Dietă: 6 alimente care topesc instant grăsimea. Slăbeşte inteligent!



3. Conopida


Are un conţinut ridicat de fibre, lucru care o transformă într-un aliment cu efect spectaculoase asupra siluetei. Fibrele sunt cele care te ajută să ai o siluetă de invidiat, un tranzit intestinal bun şi ajută la eliminarea toxinelor din corp. În plus, conopida aduce antioxidanţi şi vitamina C, care determină corpul să ardă mai multe grăsimi în timpul antrenamentului.

Consumă conopida în stare crudă în salate, fiartă la aburi sau preparând un piure de conopidă cu usturoi, evitând astfel cartofii care trebuie consumaţi mai rar.



4. Ceapa


Conferă un gust aparte oricărei reţete şi nu este nevoie să o consumi în cantităţi mari. Ea este recunoscută pentru faptul că scade hipertensiunea arterială şi menţine un nivel normal al colesterolului. De asemenea, ceapa conţine anumite uleiuri care accelerează metabolismul şi ajută la arderea grăsimilor.


5. Avocado


Are un rol protector pentru intestine, lucru care ajută la o absorbţie mai bună a nutrienţilor şi la o eliminare eficientă a toxinelor. Avocado este recomandat atunci când vrei să slăbeşti, deoarece conţine grăsimi bune, este sărac în zahăr şi protejează intestinele datorită bogăţiei de antioxidanţi.
Consumă o jumătate de avocado pe zi în salate pentru a le face mai săţioase.


6. Ceaiul verde


Un consum ridicat de apă plată are un rol benefic asupra corpului, deoarece ajută metabolismul să ardă mai uşor caloriile. O altă băutură cu efecte miraculoase asupra corpului este ceaiul verde neîndulcit, care trebuie consumat zilnic pentru că are un puternic efect de ardere a grăsimilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod