Diete in voga la Hollywood

Nu toate starurile se nasc cu corpuri perfecte si nici macar unul dintre ele nu este imun la "tentatiile bucatariei", dar atunci cand le vezi in filme sau aparand la cine stie ce spectacol nici macar nu te gandesti la asa ceva. Cum reusesc oare sa se mentina mereu in forma?
Nu toate starurile se nasc cu corpuri perfecte si nici macar unul dintre ele nu este imun la "tentatiile bucatariei", dar atunci cand le vezi in filme sau aparand la cine stie ce spectacol nici macar nu te gandesti la asa ceva. Cum reusesc oare sa se mentina mereu in forma?

Unele lucreaza cu oameni specializati, altele apeleaza la chirurgi, dar toate au grija ce mananca. Si pentru ca adopata dietele cel mai greu de urmat, am fost cu ochii pe ele si am aflat cine ce manaca (sau nu mananca).

Mai putini carbohidrati
Un procent cat mai mic de carbohidrati in meniul zilei este la moda acum la Hollywood.
Jennifer Aniston a adoptat aceasta dieta si a fost urmata imediat de Brad Pitt si amicii sai din serialul "Prietenii", Matt LeBlanc si Matthew Perry.

O dieta care sa contina 40 % carbohidrati, 30% proteine si 30% grasimi i-a fost recomandata lui Renee Zellweger, care a revenit la silueta initiala, dupa ce se ingrasease cu 9 kilograme pentru rolul ei din "Jurnalul lui Bridget Jones". Dieta a foat apoi urmata si de alte staruri precum Madonna, Cindy Crawford, Winona Ryder, Demi Moore si multe altele. Se pare ca de curand si Sharon Stone si Tori Spelling s-au "atasat" de aceasta dieta.


Mai putine grasimi
Nu toate lumea de la Hollywood adopta dieta de mai sus, unele dintre staruri preferand sa aiba grija ce fac cu grasimile. Se merge dupa un plan in care fiecare mancare are un numar de puncte, in functie de grasimile pe care le contine. Acest program a ajutat-o pe Sarah Ferguson sa ajunga la marimea 10, pornind de la 14. Si Monicai Lewinsky i-a suras ideea de a urma aceasta dieta.

Mancarea organica
Pentru alte staruri, mancarea organica este raspunsul. Gwyneth Paltrow urmeaza o dieta stricta care interzice carnea, ouale, produsele lactate si cofeina.
"Este greu", a declarat actrita, "dar merita. Incerc sa mananc numai mancare organica. Nu mananc dulciuri, pentru ca nu cred ca-mi ofera energie. Incerc sa nu mananc ceva care este toxic." Julia Roberts si Christina Aguilera au ales acest "tratament". Se pare ca Julia Roberts vrea lapte organic in cabina, atunci cand filmeaza, iar Aguilera tine laptele organic si branza de soia in cabina in care se schimba.

Mancare vegetariana
Vegetarienele Alicia Silverstone si Drew Barrymore evita produsele animale, dar se dau in vant pentru cele precum fasolea, alunele, linte si in general cele ce le pot oferi multe proteine.


Cameron Diaz nu-si face mari probleme din pricina caloriilor. "Am fost binecuvantata cu un metabolism rapid, asa ca pot manca aproape tot ce doresc". Dar nici ea nu exagereaza, asa ca are unele retineri: este vegetarina si de curand a renuntat la cofeina.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • STANCA pe 5 Oct 2009, 10:53
    sursa alternativa de venit

    VREI O SURSA ALTERNATIVA DE VENIT ? Bineinteles ca da , un ban in plus nu strica si cand te gandesti ca trebuie doar sa stai cateva minute in fata calculatorului. Pai e simplu , trebuie sa completezi chestionare online . Fiecare chestionar completat aduce automat un numar de puncte. Un chestionar completat iti aduce 5 puncte(5 ron) . n momentul acumularii a 100 de puncte (100 RON), banii sunt livrati in termen de 30 de zile prin mandat postal la adresa specificata in formularul de inscriere. Pt mai multe detalii : mada_x87@yahoo. Nu costa nimic , doar cateva minute pe zi. Angajeaza-te ca respondent profesionist

    0
    0

  • lina pe 21 Sep 2009, 12:43
    despre slăbit

    Nu sfătui pe nimeni să încerce careva produse medicamentoase pentru a săbi. Trebuie să mîncaţi mai puţin şi să vă mişcaţi mai mult. Mamelor cu copii (personal am 2 copii): ce rămîne la ei în farfurie aruncaţi la gunoi, nu trebuie să vă pară rău că a-ţi cheltuit bani pentru a pregăti mîncarea.

    0
    0

  • victoria pe 11 Sep 2009, 08:39
    vreau sa slabesc si nu reusesc.

    Toata viata mea am fost o pedanta, o eleganta, acum, dupa ani, am peste 50, am luat în greutate, am intrat in menopauza. Nu mai stiu ce sa mai fac. Poate exista si pentru mine cineva care sa ma ajute sa scap de surplusul de grasime, care pentru mine e boala curata, deja am 74 kg si 157 cm. NU STIU CE SA MA FAC, NU-MI MAI PLACE DE MINE.

    0
    0

  • alina pe 10 Sep 2009, 13:53
    buna

    Buna!eu am slabit in 2luni 20kg cu un produs minunat pe care mi la recomandat un medic nutritionist.Nu mai aveam incredere in produse de slabit dupa multe experiente cu pastile de slabit fara nici un rezultata,aveam mari probleme si cu constipatia,ieseam o data la 3-4zile.Probabil acesta era si un prim motiv pentru care nu slabeam.Pana cand l-am vazut pe dr nutritionist Moraru la ,,ce se intampla doctore’’,unde a vorbit foarte mult drespre alimentatia sanatoasa si despre pastilele distrugatoare de slabit.A adaugat faptul ca intr-adevar exista un produs bun pentru slabit,natural care inca nu il gasim pe piata din Romania,se gaseste numai in unele cabinete ale nutritionistilor,printre care si a dansului.Si-a lasat adresa de email pentru cei care au nevoie de sfaturi. Dupa aceasta emisiune am indraznit sa-i scriu si i-am explicat problemele mele cu constipatia si faptul ca mananc tot timpul,am un apetit mare si ca as dori sa slabesc 15-20kg,aveam 79 kg.BInenteles ca l-am intrebat despre produsul de slabit pe care il are dansul in cabinet de la laboratorul de nutritie din Anglia.La 2 zile am primit mail de la domnul doctor cu sfaturi de alimentatie sanatoasa si mi-a recomandat produsul de slabit pe care dansul il avea in cabinet si pe care mi l-a trimis pe curier.Se numeste healthy,este un sirop de slabit natural100% facut din plante medicinale puternice care a dat rezultate in 2 luni de zile,ies afara in fiecare zi,nu mai am probleme cu constipatia ,am slabit 20kg si nu am tinut un regim strict,ci pur si simplu am inceput sa renunt la unele alimente nesanatoase. Daca aveti problemele pe care le-am avut eu nu ezitati sa-i cereti sfaturi domnului doctor,o sa vi le dea fara contracost este un dragut.Va las adresa de email :dr_catalinmoraru@yahoo.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod