Fereste-te de metodele "miraculoase" de slabit!

Iti doresti sa fii supla, fara a te stresa prea mult cu regimuri drastice de slabit? Este un lucru absolut firesc sa eviti orice batai de cap pentru a ajunge la silueta mult-visata, dar nu cu orice pret!...

Iti doresti sa fii supla, fara a te stresa prea mult cu regimuri drastice de slabit? Este un lucru absolut firesc sa eviti orice batai de cap pentru a ajunge la silueta mult-visata, dar nu cu orice pret! Cand jocul devine periculos pentru sanatate sau cand tu ajungi sa cheltuiesti mult prea mult pe produse-minune, trebuie sa stii sa spui stop.

In fiecare toamna, primavara sau inceput de an, iti fixezi acelasi obiectiv: sa mai dai jos macar doua-trei kilograme. In acest scop, incepi sa cauti tot felul de geluri, curele de vibromasaj si preparate menite sa arda grasimile in cel mai scurt timp cu putinta. In dorinta ta intensa de a slabi, iti poti pierde ratiunea, uitand sa iei in calcul si riscurile.

Am o prietena, Maria, care este foarte interesata de tot ceea ce apare nou in materie de diete, pastile de slabit, preparate pentru suplete si fermitate, creme sau geluri anticelulitice.

Ea este cea care ne anunta mereu despre aparitia unui produs sau altul sau ne da detalii "din culise", cu alte cuvinte ceea ce a auzit de la altii. Tot de la ea am aflat si de lansarea unor ciorapi-minune imbibati cu nu-stiu-ce substanta, care topeste celulita. I-a testat, si pentru ca in paralel folosea si un gel anticelulitic destul de puternic, nu s-a putut pronunta asupra efectului lor. Crede, insa, ca au costat-o mult prea mult.

Intr-o zi, ne-a povestit despre vecina ei, Diana, care a luat niste pastile de slabit si a avut mari probleme. Diana ar fi facut orice sa dea jos cele 8 kilograme care o stanjeneau. De aceea, nu a stat prea mult pe ganduri atunci cand cineva i-a recomandat niste pastile pe baza de plante, care de fapt contineau amfetamina, substanta care mareste viteza de reactie a corpului pe termen scurt, dar pe termen lung slabeste inima, potrivit Wikipedia.org.

Pentru a sti de ce trebuie sa va feriti, va impartasesc si voua povestea Dianei. "Intr-o luna am trecut de la marimea 40 la 36 aproape fara efort, dar deveneam din ce in ce mai nervoasa. Nimeni nu se mai putea intelege cu mine. Am schimbat pastilele si am ales tot ceva pe baza de plante. Continuam sa slabesc, dar ma simteam din ce in ce mai obosita. Eram total lipsita de energie la birou ca si acasa. Aveam si momente in care eram foarte deprimata si ma incuraja doar faptul ca hainele imi erau din ce in ce mai largi. Toti cei din jurul meu erau ingrijorati, iar eu ma simteam epuizata, asa ca m-am hotarat sa renunt la pastile. Dupa doua saptamani, am inceput iar sa ma ingras.

Am pus la loc cele noua kilograme de care scapasem si alte cinci in plus. Cand m-am interesat despre pastilele pe care le luasem, am aflat ca erau pe baza de sibutramina si amfetamina si m-am ingrozit cand am auzit ce efecte au".

Sibutramina actioneaza asupra creierului si provoaca o uscaciune a gurii si probleme digestive. Poate duce si la accelerarea ritmului cardiac si cresterea tensiunii arteriale. Desi sibutramina are efect asupra pierderii in greutate, cand incetam sa luam medicamentul, inceteaza imediat si efectul lui. Apetitul creste, reapar micile gustari si kilogramele se dubleaza. Pastilele de slabit actioneaza asupra sistemului nervos si ii confera o senzatie de satietate.

De aceea, reapare pofta de mancare la incetarea tratamentului, conform informatiilor oferite de Lcn.canoe.ca.

 

Comentariile 51-58 din 58

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • michelle_2008 pe 17 Oct 2008, 08:57
    pt slabit

    buna..am 41 ani,inaltime 1.64 si greutate 60kg..m-am ingrasat 8 kg in 6 luni si acuma fac tot posibilul sa le dau jos si nu reusesc..beau ceai verde si nu mananc seara dupa 7 si nici nu iau pastile sau alte chestii de genul asta,dar tot nu slabesc..credeti ca e bun ceaiul verde antiadipos pt slabit?sau daca nu, as dori sa-mi spuneti ce credeti ca ar avea afect..multumesc

    0
    0

  • ANNDRA55 pe 14 Oct 2008, 16:54
    Pastile de slabit

    In alte tari acest fel de pastile sunt interzise...vad cu groaza in jurul meu ca oferta pe piata romaneasca de acest gen de pastile este din ce in ce mai variata si din ce in ce mai multe fete apeleaza la ele..cea mai noua este pastila de slabit chinezeasca care are niste efecte groaznice la cele care le folosesc...Chiar si Heritage Elite contine ephedrina care de exemplu in State este interzisa...Fetelor sport si o dieta echilibarata sunt necesare pentru o silueta frumoasa..

    0
    0

  • tumonique pe 13 Oct 2008, 18:23
    cumpatare...si miscare

    totul e sa fii cumpatat in toate si mai ales sa nu manci foarte consistent dupa ora 20.00....si multa miscare

    0
    0

  • feherangyal pe 13 Oct 2008, 11:34
    Super slim

    Super slim...este foarte bun.Dar cand nu mai continu cura apare pofta de mancare, si kliogramele pierdute... :-((

    0
    0

  • camy_a pe 12 Oct 2008, 23:35
    pastilele super slim

    super slim???ce parere aveti

    0
    0

  • bobby pe 12 Oct 2008, 22:40
    Este vina ei!

    S-a intamplat ca acea vecina sa ia niste pastile cu ingrediente problema. De fapt (lucrez in domeniu), majoritatea produselor de slabit sub forma de suplimente alimentare (pastile, pudre, tablete, drajeuri) sunt foarte bune si contin cafeina si extract de ceai verde si negru. Toate aceste 3 ingrediente sunt energizante si accelereaza metabolismul. Pur si simplu, inainte de cumpara un produs, trebuie sa citit cu atentie ingredientele scrise pe eticheta (pe eticheta originala, nu pe traducerea in romana) si trebuie intrebat un doctor. Toate suplimentele alimentare vin cu aceasta atentionare: CONSULTATI MEDICUL INAINTE DE FOLOSIREA ACESTUI PRODUS !!! Consider ca este numai si numai vina Dianei ca a folosit nu unul, ci 2 produse pt slabit fara a consulta un medic!

    0
    0

  • steo1979 pe 11 Oct 2008, 14:47
    pastile de slabit

    buna,vreau sa zic ca eu iau heritage elite 3,tot pe baza de plante dar nu contine nimic din ce e scris in articol.eu ma simt bine

    0
    0

  • zapacita19 pe 11 Oct 2008, 10:17
    bravo

    foarte bun articolul! nimeni nu ar trebui sa apeleze la asa ceva. Sport si un regim sanatos, asta e singura cae catre un corp frumos.

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod