Cura de slabire prin regim alimentar

Consumul alimentar zilnic al unei persoane este intre 2000 - 2500 decalorii, dar in timpul unor activitati sporadice grele, ratia alimentarapoate sa creasca. Dieta bazata pe calcularea continutului de calorii alalimentelor este si ea eficienta daca stiti ce si cum sa mancati.

Hidratii de carbon reprezinta 50 - 60% din valoarea globala aratiei. Acestia se gasesc in special in paine (50%), orez, macaroane,cartofi fierti (20%), legume colorate rosu sau galben (10 - 15%), legumecolorate verde (5%), fructe (de la 20% cum sunt strugurii, perele),la 10 si chiar 5% in mere, visine, portocale, grapefruit. Deosebit debogate in hidrati de carbon (80 - 99%) sunt dulceturile, mierea, zaharul,unele prajituri.

Lipidele in alimentatia normocalorica reprezinta 25-30% din valoareacalorica a ratiei. Obligatoriu o treime trebuie sa fie de natura vegetala(uleiuri), acestea avand un rol protector impotriva colesterolului dinsange si a asterosclerozei.
Grasimile animale nu trebuie excluse total,deoarece ele nu sunt foarte importante in asimilarea unor vitamine cavitamina A si vitamina E.

Proteinele reprezinta 13 - 16% din ratia zilnica alimentara, din careobligatoriu 50% trebuie sa fie de natura animala (lapte, carne, oua)deoarece numai acestea contin asa numitii aminoacizi esentiali carelipsesc sau nu sunt in proportii optime in proteinele de natura vegetala(ciuperci, fasole, orez). In medie, necesarul zilnic de proteine secifreaza la un gram pe kilocorp, respectiv o persoana are nevoie de60-70 grame de proteine zilnic. Carnea si derivatele, cascavalul,branzeturile, contin circa 20% proteine, iar celelalte alimente inproportii mai reduse.

Alimentatia normocalorica presupune si un aport suficient de vitaminesi saruri minerale pe care il aduce in mod normal un consum pe zi decirca 0,6 kilograme fructe diverse si 0,5 kilograme legume.

Cura de slabire necesita un plan care trebuie respectat:
- putem ca la inceputul curei de slabire sa actionam numai pe factorulalimentar, dar treptat trebuie sa introducem si cel de-al doilea factor:cresterea efortului fizic.
Se poate proceda si invers, important fiinda asocia cele doua metode.
- din punct de vedere alimentar, cura de slabire se realizeaza prin asanumitul regim hipocaloric (cu mai putine calorii decat normal).
- de regula, grupele alimentare in regimul de slabire sunt diferite caproportii fata de regimul normocaloric:
hidratii de carbon (glucidele) se reduc mult, deoarece semetabolizeaza rapid si au o putere calorica mare (1 gram glucide= 4 calorii). Painea, pastele fainoase, orezul, cartofii,se consuma in cantitate mai mica, iar la zahar si produselezaharoase se poate chiar renunta. Totusi, o cantitate de 150 -200 grame de hidrati de carbon este necesara pentru "arderea"celorlalte alimente in organism. Se vor prelua hidratii de carbondin legume si fructe;
lipidele (grasimile) se reduc pe cat posibil deoarece au cea maimare putere calorica (1 gram = 9 calorii). Se vor evita alimenteleca slanina, svaiterul, smantana, frisca, untul, untura, maioneza,alunele, nucile, arahidele, deoarece sunt cele mai bogate inlipide;
proteinele se consuma in cantitate mai mare decat in alimentatianormocalorica (1 gram = 4 calorii).
Ele sunt indicate deoarece,pentru digestia si metabolizarea lor este necesar un surplusde energie fata de celelalte alimente, asa numita actiune"dinamica specifica". Carnea slaba de vaca, vitel, pasare,peste, ouale fierte, branza degresata, urda, se pot consumaad-libitum (pe saturate) mai ales in cazul unei cure de scurtadurata. Dintre vegetale, mai bogate in proteine sunt orezul,ciupercile, fasolea.

Medicii recomanda, in cazul unui regim de slabit, consultarea valorilorcalorice si continutul in principii (glucide, lipide, proteine) alalimentelor. Cu cat regimul este mai hipocaloric, cu atat se slabeste maimult, dar regimurile severe de regula sunt suportate numai de persoanetinere si absolut sanatoase, adeseori necesitand repaus la pat un timp,dupa care se creste valoarea calorica a ratiei si se asociaza si efortulfizic.

In regimul de slabire are importanta si frecventa servirii meniului. Serecomanda 5-6 mese pe zi, fara consum de alcool, exces de sare, sosuri.Uneori, pierderea in greutate stagneaza si persoana care urmeaza cura deslabire descurajata, poate crede ca a pierdut cauza.
In realitate estevorba de un proces de retentie tranzitoriu si lupta trebuie continuata. Lainceputul curei de slabire se pierd usor cateva kilograme, dar daca nuse persista si, mai ales, nu se apeleaza si la efortul fizic, reapareo ingrasare si mai intensa.
 

Comentariile 1-50 din 125

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mia pe 7 Mar 2014, 00:32
    cura de slabire

    Turboslim Cronoactive 1 dimineata 1 seara .........Akrocapsulas De Camilina 2 dimineata si 2 la pranz .seara nu pt ca nu o sa puteti dormi .bafta

    0
    0

  • kemayo pe 10 Mai 2012, 21:29
    slabesti eficient

    http://slabeste-natural-sanatos.blogspot.com/

    0
    0

  • gm pe 5 Sep 2011, 04:58
    regim echilibrat - 2 ani, -20kg

    eu am slabit 20kg in 2 ani cu regim alimentar echilibrat si foarte putin sport (bicicleta medicinala). md: 2 felii paine, 1 felie cascaval, 1 felie salam/parizer, rosie si castravete + cafea fara zahar si o patratica de ciocolata. pranz: supa legume, carne sau peste cu cartofi/orez/legume fierte, salata leg crude, iaurt cu fructe/o prajitura mica/inghetata. cina: paste cu branza si rosii/salata de leg crude sau salata orientala/omleta si leg crude si un desert mic (ca la pranz). gustari: fructe/compot/iaurt cu fructe/salata de fructe...este un regim relativ usor de tinut, conceput de prietenul meu care e medic in colaborare cu sora mea, tot medic. in plus, pentru ca sunt intr-o tara tropicala, beau multa apa si o a doua cafea la pranz, pentru cresterea tensiunii. ultima masa este la 17:00. eu am slabit cu acest regim aprox 1 kg/luna fara sa ma infometez sau sa ma dezechilibrez/deshidratez si am fost aproape de slabirea ideala, fara riscuri de imbolnavire: 500gr/luna. regimul ar fi si mai eficient daca deserturile ar fi inlocuite cu fructe (pepene galben sau rosu) si daca la pranz ar fi un singur fel de mancare, dar pentru mine nu a fost posibil acest lucru pentru ca sunt tot timpul dulciuri in casa si pentru ca nu am mancat singura, deci nu puteam sa fac "opinie separata" la masa...

    0
    1

  • Maria pe 2 Sep 2011, 18:38
    sfat

    Eu am incercat si nu functioneaza nici in 30 de zile,sa nu incercati ca n are rost!!!

    2
    0

  • mirela pe 25 Iul 2011, 12:31
    a slabit Roxana Ionescu

    eu am luat acelasi sirop cu care a slabit Roxana Ionescu fytform syrup si am slabit cu prima sticla 5kg ,in 20 de zile si cu a doua la fel tot 5kg.In total 10kg.dar acum recunosc ca am nevoie de sport.

    2
    0

  • Rodiana pe 26 Iun 2011, 00:59
    alimentatia la aceeasi ora zilnic+miscare .... un corp excelent

    buna.ca sa slabesti e simplu ... treb doar sa ai un regim alimentar facut de tine insuti si sa-l respecti . de ex. dimineata mananci la 7.30, la pranz mergi la 13.30 si cina la 19.00... printre mese poti sa-ti mai faci cateva gusari cu fructe , sucuri dar nu in exces si atat asa am facut eu si a mers .dar sa va zic ca nici nu mi-am dat seama ca eram la asa regim ... eram la Egipt la mare . si akolo era mancare fffff multa si cand mergeam la masa imi incarcam farfuria cu de toate dar cate putin . orezul era mancarea lor de baza si era zilnic la pranz si cina . dar in rest erau de toate ... si chiar am mancat muuult. dar plus la asta ziua mergeam pe plaja si akolo faceam exercitii fizice la ora 15.00 dar eu nu mergeam zilnic . insa umblam toata ziua cand pe plaja cand in apa. adica faceam multa miscare si regimul alimentar stric la ora. dupa ce am venit acasa am pus inapoi cateva kg , p.u ca trecusem iarasi la regimul ''soooper'' al meu si al tuturor studentilor : placinte cu 3in 1 la pauze ,acasa tartine cu ceai ... in drum spre facultate sau spre casa fast food :((( Succes !!!!!!!!!!!!!!!!

    2
    0

  • Vic 23 ani pe 14 Iun 2011, 03:25
    Eu am gasit solutia !

    Cum sa slabesti fara sa te infometezi , chiar sa mananci pe saturate si tot sa slabesti? Solutia e sa te faci lacto-vegetarian . Si poate pare destul de ciudat si restrictiv , insa cat de multe fructe ai manca sau cate legume(salate) , te vei odihni si te vei trezi foarte bine, vei slabi simtitor de la o zi la alta , iar daca mai faci si sport, procesul de slabire se accentueaza mai rapid. Si cu totii stim ca fructele si legumele au un tranzit intestinal rapid si cu siguranta nu te retin nici de la SPORT. Ati observat , cand intrebi pe cineva dupa ce a mancat o Shaorma in oras, sau cartofi prajiri cu carne + 1 Cola (asa-zisa Fabrica de Fericire - defapt de boli) sa va insoteasca la Fitness sau la Alergat in Parc spun : " Ah , nu mai pot sa fac nimic, sunt satul ! " Raspunsul este firesc , pentru ca mancarea asta nesanatoasa ( prajeli, carbohidrati-paine, sucuri din comert, etc si voi toti le stiti care fac rau) - ingreuneaza procesul de digestie, iti sta carnea in stomac chiar si 2 zile, fermenteaza acolo si e firesc sa nu poti face sport, chiar nu va recomand ! Insa daca mananci o salata { 2 rosii , 2 castraveti ,1 morcov , 1 ardei gras , 1 ceapa si cateva masline ( combinatiile sunt nenumarate - orice legume ) } la 5 minute dupa masa, te poti imbraca pentru o plimbare in parc sau alergat, fitness, bicicleta SAU.. chiar sa stai la tv. Insa una e cand stai la TV cu mancare sanatoasa in stomac si alta cand ragai ca porcul dupa o masa "copioasa" comandata de la KFC sau Mc D. Va recomand sa mancati salatele cu putina telemea de vaca sau oaie chiar, dar preferabil branza sa nu fie foarte sarata. Eu am slabit 21 kg. Uff, am atatea sa va zic , insa va fi foarte mare comentariul si nu va mai avea nimeni rabdare sa citeasca. Dar imi puteti da add pe YM : general.market P.S. Nu caut sa ma combin.

    23
    0

  • Adina pe 9 Iun 2011, 01:57
    Doamnei Cristina, care a postat mesajul pe site in data de 24 Mar 2010, 08:58

    :)) Chiar daca am trecut prin scoala,facultate ... de ce sa nu ne permitem si unele "greseli" mai precis prescurtari,macar in lumea aceasta virtuala. P.S: fetelor,trebuie sa aveti multa ambitie deoarece inaintand in varsta ne este mult mai greu sa scapam de kg in plus.Faceti miscare zilnic chiar daca aceasta miscare inseamna o simpla plimbare in parc....va multumesc :* si bafta

    9
    1

  • Noemi pe 13 Mai 2011, 17:52
    singura metoda care a functionat

    Am incercat de toate, dar voiam prea mult in prea putin timp. Am fost doua saptamani la tara si m-am intors cu 4 kg mai putin(ceea ce este foarte mult deoarece, de fapt, sunt normoponderala). Dand filmul inapoi, mi-am dat seama ce se intamplase:mancam dimineata si aveam cam 5, 6 mese mici pe zi. Ce cred eu ca s-a intamplat a fost ca organismul era relaxat, stiind ca poate sa lase metabolismul sa isi faca treaba,pentru ca era oricum alimentat des si regulat. Acum am grija sa mananc inainte de a mi se face foame si de macar 4 ori pe zi, fara a depasi 1200 kcal.Imi fac toate poftele dar incerc sa nu depasesc aceasta limita. Foamea duce la depresii si la comportament alimentar ulterior bulimic. Bafta si voua!

    3
    1

  • Maia pe 19 Apr 2011, 09:51
    Grapefruitul & 2-3 l de ceaiuri gasite prin dulap!

    Fetelor, mergeti la Mall-uri si cumparati kilograme de grapefruit-uri ( sunt mai scumpe merele), chiar daca sunt cu coaja moale( dar nu putrezita), intrucat sunt fff. ieftine, pentru ca patronii nu stiu cum sa scape de ele; ca o sa vina fructele romanesti ale primaverii si verii. Eu am 61 de ani si am slabit numai "bagand pe rol" 3 elemente: grapefruit-ulk, 2-3 l de ceai si 3 mese frugale pe zi. Eram bulimica si aveam 97 kg. De asta -toamna( octombrie), am slabit 15 -16 kg. Credeti-ma ! . Am cumparat asta - iarna acest fruct si inca mai cumpar, ca au inceput sa-mi placa, desi nu le suportam( continui sa mananc asa), iar in plus, am baut, neaparat, 3 l de lichid: nu apa plata, ca nu ne ajung banii suntem dascali( sa ne fie rusine) si suntem "crizati" ! Deci am scapat, si de cutiile de ceai de prin dulap. In plus, am adoptat urmatoarea dieta personalizata, adica: "Dimineata" am baut o cana de lapte cu cacao si cu un colt de paine integrala si o cafea cu zaharina( nu m-am plitisit, intrucat ador gustul de lapte cu cacao sau cu ness). ATAT ! Aapoi, am baut ceai ! "Urmatoarea masa" am luat-o la ora 16, 45, dupa serialul "Iubire interzisa", turcesc, de la TV_ Kanal D.(singurul serial pe care il vad) Am mancat si mananc normal ( dar fara..., fara, ....fara..., inclusiv fara strop de ALCOOL !) numai un fel, dar cam satios, adica ma satur decent, dar nu cad la pat.. "La ora 19,00", am mancat si mananc un alt gref sau un mar sau o portocala sau o mandarina, feliate, pe rand, mai rar ca sa le savurez felioarele.ATAT. daca mor u mai mananc dupa ora 19,00 ! Beau acel ceai cand mi-e sete, foame si mi-aduc aminte si cand le vad sticlutele de 250 g, insirate in toata casa. Vreo saptamana, am murit de foame, dar apoi - sub rezerva cuvantului de onoare va spun - ca mi s-a taiat POFTA aia nebuna de a manca. Mereu ma gandeam la mancare. !!!!!!!!!!!!!! Acum, mananc, intr-adevar, ca SA TRAIESC ! La Craciun, m-am rasfatat, dar ..."cu masura", nemancand multa paine si salata de BEUF sau sunca sau cozonac &all etc. La Revelion, la fel, si .la Paste, voi manca la fel, cu rasfat masurat. Si nu voi uita de "Maria Sa" grapefruit-ul ! Are acest fruct ceva miraculos in el; are principii active - cred - , care "topesc" grasimile. Nu va spun ce analiize medicale am ! Mi-am stramtat hainele! Pot face respiratie abdominala / diafragmatica ! Inainte respiram numai din esofag ! Mergeampe strada ca pe...Everest! Peste toate, troneaza numai ....CREDINTA, VOINTA si ACURATETEA spirituala, adica "SA NU TRISAM "! Bafta, fetelor! Se poate! Numai de noi depinde! O sa spuneti ca voi aveti job si va e foame ! OK, luati la voi fructe, legume mangiabile ( ardei gras, castravete, morcovi curatati deja etc.) si un suc de rosii si, neaparat ....ceai ! Mai beti, si o cafea cu zaharina si....ganditi pozitiv asa...ca si cum v-ati premia ! ! ! Mult succes ! Va dorim " Paste cat mai implinit ! Maia & sotul

    6
    3

  • baltateanuioan pe 19 Mar 2011, 18:54
    Slabire sigura si sanatoasa

    Va invit la cabinet sa vedeti cum puteti slabi sigur si sanatos. 0721 603 152

    7
    4

  • bianca pe 7 Feb 2011, 19:08
    e usor sa slabesti...

    acum 2 saptamaini aveam 46 kg la varsta de 12 ani,dar acum am uramat o dieta cu munte fructe si legume,iar acum am 38 kg si ma simt bine,paaaa

    8
    10

  • anca pe 2 Feb 2011, 20:16
    pt mihaela as dori sa slabesc

    eu am reusit sa slabesc in doua luni 10 kg cu ajutorul unei diete pe care am conceput-o cat de cat din cate stiam . Dieta e pe blogul meu anca_grigorescu@blogspot.com

    22
    8

  • Vlad pe 15 Ian 2011, 12:46
    Faceti miscare!

    Fratilor nu va mai chinuiti cu diete si mai stiu eu ce. Mergeti la sala de fitnes ca nu va mananca nimeni acolo.Mergeti si incepeti sa lucrati, faceti umpic de efort fizic si va garantez ca va veti simtii mult mai bine.Prindeti curaj si mergeti si singuri, nu trebuie sa va duca nimeni de manutza.Nu va fie frica de miscare, sa va fie de sedentarism si de tot felu de diete pe care le incercati, pastile..etc

    12
    4

  • mihaela pe 4 Ian 2011, 22:37
    as dori sa slabesc macar 10 kg

    Buna,ma numesc mihaela am 1m56cm si am 86 kg.As dori sa slabescsi nu reusesc,am luat medicamente dar an loc sa slabesc m-am angrasat ,va rog sa ma ajute cineva,am probleme cardiace din cauza kg an plus.Va multumesc

    9
    5

  • marinela pe 3 Ian 2011, 22:30
    am slabit intr un an jumate 22kg

    da e adevarat ,am mincat cam tot ce am vrut dar fara abuzuri,am lucrat ca ospatar in spania cite 10/12 ore pe zi ....si de la 84 kg am ajuns la 62 la o inaltime de 167cm.cind am fost in rominika ai mei si prietenii s au speriat au zis ca sa intimplat ceva cu mine,,vai saraca rau a mai dus o in spania,,putini au fost care mi au spus ,,felicitari,cum ai reusit?,,...asa ca muuuuulta miscare.

    11
    3

  • MIHAI pe 26 Dec 2010, 11:02
    despre slabit

    buna ...sunt mihai,am 40 de ani 1,89m si 110 kg.vreau sa slabesc .nu mananc paine de 10 luni de zile si....nimic sau f putin.stiti vreo dieta minune?..vaq multumesc anticipat

    8
    3

  • Red Life pe 25 Nov 2010, 23:59
    Cea mai buna metoda de a slabi...

    Buna seara....cea mai buna metoda de a slabi...nu este nici ff grea pt cei sau cele care isi doresc sa slabeasca cu adevarat....In primul rand nu mai mancati prajeli,nu mai beti sucuri...si nu mai mancati dupa ora 19.00 ... Mergeti la sala regulat,daca nu se poate zilnic,macar o data la 2 zile......faceti mult cardio...bicicleta ( banda de alergare )...imbracati (te ) ff gros...ca sa transpirati mult.....Eu am tinut aceasta "cura" si am slabit 13 kg intr-o luna si o saptamana.....dupa care a trebuit sa ma las de sport din cauza unei operatii la genunchi....si am luat in greutate,maxim 5 kg.....Acum m-am apucat de aceeasi "cura"....Pentru toti cei care vor sa ma contacteze,pt orice fel de intrebari...id meu...Florentyn27....totul este gratis,nu am postat aici anunt ca sa castig bani......sper ca nu v-am plictisit...O seara buna !!!

    8
    4

  • arisa pe 26 Oct 2010, 17:08
    am reusit sa slabesc

    buna,am incercat multe diete si pastile dar am slabit si am pus dublu , acum urmez un program personalizat de nutritionist si am slabit 4 kg in 3 saptamani, nu ma infometez, nu mai iau pastile si ma simt mult mai bn.adresa mea de email este arisabalasa@yahoo.com, pt cele care doresc sa vb cu mn.va poop

    4
    3

  • violeta pe 5 Sep 2010, 22:17
    vreau sa slabesc 5 kg

    in primul rand tin sa va salut.problema mea este urmatoarea nu as putea sp k is frt grasa ,dar soldurile si burtik este o problema njt cum s scap d ele,tocmai d aceea as dori s imi recomandati o dieta pt a putea slabi si fara infometare.va multumesc si ast rasp...

    6
    4

  • daniela5813 pe 23 Iul 2010, 15:16
    Este adevarat...

    Am inceput un astfel de regim... dar e vizibil f.f. putin. Rezultatele cred ca vor veni la anul, sau... De 2 luni incerc, sper, poate e varsata mea de 52 de ani...menopauza...of, si of. Sotul meu spune ca am poponet mare...

    3
    4

  • mihaela pe 28 Mai 2010, 15:29
    vreau sa slabesc 3-5 kg

    Cu respect.Doresc sa-mi recomandati o dieta usoara pentru a putea slabi 3-5 kg.Multumesc.

    6
    5

  • me pe 8 Mai 2010, 10:22
    me

    Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris, etc : http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=18071

    5
    9

  • me pe 8 Mai 2010, 10:22
    nike

    Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris, etc : http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=18071

    3
    6

  • me pe 8 Mai 2010, 10:22
    nike

    Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris, etc : http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=18071

    2
    5

  • me pe 8 Mai 2010, 10:21
    nike

    Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris, etc : http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=18071

    2
    5

  • Daiana pe 25 Apr 2010, 22:19
    :)

    Buna fetelor , plimbati-va mult, traiti-va viata si nu mai stati in pat cu laptopul in brate si asteptati sa gasiti pe diferite site-uri reteta minune ! viata e scurta , lasati kg sa plece de unde au venit si nu va mai framantati din cauza lor .Se gasesc haine pe toate marimile si barbatii sunt atrasi de femeile cu "greutate" ,cu forme . Aveti grija de voi si de barbatii din viata voastra .P.S - am 21 de ani , 1,66 si 73 kg, ma simt minunat si inca mai intorc barbatii capul dupa mine pe strada :P . Va pup

    5
    3

  • petro pe 15 Apr 2010, 14:52
    slabire

    buna fetelor am 70 kg si vreau sa slabesc rapid ce dieta sa tin? va rog ajutatima mersi

    3
    3

  • alexandru ana maria pe 10 Apr 2010, 22:24
    dieta de slabit

    buna si eu m am luptat cu kilogramele in plus dar am tinut o cura timp de19 zile si am reusit sa dau jos13kg.1zi paste cu branza,2zile orez fiert ,3 zile cartofi prajiti,3zile piept depui la gratar,1zi salata de legume ,3zile vita fiarta,1zi fructe si iaurt degrest,4zile vita la gratar,1zi dulciuri. va garantez ca functioneaza bafta multa

    3
    7

  • salida pe 7 Apr 2010, 15:43
    Slabire

    Pt mine cea mai buna cura de slabire a fost "cea de 13 zile", s-a cunoscut si nu s-au pus kg imediat.

    14
    3

  • vlad pe 6 Apr 2010, 20:53
    sos

    vreu sa slabes am 13 ani am 1.72 si am 70 de kile am nevoie de ajutorul vostru va rog mult sa ma ajutaty sunt disperat

    7
    4

  • vlad pe 6 Apr 2010, 20:52
    sos

    vreu sa slabes am 13 ani am 1.72 si am 70 de kile am nevoie de ajutorul vostru va rog mult sa ma ajutaty sunt disperat

    0
    3

  • andreea2430 pe 27 Mar 2010, 18:28
    buna cine ma ajuta sa slabesc si eu

    Am 1,63 si 73 de kilograme doresc sa slabesc astept sa-mi raspunde-ti. Multumesc mult

    0
    2

  • Cristina pe 24 Mar 2010, 08:58
    Nu va trebuie regim de slabire, ci lectii de limba romana!!

    Sunt dezamagita de dezacordurile si greselile grosolane de limba romana. Voi, cele care postati aceste comentarii aici, sunteti tinere si se presupune ca inca sunteti la scoala sau ati trecut prin cele 8 clase! Cum puteti sa scrieti fara punct, virgula, majuscule?Nici macar numele vostru nu il scrieti cu majuscule (a se vedea comentariul unei anume sissi!). Sau de unde ati mai scos-o si pe asta cu "k" in loc de "c"? De ex "parka". Cratimele le puneti gresit sau deloc: "ce-a", "ajutatima". Scrieti cu "i" din "i" si nu cu "i" din "a", acolo unde impune regula. Lista e nesfarsita de astfel de exemple, dar cred ca ati prins ideea! Faceti ceva, fetelor, in sensul asta! Vreti sa fiti slabe, sa aratati bine dar sunteti agramate! Nu vreau sa jignesc pe nimeni, ci va sfatuiesc sa va revizuiti atitudinea fata de cultura si sa mai lasati din mana cartile cu sfaturi culinare si regimuri alimentare! Frumusetea e completa atunci cand atat trupul cat si mintea si sufletul, dar mai ales mintea si sufletul, sunt armonioase!

    8
    2

  • Daniela pe 11 Mar 2010, 16:50
    nu va mai chinuiti cu diete,mincati sanatos

    Eu va sfatuiesc fetelor care vreti sa pierdeti in greutate sa urmati alimentatia dupa grupa sanguina,iar dupa o luna veti vedea o mare transformare atit fizica cit si la nivel de energie.Eu o urmez si ma simt extraordinar.Important este sa nu o luati ca drept dieta,luati-o ca o noua forma de viata.Puteti gasi pe internet informatiile necesare sau puteti gasi in librarii cartea dr.Peter D'Adamo-"Cele 4 grupe sanguine" Succes fetelor!

    8
    2

  • Lenuta pe 11 Mar 2010, 02:05
    vreau si eu sa slabesc

    am 75kg si 1,71. Am 20 de ani si vreau si eu sa slabesc putin nu mai pot face mult sport obosesc repede si poate daca mai slabesc putin imi revin

    2
    0

  • kytty.elvis pe 10 Mar 2010, 21:54
    vreau si eu un sfat

    am o prietena care are 1,70 si aprox 96 kg nu reuseste sa tina niciun regim fiinca i se par grele.ea are structura corpului destul de draguta,ma refer la sani fund nu este deformata si este foarte frumoasa la fata,insa nu reuseste sa slabeasca,va rog dati-mi un sfat este cea mai buna pr a mea.

    0
    1

  • kitty1975 pe 9 Mar 2010, 23:14
    si eu vreau un sfat

    Am nascut acum 10 luni. Am luat 17 kg pe timpul sarcinii, dar nu reusesc sa le dau jos. Am 35 de ani (in curand) 1.72 m si 93 kg.Eram plinuta si inainte de a ramane insarcinata. Am fost la endocrinolog si nu mi-a "gasit" nimic deosebit. Mi-a prescris controversatul medicament pe care il lua si Mutu, nu-mi amintensc acum cum se numeste, care nu a avut nici un efect. Sotul meu spune ca stie el un medicament "botnita" care ar da rezultate. Dumneavoastra ec parere aveti.

    0
    0

  • kitty1975 pe 9 Mar 2010, 23:13
    si eu vreau un sfat

    Am nascut acum 10 luni. Am luat 17 kg pe timpul sarcinii, dar nu reusesc sa le dau jos. Am 35 de ani (in curand) 1.72 m si 93 kg.Eram plinuta si inainte de a ramane insarcinata. Am fost la endocrinolog si nu mi-a "gasit" nimic deosebit. Mi-a prescris controversatul medicament pe care il lua si Mutu, nu-mi amintensc acum cum se numeste, care nu a avut nici un efect. Sotul meu spune ca stie el un medicament "botnita" care ar da rezultate. Dumneavoastra ec parere aveti.

    0
    1

  • me_eva pe 9 Mar 2010, 18:14
    cititi !!!!

    Toate fetele sunt disperate ca vor sa slabeasca, deja am impresia ca suntem intr-o lume plina de grasute. si totusi cand te uiti pe strada nu e asa. :roll: si eu vreau sa slabesc, ca pur si simplu eram la pamant cu nervii. nu o fac pentru nimeni decat pt mine. imi plac hainele mele si vad ca nu mai stau cum trebuie pe mine. nu vreau sa-mi cumpar altele ci vreau sa revin la greutatea sanatoasa. am citit cam toate mesajele, si sunt sfaturi foarte sanatoase. apa calda e o idee buna, stiu ca merge. eu incep cu supa de varza, apoi voi trece la o dieta bazata pe proteine. asa, ca cititi sfaturile de mai sus. cititi, si nu disperati. alegeti ce vi se potriveste. intrati pe eva.ro- forum- si facem acolo un topic in care sa ne sustinem una pe cealalta. sfatul meu e sa nu faceti o dieta drastica, cu o felie de paine, un ou si o salata pe zi, pentru ca indiferent cat veti slabi la inceput, mai icolo nu va mai avea efect. si veti vrea sa slabiti, si nu va trebui sa scoateti din ce in ce mai mult din alimentatie pana veti manca doar o salata. deci e calr ca nu se poate trai asa, nu?

    1
    1

  • me_eva pe 9 Mar 2010, 18:14
    cititi !!!!

    Toate fetele sunt disperate ca vor sa slabeasca, deja am impresia ca suntem intr-o lume plina de grasute. si totusi cand te uiti pe strada nu e asa. :roll: si eu vreau sa slabesc, ca pur si simplu eram la pamant cu nervii. nu o fac pentru nimeni decat pt mine. imi plac hainele mele si vad ca nu mai stau cum trebuie pe mine. nu vreau sa-mi cumpar altele ci vreau sa revin la greutatea sanatoasa. am citit cam toate mesajele, si sunt sfaturi foarte sanatoase. apa calda e o idee buna, stiu ca merge. eu incep cu supa de varza, apoi voi trece la o dieta bazata pe proteine. asa, ca cititi sfaturile de mai sus. cititi, si nu disperati. alegeti ce vi se potriveste. intrati pe eva.ro- forum- si facem acolo un topic in care sa ne sustinem una pe cealalta. sfatul meu e sa nu faceti o dieta drastica, cu o felie de paine, un ou si o salata pe zi, pentru ca indiferent cat veti slabi la inceput, mai icolo nu va mai avea efect. si veti vrea sa slabiti, si nu va trebui sa scoateti din ce in ce mai mult din alimentatie pana veti manca doar o salata. deci e calr ca nu se poate trai asa, nu?

    1
    1

  • me_eva pe 9 Mar 2010, 18:14
    cititi !!!!

    Toate fetele sunt disperate ca vor sa slabeasca, deja am impresia ca suntem intr-o lume plina de grasute. si totusi cand te uiti pe strada nu e asa. :roll: si eu vreau sa slabesc, ca pur si simplu eram la pamant cu nervii. nu o fac pentru nimeni decat pt mine. imi plac hainele mele si vad ca nu mai stau cum trebuie pe mine. nu vreau sa-mi cumpar altele ci vreau sa revin la greutatea sanatoasa. am citit cam toate mesajele, si sunt sfaturi foarte sanatoase. apa calda e o idee buna, stiu ca merge. eu incep cu supa de varza, apoi voi trece la o dieta bazata pe proteine. asa, ca cititi sfaturile de mai sus. cititi, si nu disperati. alegeti ce vi se potriveste. intrati pe eva.ro- forum- si facem acolo un topic in care sa ne sustinem una pe cealalta. sfatul meu e sa nu faceti o dieta drastica, cu o felie de paine, un ou si o salata pe zi, pentru ca indiferent cat veti slabi la inceput, mai icolo nu va mai avea efect. si veti vrea sa slabiti, si nu va trebui sa scoateti din ce in ce mai mult din alimentatie pana veti manca doar o salata. deci e calr ca nu se poate trai asa, nu?

    2
    2

  • sandulescu-florentina pe 7 Mar 2010, 18:36
    as vreau sa slabesc repede si usor daca ma putetii ajuta spunetii va rog mult cum salabec repde ca mie fotre frica ca osa pierd sotul .

    as vre sa slabesc repede si nu stiu daca pot sa mai pastilele de slabit pentru ca ieau piule contracepti.va rog sa spuneti daca ma ajutai si pe mine sa slabec .

    1
    1

  • Ion Larisa pe 1 Mar 2010, 21:04
    Ajutor !!

    Va rog frumos spuneti-mi si mie cum sa slabesc ? Am 13 ani si 51 de kg si doresc sa slabesc vreo 20 de kg..dar nu stiu ce regim sa tin.. ! Va rog ajutati-ma

    2
    2

  • daniela pe 25 Feb 2010, 20:49
    cure de slabit

    buna, ma numesc Dana am 26 de ani, 1,62 si am 59 de kg si vreau sa slabesc sa ajung la 50 kg, atat aveam acum 6 ani, ajutati-ma cu o cura de slabit mai usoara.pup

    0
    3

  • georgiana pe 24 Feb 2010, 20:23
    vreau sa slabesc

    buna!sunt georgiana,am 21 ani,1.71 inaltime si 87 de kg!mi- as dori foarte tare sa slabesc,macar chiar si cateva kg!acum 2 ani am incercat cu niste pastile,dar fara rezultat!de cure ma feresc pt k mi_e teama sa nu ma ingras mai rau dupa ce renunt la ele!dar,dak as gasi o cura "rezonabila",as incerca-o!voi ce imi recomandati?multumesc!pup all

    1
    1

  • ioana pe 20 Feb 2010, 05:09
    Sfat pentru slabit!

    Ce-a mai sigura,naturala si usoara cale de a slabi…sunt aici ca sa dau un sfat pt toate mamicile,sau fetele care vor sa piearda din greutate.De 5 ani am prieten chinez si va pot asigura ca ce va voi spune acum este adevarat,sincera sa fiu eu niciodata nu am avut aceasta problema,din contra imi doresc sa ma ingras dar nu pot,in fine sa trecem la subiect…in fiecare dimineata cand va treziti fierbeti apa si beti o cana sau un pahar mai mare cat de calda o puteti suporta,da,nu este o gluma,prima data nu o sa va placa,a doua asa si asa,iar dupa a treia oara o sa va obisnuiti si dupa un timp o sa realizati ca pierdeti din greutate,iar pentru mamici cu atat mai bine deoarece prima data cand incepe sa actioneze este la burtica…incercati,nu aveti ce pierde si sa va dau un sfat:nu tineti niciodata dieta chiar daca este recomandata de medic,ca atunci cand o s-o opriti sau o sa mancati ceva cat de putin,o sa se depuna tot,chiar si apa o sa va ingrase…incercati cu apa fierbinte fara nimic,fara zahar,doar apa si nu o sa va vina sa credeti,o sa slabiti si o sa va curata-ti si organismul in acelasi timp.Mult noroc si dati mai departe sfatul,pupici si sa fiti cum va doriti! P.S mai as avea un sfat nu tine-ti regim,doar ca atunci cand mancati opriti-va inainte sa va simti-ti satui,nici sa va fie foame,doar sa aveti senzatia ca ati mai maca ceva.

    1
    0

  • ela pe 19 Feb 2010, 09:23
    vreau sa slabesc

    am 1.65 cm si am 88 de kg si vreau sa slabesc cat mai repede

    3
    2

  • carmen pe 16 Feb 2010, 14:30
    ce dieta sa tin?

    buna ,,in ultemele 6 luni m-am ingasat cam mult,,desi maninc cit mai natural shi putin,,dela 60 am ajuns la 70 kg,,as vrea sa slabesc,,ca greutatea mea ar fi normala de 56 kg,,,ce samaninc,,ce dieta sa tin??? multumesc

    0
    1

  • nela pe 4 Feb 2010, 12:27
    Paiena naturala ELTA, ajuta la slabit, deconstipare, detoxifiere, regleaza pH-ul si glicemia

    Buna. doresc sa impartasesc si eu din experienta proprie celor care cauta solutii reale, verificate! observand comentariile de mai sus descopar ca multe persoane inca au probleme care pt. mine sunt de domeniul trecutului. Pentru cei interesati, le recomand cu drag Painea Naturala ELTA. Este o paine doar din tarate de grau, realizata prin deshidratare la temperaturi sub 40 grade Celsius(necoapta, nedospita, fara sare, conservanti sau aditivi). Adresa de unde v-o puteti procura, in Bucuresti, este: Str. DOAMNEI, (langa Universitatea Spiru Haret), nr. 17-19, etaj 2, camera 211. program de functionare la acest punct de lucru: 17:30-20:00, de luni pana vineri. se pot face si comenzi pentru cei din provincie, la telefon 0721 291 063 sau 0722 37 11 07 sau pe www.eltauniversitate.ro termenul de grantie al painii este 3 luni, si se pastreaza la temperatura camerei, in mediu uscat. sper sa va aduca si voua bucuria si increderea mult dorita! succes

    1
    1
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod