Hainele tale au un nou aliat in curatare - Sanytol dezinfectant lichid

Hainele reprezinta pentru multi dintre noi o 'placere nevinovata' si, in mare parte, are legatura cu faptul ca ne dorim o imagine impecabila si vrem sa transmitem incredere in noi. Dar, atunci cand iti cumperi o rochie preferata sau orice alta piesa de vestimentatie, fie el si un tricou, e necesar sa ai grija ca aceasta sa-si pastreze calitatea cat mai mult timp. Sunt multi factori care iti pot strica bucuria de a purta o haina, de la spalare, intretinere si pana la depozitare.

Cand vorbim despre spalarea hainelor, multe dintre produsele care se afla in hypermarket-uri contin diferiti compusi chimici neprietenosi cu tesaturile.

Acestea se pot deteriora de la actiunea substantelor din detergenti, iar culorile isi pot pierde din intensitate inca de la primele spalari. In plus, spalarea hainelor cu un detergent obisnuit nu elimina bacteriile si ciupercile acumulate in tesatura. Pielea ta poate avea de suferit din cauza acestora.

Expertii in curatare au acum pentru tine o solutie inovatoare: Sanytol dezinfectant lichid pentru haine. Cu ce este diferit Sanytol? Acesta nu contine clor si curata in profunzime hainele. Formula sa speciala are puterea de a curata si elimina bacteriile din haine in proportie de 99.9%.

Sanytol nu afecteaza tesatura, iar culorile se pastreaza intacte mult timp. Poate fi folosit pe orice tip de tesatura, alaturi de detergent, atat in masina de spalat, dar si pentru spalare manuala.

Trucurile expertilor Sanytol pentru haine impecabile mai mult timp

Odata cu utilizarea formulei Sanytol dezinfectant lichid pentru haine poti adopta si alte trucuri, astfel incat hainele tale sa arate bine timp indelungat. Este recomandat sa aerisesti hainele inainte de le pune in dulap sau in cosul pentru rufe, deoarece umezeala determina inmultirea bacteriilor si formarea unui miros extrem de neplacut, de mucegai.

 

 

Aplica acest sfat mai ales echipamentului de antrenament. Si, pentru ca de multe ori acesta are nevoie doar de o improspatare, poti opta pentru o inmuiere, timp de 15 minute in apa cu Sanytol dezinfectant, si o spalare manuala. In acest fel economisesti si energie electrica. Daca, insa, ai mai multe haine de spalat, adauga o doza de Sanytol dezinfectant lichid in cuva dedicata balsamului si foloseste un program de spalare obisnuit. Trebuie sa stii ca Sanytol poate fi utilizat chiar si la 20 de grade Celsius, eficacitatea lui in distrugerea bacteriilor fiind dovedita si la aceasta temperatura.

Poarta hainele preferate, curate si dezinfectate, in timp ce pielea ta este protejata!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod