Dr. Oz: 8 alimente pe care să le consumi dacă vrei să ai abdomenul plat


Ceai de fenicul


5. Ceaiul de fenicul


Dr. Oz recomandă ceaiul de fenicul seara, înainte de culcare, deoarece are proprietăţi curative şi reduce pofta de mâncare dimineaţa la prima oră. Astfel nu vei fi tentată să faci alegeri nesănătoase şi să începi ziua cu bine. Ceaiul de fenicul se prepară prin fierberea seminţelor de fenicul şi este recunoscut pentru faptul că stimulează digestia, facilitează absorbţia nutrienţilor şi împiedică depunerea grăsimilor.


6. Scorţişoara


Scade nivelul zahărului în sânge şi stimulează arderea grăsimilor. Foloseşte-o în cafea, terci de ovăz sau diverse tocăniţe.


7. Seminţele de chia


Sunt bogate în fibre solubile, scad colesterolul rău şi împiedică absorbţia grăsimilor. Băutura pe care o recomandă Dr.
Oz: adaugă la un pahar de apă plată o linguriţă cu seminţe de chia, o felie de lămâie şi puţin sirop de agave sau miere de albine naturală. Potrivit specialistului, această băutură are rolul de a stimula metabolsimul să ardă mai multe calorii.


8. Seminţele de dovleac


Au un conţinut mare de acizi graşi omega-3 care sunt recunoscuţi pentru faptul că împiedică depunerea grăsimilor în special în zona abdominală. De asemenea, Dr. Oz le recomandă datorită conţinutului mare de proteine şi magneziu care reduc poftele culinare şi întăresc musculatura.
Consumă câte un pumn de seminţe de dovleac de câteva ori pe săptămână, fie coapte uşor, fie crude şi presărate peste salate sau diverse mâncăruri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod