7 trucuri de slăbit care au fost testate. Reţine-le pe cele utile!

Există o mulţime de sfaturi şi trucuri de slăbit, însă nu merită să le reţii pe toate. Iată ce trucuri de slăbit funcţionează şi poţi să le pui în aplicare!
Ai început o dietă şi te simţi asaltată de o mulţime de sfaturi şi trucuri de slăbit care circulă pe internet? Bineînţeles că unele sunt de-a dreptul aberante, însă există şi câteva trucuri care chiar funcţionează şi merită să le reţii. Ca să dezvăluie ce trucuri de slăbit merită să reţinem, cei de la BrightSide au făcut un experiment şi le-au testat pe fiecare în parte. Iată ce au descoperit:


1. Bea apă înainte de masă

Probabil că ai auzit deja despre acest truc care promite că alungă foamea. Practic trebuie să bei un pahar cu apă cu 15-20 de minute înainte de a lua masa, deoarece acest mic truc te va ajuta să nu mai simţi senzaţia de foame.
Ei bine, acest truc nu funcţionează decât pe termen scurt. Bei apa şi alungi foamea pentru 10 minute, după care ea îşi face din nou simţită prezenţa.

 

2. Uleiuri esenţiale alungă foamea

Aromaterapia este un alt truc pe care medicina alternativă îl recomandă atunci când eşti la dietă. Dacă inhalezi ulei esenţial de măr, mentă sau vanilie poţi să alungi senzaţia de foame. Acest mic truc se pare că funcţionează, însă doar pe termen scurt, deoarece după o jumătate de oră apare din nou senzaţia de foame.


3. Spală-te pe dinţi în loc să mănânci desert

Folosirea acestui mic truc se pare că dă rezultate, deoarece spălatul pe dinţi este asociat cu sfârşitul unei zile şi pregătirea pentru culcare. Astfel că atunci când ai diverse pofte culinare şi nu le poţi înfrâna, aplică acest truc care a trecut de testul.



4. Alege alimente care se digeră lent

De exemplu, dacă ar fi să alegi între un terci de ovăz şi o omletă care crezi că ar fi mai potrivită? Ei bine, se pare că atunci când alegi terciul de ovăz, senzaţia de foame apare mai repede. Ouăle sunt săţioase şi te împiedică să mai iei alte gustări până la masa de prânz.


5. Mănâncă două bucăţi de ciocolată când ţi-e foame

Se pare că acest truc chiar funcţionează şi alungă foamea mai bine de o oră. Însă, trebuie să alegi întotdeauna ciocolata cu peste 70% cacao, deoarece aceasta va conferi senzaţia de saţietate şi, în plus, este şi o opţiune mai sănătoasă.



6. Împarte mâncarea de la mesele principale pe două farfurii

Acest sfat pe care foarte mulţi nutriţionişti îl oferă este foarte util şi dă rezultatele dorite. Dacă împarţi pe două farfurii micul dejun, prânzul şi cina, urmând să le consumi la un interval de 1-2 ore între ele nu vei mai fi tentată să faci alegeri hipercalorice. Astfel, nu vei mai simţi deloc senzaţia de foame şi nici cea de prea plin care apare adesea după ce ai mâncat mai mult. Reţine acest truc, deoarece poate să-ţi fie foarte util!


7. Pune mâncarea pe o farfurie mai mică

Acest truc dă rezultate şi este mult mai bine să foloseşti farfuriile mai mici. Aceeaşi cantitate de mâncare va arăta foarte diferit pe o farfurie obişnuită comparativ cu una mare.
Îţi dă impresia că este mai multă mâncare şi că este suficientă ca să simţi senzaţia de saţietate.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tomulete10 pe 11 Aug 2017, 13:39
    slabit cu goji

    fructele de goji ar ajuta si ele la slabit. dr oz face reclama la tot felul de produse care au in componenta lor goji.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod