Louis Saha si Antoine Sibierski isi prezinta casele la MTV

Facebook Twitter Comenteaza
Louis Saha si Antoine Sibierski isi prezinta casele la MTV

Seria "Footballers Cribs", difuzata in fiecare sambata si duminica, de la ora 19.30, in care fotbalisti celebrii isi prezinta casele la MTV, continua saptamana aceasta cu Antoine Sibierski, atacantul lui Wigan Athletic, Shola Ameobi, jucator la Newcastle Utd, Robbie Savage, mijlocas la Derby County si Louis Saha, jucator la Manchester Utd.
Sambata, 22 martie, MTV intra intr-o lume de vis, in casa fotbalistului Antoine Sibierski, o casa decorata in stil marocan cu iz de "poveste". Vila lui se afla la Cannes, dar are si o superba panorama asupra orasului Nisa. Antoine este francez, dar joaca la Wigan Athletic, asa ca vine la Cannes sa se relaxeze, alaturi de familia lui.
Locul preferat al lui Antoine este terasa, un spatiu intim, dar in acelasi timp "deschisa" catre o panorama senzationala a orasului Nisa. Aici obisnuieste sa ia ceaiul cu sotia lui, sa se relaxeze sau sa se distreze cu prietenii.
MTV intra apoi in casa unui coleg de breasla de-al lui Antoine, nigerianul Shola Ameobi, jucator la Newcastle Utd. El are propria lui sala de cinema si 2 incaperi special concepute pentru distractie. Piesele de rezistenta ale casei, de care el este foarte mandru, sunt masuta de cafea alba, dar luminata in toate culorile, din living si o camera cu mobila inspirata din anii 50, in care exista si un proiector de filme.
Vizita MTV se incheie cu masinile lui Shola, un Mercedes decapotabil si un Lincoln Navigator, in care pana si oglinda retrovizoare are GPS.
Duminica, 23 martie, MTV merge acasa la Robbie Savage, mijlocas la Derby County. Casa lui are un stil futurist: la exterior a imbinat sticla cu lemnul, iar la interior a optat pentru mobila minimalista si alba, in majoritatea incaperilor, ceea ce da impresia unui adevarat palat. Aceasta senzatie este accentuata de tablourile gigant cu personaje legendare, asemeni lui Martin Luther King, Steve McQueen, Elvis Presley sau Bob Marley. Fotbalistul este mandru de living-ul familiei, decorat si el cu imagini ale unei figuri legendare, de data aceasta din lumea boxului, Ali.
MTV se distreaza apoi in sala de jocuri a lui Robbie, unde se afla si colectia lui de tricouri primite de la alti fotbalisti. Vizita se incheie cu impresionanta colectie de masini a lui Robbie: un Ferrari Spider, un Porsche si un Range Rover, pe care il foloseste mai mult sotia lui.
La "Footballers Cribs", isi prezinta casa si Louis Saha, jucatorul la Manchester Utd. de origine franceza, cu un transfer de 12.8 de milioane de lire la activ. "O casuta" in Cheshire, Anglia, pentru el si familia lui este tot ce si-a dorit. Aici isi petrece timpul liber, se relaxeaza, se joaca cu fiul lui, aici este deci "acasa".
Locul lui preferat este un superb "lounge", unde se relaxeaza uitandu-se la filmele lui preferate sau sta pur si simplu intins pe una din canapelele albe si moi ca un fulg. In rest, petrece foarte mult timp cu fiul lui, cu care se joaca intr-o camera special amenajata. Tot in aceasta incapere mai joaca si putin fotbal din cand in cand cu cel mic, ca sa nu isi iasa din mana.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod