Sursele echilibrului

Putine femei stiu ca armonia cotidiana, implinirea si echilibrul lordepind de influenta chakrelor. Dar cate dintre noi stim intr-adevar cesunt si cum functioneaza aceste chakre? Eva te ajuta sa le descoperi.

Ce este o chakra?
Conform traditiei orientale, fiintele si obiectele neinsufletite formeazaun tot, care comunica prin diferite tipuri de energie. Chkrele absorbaceasta energie, pentru a o distribui in organism prin meridianeleacestuia. Cu cat stralucirea lor este mai puternica, cu atat aura va fimai puternica.

Cate chakre exista in organism?
Omul are 88.000 de chakre, situate de-a lungul intregului organism.
Existainsa sapte chakre principale care permit emotionalului si mentalului saatinga o stare de echilibru si de plenitudine. Din cauza vietii foarteagitate si a stresului, se poate intampla ca anumite chakre sa se blochezesau sa se dezvolte mai putin decat celelalte.

Cum poti sa-ti activezi chakrele?
Muzica, culorile, aromoterapia si yoga sunt principalele stimulenteale chakrelor. Dar trebuie sa stii ca nu poti sa-ti dezvolti sau sa-tideschizi singura chakrele. Pentru aceasta ai nevoie de sprijinul unuispecialist.
Metodele utilizate pentru stimularea chakrelor se inscriuintr-un demers spiritual pe care il poti invata doar urmand cursuri derelaxare sau de inspiratie orientala.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod