Cum să ai un posterior sexy în patru paşi

Atunci când vine vorba despre slăbit, zona cea mai dificilă este posteriorul. Ca să ai un fund apetisant, bombat şi perfect tonifiat trebuie să urmezi patru paşi recomandaţi de celebrul Dr. Oz!

Atunci când vine vorba despre slăbit, zona cea mai dificilă este posteriorul. Ca să ai un fund apetisant, bombat şi perfect tonifiat trebuie să urmezi patru paşi recomandaţi de celebrul Dr. Oz!

 

Curele de slăbire te ajută să scapi de grăsimea în exces, însă pentru a tonifia şi a lucra zonele cu probleme trebuie să faci mult mai mult decât atât. Un plan complet pentru a avea o siluetă de invidiat presupune alimentaţie corectă şi activitate fizică destul de intensă.

În plus, suplimentele care te ajută să arzi grăsimile şi să accelerezi metabolismul sunt recomandate ca adjuvant în curele de slăbire, după cum recomandă Dr. Oz.

Celulita, vergeturile şi forma inestetică a posteriorului sunt trei probleme cu care orice femeie se poate confrunta la un moment dat. Ca să atenuezi vergeturile, să scapi de celulită şi să dau o formă apetisantă fundului tău există câteva reguli pe care trebuie să le respecţi cu stricteţe.

Iată care sunt cei patru paşi recomandaţi de Dr. Oz pentru a avea un fund apetisant:

1. Dieta pentru un fund apetisant
În mod surprinzător, se pare că soluţia cea mai eficientă pentru a scăpa de grăsimea de pe fund este consumul de carbohidraţi. Dr. Oz recomandă carbohidraţii complecşi, deoarece sunt absorbiţi lent şi asigură un maximum de energie, fără a favoriza depunerea grăsimilor.

Astfel, specialistul recomandă cerealele integrale şi pastele din făină integrală consumate în cantităţi moderate. Un principiu pe care trebuie să-l respecţi atunci când vrei să consumi carbohidraţi şi să scapi de grăsimea de pe fund este acela de a limita aportul de grăsimi, în special cele saturate care se găsesc în orice produs de origine animală. Meniul tău într-o zi trebuie să conţină 275 de grame de carbohidraţi, 150 grame de proteine şi 34 grame de grăsimi, recomandă specialistul.

Un exemplu de meniu recomandat de Dr. Oz cuprinde la micul dejun (clătite din făină de hrişcă cu fructe de pădure şi şuncă de curcan), la masa de prânz (sandviş cu pui şi legume învelit în lipie din făină integrală şi făină de porumb) şi la masa de seară (carne slabă de curcan cu cartofi piure şi salată de crudităţi).


2. Masajul anticelulitic poate să te ajute
Masajul anticelulitic trebuie efectuat de o persoană cu pregătire specializată. Este promovată ideea că masajul anticelulititc este eficient atunci când are drept consecinţă apariţia vânătăilor în zonele masate. Este o concepţie total greşită, potrivit medicului dermatolog Andra Cristea. Specialistul argumentează că vânătăile apar prin lezarea vaselor mici aflate imediat sub piele. Un masaj anticelulitic realizat corect va diminua grăsimea de pe coapse, însă nu prin "strivirea" celulelor grase, ci prin reactivarea circulaţiei saguine.


3. Învaţă să faci prăjitura negresa după reţeta lui Dr. Oz
Această prăjitură nu are nevoie de făină şi cuptor, ci conţine ingrediente recomandate de Dr. Oz care au rolul de a accelera metabolismul şi a stimula arderea grăsimilor. Ca să prepari această reţetă ai nevoie de: 1 cană cu cacao pudră, 1/4 linguriţă piper cayenne, 2 linguriţe cu scorţişoară, 1/2 cană cu lapte vegetal, 1 cană cu stafide şi 1 cană cu fulgi de ovăz. Se amestecă toate ingredientele în robotul de bucătărie, se presează într-o tavă/caserolă şi se lasă la frigider.


4. Învaţă exerciţii eficiente pentru a tonifia fundul
Găseşti AICI un set de exerciţii care te ajută să-ţi remodelezi fesele şi să ai un fund bombat.
De asemenea, poţi să vezi AICI un plan de exerciţii complete pe care le recomandă Dr. Oz persoanelor care doresc să-şi tonifieze posteriorul.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana Mardare pe 4 Iul 2012, 21:53
    interactiv

    Si eu am fost grasuta,am avut 78kg si am reusit sa slabesc 15kg in 2 luni. In primul rand vreau sa spun ca daca tu nu te simti bine in pielea ta,cu kg pe care le ai ,transmiti starea ta de spirit si oamenilor de langa tine.Asa ca indiferent de kg in plus,de frumusete sau de hainele cu care suntem imbracate, trebuie sa avem o parere buna despre noi si sa consideram cele mai frumoase.Eu la 78 de kg nu ma simteam complexata,pentru ca cel mai important este sa fii sanatoasa,dar sa nu ne luam dupa vorba aceea:,,omul gras e sanatos si frumos'' Poate doar frumos,frumosi suntem cu totii pana la urma. E u vreau si sanatate.M-am hotarat sa slabesc dupa ce am vazut-o pe prietena mea ca a slabit in jur de 10 kg in cateva saptamani dupa ce a combinat aerobicul cu un tratament de slabit numit Interactiv Slim.Mi-am cumparat si eu produsul ,dar nu am mers si la sala. Nu am avut timp datorita serviciului. Am facut in unele seri abdomene acasa. Am mancat cat de cat sanatos si am respectat modul de administrare. In 2 luni am slabit 15kg.Si nu uitati doamnelor:Atitudinea conteaza!!! Sa ai vointa ! Important este sa lupti pana ca capat, chiar daca mai si trisezi din cand in cand. Cat timp am luat produsul am si '' gustat'' cate o inghetata si putina cilocolata. Dar nu am renuntat. Recunosc sa m-a ajutat foarte mult si produsul Interactiv Slim. Am fost foarte motivata ! Anul viitor ma voi casatori !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod