumesc!

    1
    0

  • georgy pe 11 Mar 2009, 00:03
    vreau sa slabesc

    am 16 ani si vreau sa slabesc am 80kg ce pastile pot sa iau? astept un raspuns!

    1
    0

  • angelvio pe 4 Mar 2009, 12:52
    despre slabit

    Buna fetelor,eu sunt hipotiroidiana iau tratament de10 ani si ma confrunt cu aceeasi problema ca multe dintre voi,greutatea... despre pastile ce sa va zic,regenonul are efect o perioada dupa care pui la loc(sau chiar mai mult)dar multe dintre ele(regenon,lindaxa,reductil,etc)sunt descrise ca miraculoase dar efectele se vad in timp,Cred ca de 15 ani(acum am 40) am incercat fel si fel de pastile,ceaiuri de am ajuns nici sa nu le mai suport, unele au avt efect,altele nu.Va spun din proprie experiente daca vreti sa luati pastile luati-le sub indrumarea medicului ca altfel au efecte groaznice(incepe sa-ti slabeasca memoria, lapsusuri,greata, palpitatii,piele si gura uscata chiar daca ajungi sa bei si cate 3 l de lichide - apa plata sau ceai-asa ca daca vreti sa slabiti frumos si sanatos intrebati un nutritionist sau incercati o anumita dieta care sa va personalizeze.Citesc despre pastilele chinezesti LIDA DAI DAI HUA sau Insula Tineretii,pt mine nu au avut nici un efect,bani dati degeaba,iar Metabolul minunat e apa de ploaie. Poate la voi au efect.Bafta in continuare la slabit !

    1
    0

  • isabella pe 21 Feb 2009, 14:52
    ajutatima

    buna! am 22 de ani am 1.63 inaltime si 70 kg as vrea sa slabesc macar 10 kg .. cum as putea??? va rog spuneti-mi fac si sport dar degeaba ... ce pastile as putea lua???

    1
    0

  • florean cristina pe 19 Feb 2009, 15:41
    cat de daunatoare este pastila de slabit?

    folosesc pastila de slabit super slim de circa 4 luni cu o intrerupere de maxim o luna.nu am am avut nu stiu ce reactii adversedoar ca gura imi era aproape tot timpu uscata iar la inceput eram foarte ok chiar daca dormeam doar 4 ore pe noapte.va rog daca se poate sa-mi spuneti ce as putea pati de la super slim pt ca am auzit tot felu de variante,dar parca nu imi vine sa cred.a am 25 de ani ,1,64inaltime si 52 -53kg.in ultima luna nu am slabit deloc doar ca am ramas cam la aceiasi greutate.va multumesc anticipat

    1
    0

  • nico pe 19 Feb 2009, 01:32
    slabitul

    ce pastile sa folosesc pt a slabi?

    1
    0

  • nico pe 19 Feb 2009, 01:30
    vreau sa dau jos niste kg

    am 1.68 inaltime si 68 kg as vrea macar la 55-56 de kg sa ajung dar nu stiu cum. Am incercat cu cure de slabit dar parca nu vad nici un rezultat. Va rog a ma ajuta sa dau jos niste kg nu am folosit nici un fel de pastile si nu stiu cum e si cum se administreaza . Cum as putea slabi

    1
    0

  • mony-tm pe 16 Feb 2009, 11:34
    ptr.Elena

    DRAGA MEA,nu mai da banii pe toate "magariile"din reviste,am patit-o si eu crede-ma ! dar am trimis sticluta goala inapoi si mi-au trimis banii(am zis ca ii dau in judecata)cica "laboratoarele medica??VRAJEALA!!Du-te la naturisti ca le gasesti acolo,intadevar de la MEDICA dar sub alt nume si mult mai ieftine...(uitate dupa continutul lor)

    1
    0

  • mony-tm pe 16 Feb 2009, 11:26
    ptr.isabela

    poti scapa de burtica cu ajutorul fulgilor de ovaz(gasesti la naturisti)adaugate la micul dejun in lapte degresat sau iaurt slab si seara fa citeva abbomene.Bea in fiecare dimineata dupa trezire un pahar cu apa calda pe stomacul gol,interzise:sucuri accidulate,bea numai apa plata!SUCCES

    1
    0

  • kirita denisa pe 14 Feb 2009, 12:34
    penrtu mine regenonul este sfant

    cu toate ca m-am ingrozit la citirea prospectilui regenon am luat.eram atat de disperata ca imi doream sa fim moarta da slaba.am inceput sa iau regenon acum 2 luni si ceva avand 80 de kg in momentul de fata cantaresc 60 de kg si ma simt minunat.primele zile nu dormeam deloc si aratam ca un zombi dar dupa o spatamana mi-am revenit am dat jos in 7 zile 7 kg nu imi venea sa cred era ziua si kilogramul.acum nu mai iau stomacul mi sa micsorat si chiar daca vreau sa manac la parnaz 2 feluri de mancare nu reusesc.am sa fac pauza 1 luna pt ca asa mi-a fost recomandat si apoi am sa iau iar vreau sa ajung la 50 de kg si apoi ma opresc.sunt periculoase dar dau rezultate si daca stii cum sa le iei nu ai nici o problema.se dau doar cu reteta dar daca incerci la farmacii le stat reusesti sa iei si fara reteta.60 de pastile costa 21 de lei sunt foarte ieftine si dau rezultate incredibile.nu stiu daca in timp imi pot aparea probleme dar cel putin acum ma simt bine,hainele nu mai reperezinta deloc o problema,pot purat bulgi cu talie joasa fara sa ma gandesc ca mi se vad aripioarele din parti care acum nu mai exista.sfatul meu pt voi nu este luati regenon ca depinde de la organism la organism dar daca vrei sa slabesti merita riscul.repet aceste pastile iti taie pofta de mancare complet erau zile cand se facea ceasul 17 si imi aminteam ca nu am mancat nimic,daca incercati si nu va taie pofta de mancare de la prima pastila mai bine numai luati.sa nu va imaginati ca daca iei regenon si manaci dimineata 2 castroane de cereale cu lapte a pranz o ciorba si friptura de porc cu cartofi priajiti ai sa slabesti.aceste pastile nu te slabesc iti taie pofta de mancare.daca a ai slabit cineva cu regenon ast si eu pareri.bafta

    1
    0

  • roxana pe 7 Feb 2009, 19:06
    fructan

    am trm si eu msg ca sa imi comand acest produs dar nu am primit niciun raspuns daca voi primi sau nu comanda.... de unde le mai pot comanda?

    1
    0

  • roxana pe 22 Ian 2009, 17:26
    m-ati convins

    Si credeam ca eu am probleme cu greutatea.Am 1.69 si 58 de kg si vreau sa slabesc aproximativ 3 kg.Dar m-ati convins ca pastilele nu sunt o solutie.Deci putin de sport si mai putina mancare desi e cam greu pentru o moldoveanca .......bafta voua grasutelor si nu uitati ca daca vreti sa slabiti sa o faceti doar pt voi si nu pt cineva care nu e multumit de corpul vostru

    1
    0

  • mara pe 18 Ian 2009, 13:30
    pe baza naturista e mai sanatos

    vreau sa slabesc urgent cineva sami reecomande ceaiuri mai eficiente,va rog mult.am cu 20kg in plus.

    1
    0

  • anonim pe 18 Ian 2009, 11:47
    off

    buna si eu am avut 75 acum am 67,am slabit cu pastile insula tineretii,nu iti fac rau sunt pe baza de ceai verde

    1
    0

  • MITREA IULIANA pe 15 Ian 2009, 20:10
    fara pastile!!!!!!!!!!!

    si eu am luat pastile dar nici un rezultat si am 21 de ani si apropae 100 de chlograme si voi va plangeti k aveti 58 de kg.offfffffffffff nu stiu ce sa fac nici curele nu mmerg oare sa fie de vina glanda tiroida?????????????

    1
    0

  • Carmen pe 13 Ian 2009, 22:24
    offf Slabitul

    Buna, din pacate si eu ma confrunt cu aceasta problema. De curand am primit un regim de slabit, de la niste prieteni (sot si sotie) care au fost la nutritionist, si au avut rezultate foarte bune, dar depinde de metbolismul fiecarui. rezultatele sunt diferite de la om la om. se numeste dieta de schimbare a metabolismului ( dar nu este cea traditionala). Daca va intereseaza aceasta dieta timiteti un email la yolanda_carmen2006@yahoo.com. Am tinut si eu acest regim. acum a facut pauza dar peste 3 luni incep dinou. bafta

    1
    0

  • mihaela pe 13 Ian 2009, 13:45
    ce sa mai fac

    am incercat tot felul de pastile de slabit ,reductil,produse harbalife si nu mai stiu ce sa fac .nu slabesc deloc am 26 ani inaltime 160 cm si 63 kg. as vrea sa-mi dati un sfat ,nu mai stiu ce sa fac

    1
    0

  • simona pe 12 Ian 2009, 18:01
    ce sa iau sa slabesc?

    am 18 ani , 1.60 si 75 de kg ce pastile sa iau sa-mi reduca pofta de mancare ?

    1
    0

  • lapadatu corina pe 12 Ian 2009, 08:17
    vrea sa slabesc

    am 40 de ani si vreau sa slabesc 30 de kg. cum fac?sunt recomandate pastilele de slabit?nu este periculos deoarece am mai facut cu Herbalife si mi-am dereglat ciclul menstrual ;dupa care a trebuit sa iau hormoni.Ce am de facut?

    1
    0

  • deeyutza pe 11 Ian 2009, 20:27
    cum pot slabi

    buna ma numesc andreea am 14 ani si am 59 de kg si vreau sa ajung la 45 dar fara pastile as vrea o cura usoara ma puteti ajut

    1
    0
Pagina « 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod