Lactatele te fac frumoasa primavara!

Dupa o iarna lunga, intotdeauna organismul are nevoie de primenire, de improspatare, iar acest lucru se simte atat in ceea ce priveste aspectul pielii, cat si in momentul in care te cantaresti.

Dupa o iarna lunga, intotdeauna organismul are nevoie de primenire, de improspatare, iar acest lucru se simte atat in ceea ce priveste aspectul pielii, cat si in momentul in care te cantaresti. Tratamentele naturale pentru infrumusetarea pielii si a corpului, in general, au fost folosite inca din antichitate.

Istoriile spun despre Cleopatra ca facea baie si in kefir sa-si mentina pielea frumoasa si tanara. De asemenea, femeile care traiesc in zone in care se prepara culturi de produse lactate au un ten si o piele de o claritate si frumusete de exceptie.

Toate aceste proprietati cosmetice ale unor produse lactate se datoreaza substantelor probiotice componente. Probioticele sunt culturi vii de bacterii care traiesc in tractul nostru digestiv in deplina armonie cu restul organismului. Majoritatea probioticelor sunt produse in urma proceselor de fermentatie lactica, iar cele mai cunoscute microorganisme folosite la producerea probioticelor sunt: Lactobacillus si Bifidobacterium.

Asadar, probioticele pot elimina si bacteriile toxice, cauzatoare de boli dermatologice: alergii, eczema, psoriazis sau acnea.

De asemenea, prin actiunea lor impotriva constipatiei, probioticele ajuta la eliminarea deseurilor si a toxinelor din corp, fapt care se traduce printr-o silueta frumoasa si un ten curat si tanar.

Exista dovezi ca probioticele joaca si un rol important in frumusetea si regenerarea parului. Probioticele existente in kefir sau iaurt, impreuna cu cele doua proteine esentiale, caseina si proteina din zer, ajuta la hidratarea, repararea si cresterea firului de par, precum si la mentinerea sanatatii scalpului.

In plus, printr-un aport dietetic regulat de probiotice, datorita proceselor de reconstructie, la nivelul parului se poate crea o adevarata bariera impotriva factorilor de mediu externi.

Consumul de probiotice s-a dovedit a avea un rol important in mentinerea unei siluete frumoase si zvelte prin felul in care acestea actioneaza si controleaza apetitul. Impreuna cu schimbarea obiceiurilor alimentare nesanatoase, aportul de probiotice actioneaza in sensul scaderii greutatii corporale - reduce absorbtia glucozei in intestin si imbunatateste viteza de metabolizare a acesteia; rezultatul este cel scontat: scade cantitatea de grasimi din depozite.

 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andrei pe 19 Apr 2008, 14:55
    Informati-va

    http://www.biblios.ro/Descrierea_Cartii_Studiul+China__ref_1375.html

    0
    0

  • Andrei pe 19 Apr 2008, 14:54
    Informati-va

    Cititi descrierea cartii si cred ca va fi de ajuns sa va determine sa o cititi si sa aplicati ce scrie acolo si sa va faca SA DESCHIDETI OCHII la tot ce va inconjoara legat de ALIMENTATIE.

    0
    0

  • Andrei pe 19 Apr 2008, 14:45
    :))

    Cititi Studiul China de Dr. T. Colin Campbell si nu veti mai bea lapte in vecii vecilor, in special cele ce au probleme legate ciclu.

    0
    0

  • andreea_radean pe 1 Apr 2008, 13:13
    tratament cu gel de aloe lorelei

    adina si cele interesate. cred ca este vorba de forever living products. ia uitati-va pe site-ul forever.oricum ieftin nu poate fi.:)

    0
    0

  • dana pe 28 Mar 2008, 12:12
    lactate

    Si eu sunt mare consumatoare de lapte,si cred ca are mare efect la intretinerea corpului.Eu va sfatuisc sa consumati foarte mult lactate.

    0
    0

  • Elena pe 25 Mar 2008, 20:25
    Zgomot in abdomen si constipatie

    LORELEI, Daca posezi vreum miracol, spune-mi-l si mie! Sunt disperata cu situatia mamei! E sanatoasa tun, in rest, dar are - noaptea - , numai noaptea, "bolboroseli" in abdomen si constipatie, la cei 85 de ani ai sai! Sa-ti dea Iisus multa sanatate! Multumim! Doamne, ajuta !

    0
    0

  • adina pe 25 Mar 2008, 09:34
    intrebare

    Lorelei, te rog sa-mi spui si mie despre ce firma din Romania este vorba si ce tratament; am si eu probleme digestive, in sensul balonarii permanente si bolboroselilor din stomac, combinate cu o constipatie antica!!!!!!!! am citit despre un tratament de la DR.Natura, dar este taaaaaare scump!

    0
    0

  • Virginia pe 24 Mar 2008, 08:10
    lactatele

    Buna dimineata!va scriu pentru prima oara,de cind m-am inscris in clubul dvs.In primul rand vreau sa va multumesc pt urarile pe care mi le-ati facut cu ocazia zilei mele de nastere si in al doilea rand as dorii sa va intreb daca,smantana este buna pt tenul uscat?Am auzit ca ,daca te dai cu smintina o data pe zi,pe fata,iti hidrateaza tenul si ti-l catifeleaza.Ce credeti?este adevarat?

    0
    0

  • LORELEI pe 22 Mar 2008, 14:49
    Probiotice

    Am facut o cura de o luna in vara 2007 cu probiotice insotite de gel de aloe vera de la o firma cunoscuta deja in Romania prin retea de distribuitori. AM OBTINUT EFECTUL SCONTAT, am rezolvat o veche problema digestiva, desi nu in totalitate, deoarece ea reapare si trebuie avut grija mereu. Am eliminat gazele si senzatia neplacuta de boloboroseala in intestine, stomac. IN ceea ce priveste articolele de alimentatie sanatoasa, VA MULTUMESC! SI PE MAI DEPARTE, sa ne informam cat mai mult si bine, cu surse valabile de informatii!

    0
    0

  • Gabriela pe 22 Mar 2008, 11:49
    Lactetele....

    Intr-adevar lactatele au mari beneficii asupra organismului.Eu sunt o foarte mare consumatoare de lactate .Renunt la orice din alimentatie pentru un bowl de lapte sau iaurt probiotic.

    0
    0

  • isa pe 22 Mar 2008, 11:19
    adevarul iese la suprafata

    mai e buna si dieta pe lapte. cite 1L maxim pe zi de lapte degresat ajuta la scaderea greutatii. eu am incercat aceasta dieta, dar mai mincam si cite putine fructe , legume, si piept de pui fiert. in 2 saptamini am scazut mai bine de 5 kg, de grasimi, dar nu apa din organism. bafta si voua daca vreti so incercati. mie mia priit aceasta dieta. succes.

    0
    0

  • mary pe 22 Mar 2008, 10:34
    asa e

    Mie imi place foarte mult laptele,dar si produsele din lapte:branza,iaurt,cascaval,etc.si ma bucura acest articol fiindca imi arata importanta lor pt sanatate.

    0
    0

  • Dimitriu Mariana pe 22 Mar 2008, 09:29
    frumusete

    Da, un pahar de lapte baut dimineata si unul seara este un mare beneficiu, atat pentru ten cat si pentru digestie..... incearca si tu...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod