90-60-90 cu dieta de varza

De la Marilyn Monroe incoace, blondele sunt sinonime cu senzualitatea sicu formele apetisante. Cristina Rus, jumatatea (tot) blonda a formatieiBlondy, nu face exceptie de la regula. Ea a atins dimensiunile 90-60-90tinand dieta bazata pe varza.

Cristina lucreaza ca fotomodel de la varsta de 14 ani. Tot de atuncia trebuit, prin urmare, sa arate permanent foarte bine. Se mentine informa band foarte multa apa, prin consum de cat mai multe fructe sirenuntand la grasimile din alimentatie.

Sa va mai spun ca nu este nevoita sa renunte la dulciuri de nici unfel? Nu, mai bine sa vorbim de jumatatea de ora de aerobic din fiecaredimineata si de zilele in care inoata foarte mult, mai ales cand se aflala mare.

A fost nevoita candva, demult, sa tina o dieta. Era manechin pe vremeaaceea si trebuia sa se incadreze in anumite tipare. A tinut o dietabazata pe varza, dieta controversata in randul cunoscatoarelor intr-aleregimurilor alimentare, de unele urata, de altele placuta.

Asa cum spuneam, baza in aceasta dieta o reprezenta varza, preparatain cele mai diverse moduri: ciorba, salata, calita. Nu se permite nimicaltceva in plus, adica paine sau dulciuri.

Cristina s-a tinut de aceasta dieta timp de o luna de zile, timp incare a ajuns la dimensiulile dorite, adica 90-60-90. De atunci insa,nu mai vrea sa vada varza in fata ochilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod