Dieta cu supa de varza

Este dieta in care cu cat mananci mai mult, cu atat slabesti mai mult. Totnu-ti vine sa crezi? E, stai sa afli mai multe. Nu poti manca chiar orice,iar mancarea ta de baza timp de 1 saptamana (atat cat dureaza dieta)va fi supa de varza.

Cum prepari supa de varza?
Alegi cateva cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1 varza medie sau 2 mai mici,2 cutii de rosii in bulion, sare si piper dupa gust, 1 cub de knorr,frunza de telina, ardei iute (daca iti place mancarea condimentata)si patrunjel.
Se aseaza toate acestea curatate si taiate intr-o oala cu apa incat sale acopere.
Se fierb 10 minute la foc mare dupa care timp de 2 ore lafoc mic. Se consuma apoi cat mai multa. Tine de foame si este destul degustoasa.

Cum se tine dieta?
Dieta este recomandata a se tine timp de 7 zile, la sfarsitul carora,daca nu ai trisat, poti slabi intre 5 si 7 kilograme.
In prima zi, pe langa supa de varza, mai ai voie sa mananci fructe catde multe doresti si sa bei foarte multa apa plata.
A doua zi combini supa de varza cu legume si apa plata, dar ai grija saeviti legumele precum fasolea, mazarea, cartoful si porumbul.
A treia zi ai voie atat fructe cat si legume.
Si bineintels multa supasi apa.
A patra zi mananci 3 banane si supa. Nu uita de apa.
A cincea zi poti servi 800 de grame de carne de vita sau pui cu supa simulta, multa apa.
In cea de sasea zi poti manca orez fiert pe langa supa cu care te-aiobisnuit deja.
In ce-a de-a saptea zi si ultima de altfel poti manca peste pe gratarsi multa supa.

Daca simti ca pierzi prea mult din greutate in primele zile, intrerupedieta pentru 2 zile si apoi ia-o de la capat.
Este bine sa nu tii aceasta dieta mai mult de o saptamana.
Daca vreitotusi sa pierzi mai mult de 7 kilograme, poti face o pauza de o saptamanadupa care sa o iei de la capat.

Nu mai ramane decat sa-ti uram mult succes.
 

Comentariile 451-500 din 1049

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • udya pe 9 Mai 2011, 14:26
    ultima masa din zi?

    este vreo restrictie in privinta ultimei mese ma refer la ora seara atunci cand tii diete cu supa de varza?

    11
    0

  • udya pe 9 Mai 2011, 14:26
    ultima masa din zi?

    este vreo restrictie in privinta ultimei mese ma refer la ora seara atunci cand tii diete cu supa de varza?

    4
    1

  • maditzy pe 5 Mai 2011, 21:26
    buna!

    buna..de maine incep si eu dieta cu supa de varza...acum o pregatesc..sper sa reusesc sa slabesc macar 3 kg...revin aici peste 7 zile...sa va spun daca am slabit..sper sa reusesc sa tin..

    1
    0

  • marymary pe 5 Mai 2011, 00:30
    dieta

    duminica seara cantaream 73 kg,am 1.70m si 30 ani.am zis STOP!!!!mi-am facut propria dieta cu supa (morcov,telina,ardei gras,dovlecel,varza,fasole verde pastai,rosii din conserva,patrunjel verde),dar sincera sa fiu nu m-am omorat niciodata dupa supe!!!acum dupa 3zile am 69 kg,dar pe langa supa asta mananc cat se poate de sanatos(salate legume,piept de pui-gratar sau inabusit cu legume,lactate),am renuntat la paine,fast-food,dulciuri,sucuri carbogazoase.sper sa reusesc sa dau kg repede!!!! :(

    1
    0

  • Anka pe 1 Mai 2011, 20:04
    dieta....

    Buna fetelor.Am luat reteta de supa de varza de aici de pe forum.Tin sa va spun ca ca sunt trecuta de a 4-a zi si ma simt foarte bine.Sincer sa va spun nu am vrut sa ma cantaresc inainte,si nu voi face asta nici dupa,deoarece nu vreau sa slabesc mult,doar un pic de la burtica.Si remarc ca dieta da rezultate.Eu beau dimineata o cafea mare si asta ma tine pana dupa masa,iar cand mi-e foame bag o farfurie buna de supa(nu prea tine de foame,dar merge.Mananc fructe si legume si pe langa mai mananc cate o ciocolata d pt fitness(cu proteine).sunt foarte multumita pana in prezent,mai vedem ce se intampla pana in ce-a de-a 7-a zi.succes si voua.

    3
    0

  • nico pe 29 Apr 2011, 18:16
    1 zi

    deci am facut ciorba gresita ca am uitat sa pun ceapa dar deja mancasem doua farfuri beahhhhh,saper cai schimba gustul ceapa daca nu mai bag bulion mult sa nu se simta asa tare varza.pe langa beau mult ceai verde si dimineata beau 0,500 de apa pe stomacul gol.cand deschd frigiderul stau rau caci mami meu mi a trimis multe bunataturi din romania si eu nu o sa pot sa ma ating ,nu vad pra in care pot sa mananc carne sau orez yamy yamy....sper sa ma obisnuiesc am 1,75 si 69kg inainte sa ma las de fumat aveam 56 si stateam foarte bine si ma simteam extraordinar acum ma simt grasa si urata

    0
    1

  • biabia pe 4 Apr 2011, 16:18
    ciuperci?

    In ziua legumelor, sunt permise si ciupercile? Am vazut chiar o varianta a retetei in care se puneau si ciuperci. Astazi am inceput si eu dieta. Desi la micul dejun am mancat cereale cu lapte sper sa nu insemne mare lucru. Astept raspuns. Pupici!

    4
    0

  • alessia pe 2 Apr 2011, 22:42
    pt madalina

    salut Mada..eu cu dieta ce sa zic nu tin nici una incerc sa maninc cit pot de sanatos..fara grasimi mai niminc pine si paste..cum stii aici in italia pasta este 1 loc..dar eu facind multa sala am inceput sa mininc mai mult vreau sa zic in cantitate si cerd asta ma facut sa ma ingras un piv..dar am pus ,,mai mult masa musculara ,,si ea cintareste mai mult ca massa grasa..dar sa stii ca noi femeiile nici o data nu vom fi multumite de silueta noastra pt asa sintem noi..in rest tot ok..salutare la tine la spagna ,,eu cred vin in vacanta in august..dar nu stim sigur unde in ce parte..ciaoooo si toate bune mai sc cum iti merge...cioo bella

    0
    4

  • nady pe 1 Apr 2011, 16:23
    supa de varza

    buna fetelor..azi e prima zi de cura cu aceasta supa..sper sa reusesc sa scap macar de vreo 3 kg....va mai scriu peste 1 sapt..sa va zic rezultatul...mult succes la toate

    3
    0

  • madalina pe 1 Apr 2011, 12:51
    pt alessia

    buna alessia ma scuzi ca iti raspund asa de tarziu dar am avut examene si nu am mai avut timp sa intru. eu stau in santander cantabria.cum iti merge cu dieta ?eu a trebuit sa o opresc pt ca daca sunt in examene nu puteam sa o mai tin dar acum o sa o incep din nou.pupicei si mult succes in continuare.

    1
    3

  • moreton pe 1 Apr 2011, 00:25
    supica de varza

    am facut si eu reteta cu supa de varza si am dat kg2800 sunt multumita am sa o mai fac e foarte buna

    1
    1

  • masa pe 29 Mar 2011, 10:56
    supa de varza

    Salut fetelor eu vreau sa multumesc pentru aceasta dieta este super am slabit cu 5 kg sunt foarte multumita de acest rezultat voi continua cu aceasta reteta ca mai am nevoie de ea

    1
    0

  • daniela ursache pe 23 Mar 2011, 23:18
    supa de varza

    salut fetele maine incep si eu dieta abia astept sa vad cate kg slabesc.revin dupa sapte zile o intrebare dieta se poate tine si mai mult de 7 zile?

    6
    0

  • anca pe 22 Mar 2011, 06:15
    dieta supa de varza personalizata

    si eu tocmai am terminat aceasta dieta cu supa de varza. am combinat dieta disociata de 3 zile cu cea cu supa de varza de 6zile. rezultatul a fost minus 2 kg de care sunt f multumita. nu cred ca intr-un timp atat de scurt ar fi fost bine sa fi slabit mai mult, deoarece pielea este deja mai flasca si muschii mai lasati din cauza pierderii mari de apa de pe parcusul dietei. (mentionez ca am 28 ani si de la 58kg am ajuns la 56) Tin sa va spun ca pe parcurs am inceput tratamentul calciu magneziu zinc cu vitamina D3 si nu prea m-am simtit slabita. De supa nu mi-a fost greata decat putin la inceput cand avea prea multa varza, pe care am strecurat-o dupa o zi aproape total, consumand zeama cu restul legumelor, adaugand zeama de lamaie si iaurt 0,1 grasime aproape la fiecare portie. Am incercat sa consum in jur de 500calorii pe zi, in care se includeau si 2 patratele de ciocolata in penultimele zile. Eu am personalizat aceasta dieta si am obtinut rezultate bune. Succes!

    0
    0

  • tania pe 19 Mar 2011, 04:59
    merita!!

    eu din pacate am tinut doar 2 zile aceasta dieta fara sa beau apa si am slabit 2 kg eu vreau sa slabesc 4 kg si o sa ma consider perfecta asa cum am fost odata:( de maine ma apuc iar de ea....cate 2 zile asa...doar supa..e foarte buna!!

    0
    0

  • anca pe 18 Mar 2011, 06:03
    supa de varza cu iaurt

    Sunt in a 3-a zi cu supa de varza, dar ca sa nu ma usture stomacul am consumat in paralel cam 200 ml iaurt slab. In rest am respectat dieta afara de ziua cartofului in care am inlocuit cu iaurtul. In rest am acrit supa cu lamaie si am pus in ea o lingura de iaurt la un castron de supa. Oare am sanse sa slabesc 3 kg in cele sapte zile?

    0
    0

  • Ale. pe 16 Mar 2011, 17:43
    Functioneaza

    Am citit o multime de comentarii, unele mai inteligente, altele zici ca sunt scrise de...Altele intreaba cam cat ar trebui sa slabeasca, etc. Fiecare dintre noi avem o constituie diferita (mica, medie, mare), deci nici indicele de masa corporal nu va fi acelasi chiar daca avem aceeasi inaltime ( im=inaltime(cm dupa virgula) - 10 ---> la femei ) ex ai 1,70 => indicele de masa va fi 60 kg. Asta inseamna greutatea ideala a unei persoane cu inaltimea de 1,70 si constitutie mica, evident pt o persoana cu constutie mai mare greutatea va fi mai mare. O femeie cu 1,70 sub 60 kg este subnutrita ( asta doar daca o face sub dieta ). Varza este diuretica ( deci reteta va fi foarte eficienta la persoanele su retentie de lichide), daca se doreste slabirea sub indicele de masa corporal, reteta va fi ineficienta ( se poate slabi si asa, dar mult mai putin), ma refer la persoanele care deja au o greutate ideala din punct de vedere medical. Eu sunt o femeie obijnuita si nu traiesc de pe urma corpului meu si sincer nu vreua sa slabesc ca sa ma placa mai mult nu´s cine...ci ca ma dor genunchii.. De-a lungul vietii m-am ingrasat si slabit de multe ori...Am slabit mereu cu reteta asta, pe care nu o tin niciodata strict ( fiind o reteta care se bazeaza pe supa de varza care te ajuta sa elimini apa din tesuturi si este hipocalorica, eu mananc si alte alimente cu continut mic de calorii, braza si iaurturi light, sunca de curcan, lapte normal - ala degresat nu are gust de lapte).Mereu mi-a functionat de minune...cel mai putin am slabit 5 kg, dar repet, eu am retentie de lichide. Acum sunt in a 5-a zi si am slabit 4 kg pana acum, dar mananc si altceva nu numai cele puse in reteta. supa este facuta cu sare ( muulta) si cand o mananc ii pun si putina smantana ( ca altfel mi s-ar lua de ea) si beau si suc ( light ce e drept). Eu am 1,72, si constitutie medie, aveam 79 de kg, acum am 75 :D, o tin pana la sfarsit sa vedem ce-o fi...Nu mi-am propus nicio greutate anume, dar nici nu ma stresez prea mult..Eu vreau sa slabesc ca sa ma simt mai bine nu sa arat mai bine sau ca asa e la moda, etc.Si da, cine ma place, ma place pentru ce sunt nu pentru cum arat, caci daca asta ar fi motivul pentru care Xulescu ma iubeste atunci eu nu il mai vreau langa mine;)..asta vis-a-vis de niste comentarii care le-am vazut pe aici. Fetelor...iubiti-va si respectati-va voi pentru inceput, si nu pentru felul cum aratati

    4
    1

  • rebecca pe 16 Mar 2011, 13:36
    de ce nu slabesc mai mult?

    heloo!sunt in a 5 zi de dieta,am respectat-o cu strictete si nu am slabit decat un kg :((:((si sincer chiar nu inteleg de ce.....

    6
    0

  • alessia pe 3 Mar 2011, 22:50
    pt Madalina

    Salut Madalina..mersi mult pt dieta..sa stii ca am sa incerc..am inceput de 2 zile nu mai maninc nimic paste fainoase..tot fara pine..un pic de foame dar stiu ca asa pot avea rezultate..si eu am avut 52 kl..si acum am 60 si cum ai zis tu nu ma mai suport..dar sint sigura ca vom reusi..tu unde stai in Spagna.?eu am stat in alicante..ciaoo guapa si toate bune ne mai sc..

    2
    0

  • ADRIANA pe 2 Mar 2011, 15:20
    supa de varza

    SALUT FETELOR!AM SI EU O INTREBARE LA VOI.SE FOATE FACE SUPA CU VARZA MURATA?IMI PLACE MAI MULT CA ESTE ACRA.ASTEPT UN RASPUNS VA ROG

    0
    0

  • madalina pe 27 Feb 2011, 19:46
    raspuns pt alessia

    am citit ce ai scris si vroiam sa-ti dau o dieta pe care o voi urma eu dupa aceasta cu supa de varza.se tine 6 asptamani si se slabeste pana la 10 kg.prima saptamana ai voie as mananci decat urmatoarele alimente varza,brocoli,conopida,salata verde,castraveti,lamai,portocale,mere,grefe,morcovi,masline,rosii,ardei,ciuprci in urmatoarele 2 saptamani la fel ca in prima saptamana la care se aduga oua,peste,lapte,iaurt dar fara grasimi in celelalte 3 saptamani la fel ca mai sus la care se adauga cereale,carne pui, branza ca regula obligatorie dimineata se bea 0,5 l apa pe stomacul gol Eu am dieta de la o prietena spanioloaica care a slabit cu ea 11 kg si pana acuma nu s-a mai ingrasat.sper ca ti-am fost de ajutor si ne mai auzim.pupici si succes

    0
    0

  • madalina pe 27 Feb 2011, 19:23
    supa de varza

    buna fetele.si eu ma confrunt cu aceeasi problema ca si voi>kg in plus.am 1,68 si 60 de kg si asi dorii sa slabesc vreo 7.eu locuiesc de 6 ani in spania si de cand sunt aici m-am ingrasat atata de la 51 la 60 si nu mai ma suport.am inceput dieta de 2 zile si sper sa dea rezultate ca m-am saturat.eu chiar nu mai mananc paine ,prajeli si dulciuri de ceva timp dar vad ca tot degeaba.sper sa reusim cu toate sa slabim pt ca va inteleg.va pupic si ne mai auzim.si va multumesc pt ca e f greu as fi singur si mai ales intr-o tara straina.mult succes la toate

    2
    0

  • alexa pe 26 Feb 2011, 14:56
    dieta

    sa dea roadeeee,am vrut sa zic:)

    2
    1

  • alexa pe 26 Feb 2011, 14:55
    buna

    varza murata,nu-i asa?sper sa dea rode,am 1,65 si 56kg...vreau sa slabesc 8kg

    0
    4

  • Costina pe 25 Feb 2011, 09:18
    nu prea are rezultate

    Buna fetelor, sunt la a doua saptamana de dieta si rezultatele nu prea se observa, cu toate k nu am trisat deloc. Sunt obisnuita cu dietele, dar asta nu prea are rezultat, de abia am slabit 3 kg. :-(

    0
    0

  • valy pe 20 Feb 2011, 22:40
    supa de varza

    supa este fb.buna la gust.de astazi am inceput si eu dieta sunt tare curiasa sa vad daca intr-o sapt.slabesc ceva cu ea.am sa revin

    1
    0

  • alessia pe 16 Feb 2011, 22:56
    dieta

    serbus..fetelor nu stiu ce fac dar nu mai reusesc sa tin nici un fel de dieta..nu ma ingras dar nici nu slabesc..cine stie o cura da slabire care a slabit si este usor de tinut..????????

    1
    0

  • bianca pe 14 Feb 2011, 21:03
    dieta

    {{{{{Deci....1: supa de varza chiar e bestiala la gust daca sti cum sa o faci,eu spre exemplu o acresc cu bulion de zarzare+o fac un pic picanta...ajutand astfel si mai mult. 2: Mananc supa asta in fiecare zi de 1sapt jumate (tin sa mentionez ca nu mai manac absolut nimic din ce scrie acolo,absolut nimic,doar supa atat) + beau 2-3 de ceai verde pt slabit zilnic + iau si niste pastile de slabit si nu sunt multumita de loc....adica....am slabit intr-o sapt jumate doar 3kg :) si nu cred ca oricine ar putea tine dieta asta,pentru k e foarte drastica...o sa incerc sa mai bag niste Grefe pe stomacul gol,poate asa o sa slabesc mai mult! Am 20 de ani, 1.55cm si aveam 63kg,acum am 60! Pot spune ca depinde si de corpul omului....eu una nu pot sa slabesc asa mult dupa cum se vede,pe cand altii am citit ca au dat si 5kg intr-o saptamana cu supa asta ...iar eu care nu mananc absolut nimic ,am dat abia 3kg. Sper sa ajung la 50 intr-o luna....}}}} ORI VREI SA MORI ORI SA TE ALEGI CU GASTRITA

    0
    0

  • viki pe 14 Feb 2011, 12:44
    o noua saptamina

    Salut fetelor, am inceput o noua saptamina de dieta sper sa o pot duce pina la capat... am tinut-o o luna in urma si sunt cu 3kg in minus - eu zic ca e foarte bine, luind in considerare ca nu am tinut-o cu strictete. Sper sa ma tin mai bine de ea. Succes la toate in lupta cu kg

    0
    2

  • Soso pe 8 Feb 2011, 21:10
    .

    Tin dieta de 3 zile . Ciorba nu este foarte rea la gust. O sa mai revin cu comentarii peste 4 zile cand ma cantaresc.

    0
    0

  • nico pe 7 Feb 2011, 12:47
    dieta

    buna! sunt nico, am revenit sa va spun rezultatul! 4kilograme in minus! sunt multumita!

    0
    0

  • nadia spania pe 2 Feb 2011, 12:22
    dieta cu supa de varza

    buna fetelor,eu am1.69 si cam 62kg(nu mam cantarit in ultimul timp)am mai tinut dieta dar cu pastile(capsula de slabit)am mai trisat uneori dar rezultatul e satisfacatorcred ca as incerca si eu o sapt aceasta dieta cu supa,as mai vrea sa dau jos 3 kg,oricum la varsta mea cred ca nu e asa usor.am35 de ani si o fetita de 12care ma incurajaza in aceasta *problema*revin cu rezultate.va pup si spor la treaba

    1
    0

  • lusya pe 1 Feb 2011, 12:06
    supa de varza

    Tin si eu cura, sunt in a treia zi, azi dimineata aveam, dupa numai 2 zile, cu 3 kg in minus! Sunt f multumita dar sper ca daca incep cu a cincea sau a sasea zi sa nu stagnez. Beau aprox 7 pahare cu apa sau ceai pe zi si o cafea neindulcita, care accelereaza arderea grasimilor. Am tinut-o si vara trecuta si am fost foarte multumita, de asta o repet. Sfatl meu: beti multa apa si ceai verde, ca da rezultate. Succes.

    1
    0

  • alessia pe 31 Ian 2011, 23:50
    dieta

    ai dreptate fara miscare nu sint rezultate..putina sala ..ar fi suficient 30 minute pe zi..eu fa cite 1 ora jumate in toata ziua..simt rezultate ..ciaoo fetele si va doresc sucese la toate...aratatile la barbati de ce sintem in stare..

    1
    0

  • nico pe 31 Ian 2011, 14:04
    supa de varza

    am inceput de azi.........sa vedem peste 7 zile care sunt rezultatele!

    0
    0

  • Ana Maria pe 31 Ian 2011, 12:09
    Fara miscare nu merge

    Am auzit de aceasta supa minune si am sa o incerc si eu. Am 1.63 si 64 kg. Vreau sa slabesc maxim 10 kg dar fara miscare clar supa nu da cine stie ce rezultate. Orice dieta daca nu este combinata cu miscare pentru pierderea grasimi si tonifierea muschilor si cu o crema anticelulitica nu face mai nimic.

    0
    0

  • viki pe 31 Ian 2011, 08:19
    Superb

    buna fetelor, sunt in a IV zi si cu -2kg... e muninat am sa o continuu si in continuare

    0
    1

  • alessia pe 30 Ian 2011, 19:46
    dieta

    cind am facuto cu citi va ani in urma am slabit cu 10 kl.si acum am 59 de l..vreau sa vad cit reusec sa slabesc..va anunt si va zic ce rezultate am..ciaooo fetele..un salut din italia..

    0
    0

  • alessia pe 30 Ian 2011, 19:41
    dieta

    salut fetelor.vreau sa zic ca am facut aceasta cura de slabire multi ani in urma si ma ajutat .si acum o fac iar..va doresc bafta tuturor..

    0
    0

  • oani pe 26 Ian 2011, 21:50
    helo

    Sunt la sfarsitul celei de-a 2 a zi.Nu m-am cantarit cand am inceput cura dar sigur voi observa la finalul ei rezultatele ei.Intrebarea mea ar fi daca pot inlocui supa asta de varza cu alta supa.sau cate calorii are o portie de supa.Si as vrea sa o inlocuiesc din cauza bilei mele si a gastritei care se pare nu se inteleg foarte bine cu varza si implicit supa de varza.nu e rea,dar nu ma stura deloc si imi cam face rau.Si ata intrebare.Supa aceasta nu ingrasa sau ajuta la eliminarea mai rapida a kg?ca inca nu m-a prins.:*

    0
    0

  • elena pe 26 Ian 2011, 14:53
    DESPRE DIETE

    Buna la toate fetele!Am citit toate comentariile voastre pt ca am fost interesata cat de mult a slabit fiecare in timpul acestei diete.Asa k am sa va spun ceva.Eu tin momentan o alta cura,cea de 13 zile,sau dieta daneza care este ffffffff drastik fata de cea cu supa de varza.Sunt sigura ca unele dintre voi au auzit despre aceasta.Sunt intr-a 9 zi si am slabit 7 kg si ma simt f bine!Nu am pofte si nici nu ma simt infometata deloc.SUNT DOAR FERICITA!Am 28 de ani si de vreo 3 ani m-am ingrasat oribil,la 1,59m am cantarit pana la 72 de kg,am crezut k mor de nervi,pe parcurs am slabit pana la 67 fara nici o dieta.Cand am inceput dieta daneza deci aveam 67 si acum dupa 9 zile 60!! Si mai am inca 4 zile.deci va recomand si voua,la cele care au ambitie si o sa vedeti ca nu aveti ce pierde,in afara de kg bineinteles.Sunt doar 13 zile din viata voastra ,in care trebuie un pic de sacrificiu dar cu rezultate 100 la 100,dupa care veti fi mai fericite si mai pline de incredere in voi.Si nu uitati ca vine vara si atunci ne expunem mai mult corpul cu mai putine haine pe noi.Dupa ce termin cura asta daneza vreau sa o fac si pe asta cu supa de varza,pt ca vreau sa ajung la 55 de kg,si nu dau innapoi pana nu ating 55.Multa bafta si ambitie va doresc! Elena,GERMANIA.

    1
    0

  • otilia pe 24 Ian 2011, 20:34
    iar supa sau doar varza murata?

    buna tuturor! am tinut in septembrie 2010 cura cu supa si a scapat de 3 kg. pana de ziua indragostitilor vreau sa mai scap de 5 kg. sa vedem ce voi reusi.mai fac si miscare dar in functie cat de obosita sunt de la serviciu.acum am 65 kg la 157 inaltime. bafta fetelor!

    0
    2

  • ana pe 18 Ian 2011, 10:53
    bune fetelor¿

    ma intrebam daca am nevoie de aceasta dieta ..am 170 si 53 de kg am sa probez si eu sa vad ce rezultate o sa am ......dar sfatuitima ce pot manca de dimineatza se poate bea cafea,,,,,,,un beso pentru toate

    1
    3

  • ramona pe 10 Ian 2011, 11:53
    slabire

    buna tuturor,am si eu o problema,kg in plus. Am 23 de ani,168 inaltime,74 kg,multe. In ultimii 2 ani am luat aproape20 kg,simt ca innebunesc.as vrea sa slabesc si eu cateva kg. sper a reusesc va pup

    1
    3

  • lorena pe 4 Ian 2011, 17:51
    supa de varza

    credeti ca merge si cu varza murata? as vrea sa incep imediat si nu am in casa varza cruda

    0
    2

  • Simi pe 16 Dec 2010, 14:27
    supa varza

    Eu am tinut dieta 6 zile strict, in a 7 a zi nu am mai reusit sa consum supa am mancat salate si am reusit sa slabesc cam 3,5 kg. Am inceput cam de la 63 (1,63), acum incerc cu orez, gratar + salata, legume, fructe. Mai dificil este ca vin sarbatorile:(

    0
    0

  • andra pe 28 Nov 2010, 21:24
    supa de varza

    buna ,sunt andra am 17 ani 1.60 si 57 de kg si am sa tina aceasta dieta incepand de maine o sa revin cu rezultate:Dpeste cateva zile trebuie sa scap de cele 7 kg in plus

    0
    0

  • Georgiana pe 27 Nov 2010, 10:24
    supa de varza

    Buna! vroiam sa va zic ca de maine incep si eu dieta si credeti-ma ca abea astept,o sa va tin la curent tineti-mi pumnii:D:D:)

    1
    0

  • lydia pe 26 Nov 2010, 12:03
    supa de varza

    pai poate pt faptul ca o acresti si o faci atat de gustoasa nu da nici un rezultat! :) Supa (ca de aia se numeste supa )trebuie sa fie neacrita :| cred. Gustul este oribil , dulceag, dar cu piper sa zicem ca o poti manca cat de cat. Sunt in a 3 zi si in 2 zile de regim cu supa, plus gym cate jumatate de ora /zi, am slabit 2 kg. Sper sa mai rezist sa o tin :))

    0
    0

  • Anda pe 25 Nov 2010, 21:00
    Nimic!

    Deci....1: supa de varza chiar e bestiala la gust daca sti cum sa o faci,eu spre exemplu o acresc cu bulion de zarzare+o fac un pic picanta...ajutand astfel si mai mult. 2: Mananc supa asta in fiecare zi de 1sapt jumate (tin sa mentionez ca nu mai manac absolut nimic din ce scrie acolo,absolut nimic,doar supa atat) + beau 2-3 de ceai verde pt slabit zilnic + iau si niste pastile de slabit si nu sunt multumita de loc....adica....am slabit intr-o sapt jumate doar 3kg :) si nu cred ca oricine ar putea tine dieta asta,pentru k e foarte drastica...o sa incerc sa mai bag niste Grefe pe stomacul gol,poate asa o sa slabesc mai mult! Am 20 de ani, 1.55cm si aveam 63kg,acum am 60! Pot spune ca depinde si de corpul omului....eu una nu pot sa slabesc asa mult dupa cum se vede,pe cand altii am citit ca au dat si 5kg intr-o saptamana cu supa asta ...iar eu care nu mananc absolut nimic ,am dat abia 3kg. Sper sa ajung la 50 intr-o luna....

    0
    0
Pagina « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod