Miss Universe Romania 2009 isi cauta succesoarea in orasul natal

20 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Miss Universe Romania 2009 isi cauta succesoarea in orasul natal" alt="Miss Universe Romania 2009 isi cauta succesoarea in orasul natal" title="Miss Universe Romania 2009 isi cauta succesoarea in orasul natal" border="0" />

Mai sunt doua zile pana cand Caravana „Miss Universe poti fi chiar tu!” va ajunge la Piatra Neamt. Pe 22 si 23 mai Organizatia Miss Universe Romania, va derula o serie de castinguri, in incinta Galeria Mall, la care sunt asteptate moldovencele cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani.

 

„Sunt bucuroasa ca anul acesta organizatorii au decis ca Piatra Neamt sa faca parte dintre cele 6 orase pentru preselectiile locale. Sunt convinsa ca vor veni multe fete frumoase din zona Moldovei.

Toata lumea stie ca aici sunt cele mai frumoase romance. Si pentru ca perioada derularii caravanei coincide cu cea a zilei mele de nastere, cadoul pe care as dori sa il primesc ar fi acela de a-mi gasi succesoarea in orasul natal", declara Bianca Elena Constantin, actuala detinatoare a titlului Miss Universe Romania.

Conform criteriilor generale ale competitiei, concurentele trebuie sa aiba o buna stare a sanatatii sa dea dovada unei bune moralitati, sa fie inteligente, frumoase, cu o conditie fizica exceptionala, sa aiba stil personal bine definit, sa fie carismatice si cu tarie de caracter in conditii de stres.


Din juriul selectiei vor face parte:
Julia Elena Verdes – reprezentanta Romaniei la Miss Universe 1998, Bianca Elena Constantin – Miss Universe Romania 2009, Valentina Ionescu – prezentator si producator TVR si Mike Costache – Presedinte Miss Universe Romania.

Semifinala competitiei se va desfasura la Bucuresti in perioada 25 – 27 iunie 2010, iar concurentele admise in urma preselectiilor zonale, vor fi anuntate telefonic si prin e-mail.

In finala vor fi admise 30 de concurente din toate zonele tarii, in functie de puctajul obtinut in urma semifinalei. 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • raluca pe 20 Mai 2010, 16:02
    miss

    voi merge si eu :)

    0
    0

  • Andreea pe 20 Mai 2010, 15:55
    hello

    ce aberant! moldovencele sunt frumoase! de ardelence sau muntence ce sa mai zicem? mie nu mi se pare cine stie ce frumusete tipa asta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod