Cum scapi de 3 kilograme intr-o saptamana?

Acest tip de dieta nu este recomandat decat persoanelor sanatoase. Daca iti doresti sa scapi de cateva kilograme inainte de un eveniment important iata un plan de meniu pentru 4 zile ca sa stimulezi detoxifierea organismului.

Acest tip de dieta nu este recomandat decat persoanelor sanatoase. Daca iti doresti sa scapi de cateva kilograme inainte de un eveniment important iata un plan de meniu pentru 4 zile ca sa stimulezi detoxifierea organismului.

Iata cum poti slaba 3 kg intr-o saptamana:

Este foarte important sa retinem ca aceasta dieta nu se urmeaza pe o perioada lunga de timp, decat in situatii speciale sau asociata cu perioadele de primavara si toamna cand trebuie sa facem o cura de detoxifiere a organismului, avertizeaza prof. dr.

Gheorghe Mencinicopschi, medic nutritionist in cartea sa recent lansata "Si noi ce mai mancam ... ca sa slabim?".

Niciodata nu vei reusi sa-ti mentii silueta cu astfel de regimuri, ci doar daca adopti varianta unui stil de viata sanatos, activ si cu o alimentatie sanatoasa, diversificata, usor hipocalorica. Potrivit specialistului, aceasta cura rapida de slabire are in vedere doua etape esentiale:

  • combaterea rapida a balonarii;
  • stimularea detoxifierii organismului si intarirea sistemului imunitar.

 

Cum sa combati balonarea in 24 de ore?


Incepem de seara cu o infuzie preparata din o jumatate de apa plata fierbinte in care se stoarce zeama de lamaie si se adauga o cescuta de patrunjel tocat (frunze si radacina), o lingurita de seminte de marar macinate. Dupa ce ai lasat preparatul la infuzat 10 minute, consuma-l cu inghitituri mici pana la culcare.

"Infuzia elimina gazele intestinale, destinde musculatura tractusului digestiv si stimuleaza diureza", explica prof. dr. Mencinicopschi.

Iata care sunt recomandarile specialistului pentru urmatoarea zi:

  • Dimineata: un pahar cu acelasi tip de infuzie; un iaurt natural amestecat cu 1 lingura de fulgi de ovaz, 1 lingura de seminte de in macinate, 1 lingurita de faina de psyllium. Daca preferi, poti sa adaugi o lingurita de magiun natural din prune care are usoare efecte laxative si energizante;
  • Pranz: fructe proaspete sau un nectar din fructe preparat de tine si la care sa adaugi o lingurita de seminte de in macinate.
    La final consuma un pahar de apa plata fierbinte cu zeama de lamaie;
  • Dupa-amiaza: 2 cesti de ceai de fenicul si cateva curmale uscate (nu mai multe de 4-5)
  • Cina: ceai medicinal din coada calului si papadie; cateva capsule de carbune medicinal in amestec cu seminte de fenicul, extract de musetel, seminte de chimen si menta pe care le gasesti la farmacie. Inainte de culcare este bine sa faci o baie fierbinte in care sa adaugi cateva picaturi de ulei esential de menta.

   Citeste in pagina urmatoare cum sa stimulezi detoxifierea organismului >>>>>

 

 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana pe 29 Iul 2010, 23:43
    dieta

    ce tampenieeeeeeeeeee...daca vrei neaparat sa slabesti asa repede bei doar apa o saptamana si gata, slabesti. Eventual, mananci cateva fructe, dar nu carbuni. Trebuie sa te gandesti ce consecinte are un asemenea regim. Si eu sunt preocupata de silueta, dar carbuni nu as manca. Succes.

    0
    2

  • cristina pe 19 Iun 2010, 20:15
    pentru marga

    marga imi poti spune cum ai combinat carbunele cu semintele date pentru cina?nu prea am inteles cum se iau.....se maninca....carbunele se iau aparte....?astept raspuns aici ori pe mail ...sexycris@mail.ru... multumesc anticipat!

    3
    1

  • Marga pe 31 Mai 2010, 18:30
    DA foarte interesant eu am slabit 3 kg

    Eu am luat 3 pastile de carbune medicinal, se pot lua si 2 si chiar este eficienta aceasta reteta ..Bfta si voua fetelor si aveti incredere .....e foste sanatoasa aceasta reteta.

    5
    0

  • svetlana pe 22 Mai 2010, 16:08
    cura

    cel mai indicat pentru detoxifierea organismului; dimineata un pahar cu apa calduta si 1/2 lamaie stoarsa. si 2l apa pe zi .iar dupa orele 6-7 nu se consuma nimic, decat apa .am experimentat ,si am dat 7kg.intr-o luna. metabolismul se regleaza si greutatea se mentine.

    3
    0

  • medic nutritionist pe 22 Mai 2010, 11:18
    pentru elena

    Prof Men este prof de igiena alimentatiei si nu are titlurile pe care le crezi tu, iar pentru conceperea unei diete trebuie mai mult. Se vede ca faci parte dintre credulii care pot fi usor de impresionat. Nu stiu daca stii ,dar carti pentru pacientii cu diabet de explu , a scris si un matematician si sunt un dezastru, dar nimeni nu le-a interzis pentru ca au fost editate la propria lui editura. Autorul se numeste DDChiriac la editura National. Tine dieta si spune-ne si noua daca mai traiesti dupa 4 zile si cat timp ai petrecut la wc.

    2
    0

  • iLexi pe 22 Mai 2010, 00:01
    God..

    Ba.. asta nu trebuie sa faci in fiecare zi. Doar cateva zile. si dupa gata. nu mori daca ti dieta 3 zile. :| Si e doar pentru persoane sanatoase. Ce e asa greu ?

    1
    0

  • Danela pe 21 Mai 2010, 16:12
    criza oameni buni, criza....bate-o vina...cu marinel cu tot....

    daca nu ai bani,pt exista1sal.bugetar,1copil minor ,un sot nepotincios,o mama bolnava la superlativ care are o pensie de 500ron datori la banca400ron,intretinere,etc....vin cu intrbarea cu ce mama zmeilor sa cumperi ceai,detoxifiant,carne alba,fructe,legume(auzi brocoli)este6lei un mic cocolos si cite si mai cite ca ma-m saturat,tare mult as vrea sa am cu ce. asa ca nu-mi ramine decit sa fluer in 31 05ac. of....of...of...

    1
    0

  • bujorita pe 21 Mai 2010, 13:58
    buna intrebarea Laviniei

    aceasta cura =infometare au aparut fructele si legumele de sezon care se gasesc si se cultiva in tara noastra consumate ca salate sint axcelente ajuta si la sanatate dar si la pierderea khilogramelor ,dar nu va asteptati peste noapte in timp . Miscare in aer liber ,mers pe jos ,mers pe bicicleta, si alte de acest gen.

    0
    0

  • lavinia pe 21 Mai 2010, 12:51
    comentariu

    si cate kg castigi dupa ce termini dieta?

    0
    0

  • CRISTINA pe 21 Mai 2010, 11:43
    Cum scapi de 3 kilograme intr-o saptamana ? intai angajezi un bucatar

    Cura suna foarte bine insa cred ca trebuie sa ai o persoana care sa sa ocupe doar cu prepararea mancarurilor, plus toate ingredientele... cam complicat.

    0
    0

  • GEO pe 21 Mai 2010, 10:48
    vb serios?

    nu cred ca aceasta diete este buna pt femeile insarcinate si nici recomandata.consider ca este o prostie care iti da organismul peste cap.sunt alte cure mult mai bune si mai sanatoase pt o detoxifiere .acum ...fiecare face cum il duce capul.si despre pastilele chinezesti de slabit se scria peste tot ca nu sunt bune si tot erau folosite de persoane care doreau cu orice pret sa slabeasca.

    0
    0

  • strutzustrutzu pe 21 Mai 2010, 10:33
    cure de prostit organismul

    Elena are dreptate(La multi ani de sf C-tin si Elena).Am nascut 2 fetite cu cezariana si dc stiam regimul l-as fi urmat cu placere inainte de operatie,dar ca si cura de slabire, hai sa fim seriosi.Fetelor au aparut legumele si fructele de sezon.E mult mai sanatos si ok pt organism.O zi superba tuturor

    0
    0

  • JohanaAela pe 21 Mai 2010, 10:30
    @Elena, Gacsi Eva si Medic Nutritionist

    Prof. dr. Mencinicpschi este doctor in biologie-biochimie, specialist in nutritie umana, biologie moleculara, inginerie genetica. Iar precizarea care a fost facuta la inceputul materialului se refera tocmai la faptul ca un astfel de regim se urmeaza doar in situatii speciale si 1-2 ori pe an, in asociere cu un regim de detoxifiere de care avem nevoie cu totii primavara si toamna si nu mai mult de 3 zile.

    0
    0

  • Medic nutritionist pe 21 Mai 2010, 09:08
    Cura

    Prof Men nu este nutritionist, asta este scuza pentru o astfel de "dieta". Insa, sa dai astfel de sfaturi pe site este strigator la cer! Sa nu urmati o astfel de dieta! O sa pierdeti doar apa din corp, pentru ca este mai degraba o cura de diureza, care determina un dezechilibru hidroelectrolitic si pierdere de masa musculara prin lapsa aportului proteic.

    0
    0

  • Gacsi Eva pe 21 Mai 2010, 08:51
    memuri mosteite

    da unele sustin prostie..avem oserie de "memuri"mostenite,de care nu scapam si nu e capabil creierul sa aprobe ca o alimentatie sanatoasa nu trebuie sa contina neaparat cantitati indutriale ci vitamine si mineale in primul rand

    0
    0

  • Elena pe 21 Mai 2010, 08:30
    cum sa scapi de 3 kg intr-o saptamana

    O prostie, asta e un regim pentru a te pregati de o operatie !!!!!!!!! cine poate sa traiasca cu asa ceva ???nutritionistul nu stie ce dezechilibre grave se pot produce in organism cu asemenea regim....

    0
    0

  • daniela007 pe 20 Mai 2010, 21:39
    cum sa scapi de 3kg intr-o saptamana

    Nu am inteles ce vrea sa spuna cu privire la cina si anume: cateva capsule de carbune medicinal se iau odata? si daca da, cam cate? si se inghit cu apa impreuna cu celelalte seminte etc?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod