17 lucruri despre care nu stiai ca te pot ingrasa

Corpul tau pur si simplu "refuza" sa slabeasca, desi il supui la diete si exersezi constant? Este momentul sa faci niste investigatii. Noi iti dezvaluim 17 lucruri care te ingrasa fara ca tu sa banuiesti.
1) Alergiile

 Multe dintre persoanele care sufera de alergii au observat ca antihistaminicele fac sa le creasca apetitul. Cei care sunt alergici la polen sau mucegai au o problema in plus: uneori sunt fortati sa se trezeasca de zeci de ori pe noapte - lucru care ii oboseste si ii face sa consume alimente care le readuc confortul si energia necesare.


2) E-mail-ul

Te faci vinovata de trimiterea zilnica de e-mail-uri colegilor - in loc sa vorbesti cu ei fata in fata? In cazul acesta, esti predispusa la ingrasare cauzata de lipsa de miscare.


3) Indulcitorii artificiali

Se pare ca indulcitorii artificiali pot sa dea peste cap mecanismul natural prin care corpul masoara aportul caloric. Deci mai renunta la unele dintre alimentele cu astfel de indulcitori. Totul cu moderatie!


4) Alimentele slabe in grasimi

Multe dintre aceste alimente "cu putine grasimi" sau "fara grasime" sunt astfel procesate pentru a contine mai putini carbohidrati sau calorii decat variantele obisnuite. Cu toate acestea, in afara de calorii (e adevarat, mai putine) nu prea mai au vreun beneficiu nutritiv. Exceptie fac iaurtul, branza si laptele sarace in grasimi. Pe de alta parte, din vriosele sarace in grasimi - de exemplu - nu mai extragi altceva pe langa calorii.


5) Grijile

Grijile si stresul provoaca in corp cresterea nivelului de cortizol, hormon responsabil de stocarea de grasimi - in special in zona abdominala. Un motiv in plus sa mergi la un salon de masaj cat mai repede!


6) Saritul peste mese

De fiecare data cand mananci, rata metabolismului tau se mareste cu 20 - 30 % pentru urmatoarele 2 ore; daca sari peste mese, pierzi aceasta accelerare metabolica. Saritul peste micul dejun este cel mai periculos - in timpul noptii, rata metabolismului tau scade cu 5% si ramane astfel - pana mananci din nou.


7) Sucul de fructe

Bauturile bogate in fructoza pot sa incetineasca acele substante din corp care se ocupa cu reglarea apetitului. De aceea, este bine ca in locul acestor sucuri sa preferi fructele intregi si sa bei ceaiuri neindulcite.


8) Un ficat plin de toxine

 Ficatul este organul principal din corp care se ocupa cu arderea grasimilor, dar daca este plin de toxine - ca alcoolul, de exemplu - este prea ocupat cu acestea ca sa mai poata avea grija si de grasimi. Deci redu consumul de alcool, zahar rafinat si grasimi saturate.


9) Salatele de la fast-food

Aceste salate se pare ca au uneori mai multe calorii decat un sandwich. In special sosurile adaugate sunt cele mai periculoase pentru sanatate. Cercetarile au aratat ca, de exemplu, o salata poate avea 452 de calorii, in timp ce un sandwich cu pui are doar 375.


10) Data nasterii

Se pare ca acei copii nascuti in perioada de iarna sunt mai expusi obezitatii decat cei nascuti vara. Motivele sunt cam greu de explicat, singurul lucru stiut cu aproximatie fiind ca cei nascuti iarna au un metabolism mai incet.


11) Privitul la televizor

Daca nici aceste informatii nu te indeparteaza de "cutia magica", nimic nu o mai face. Un grup de cercetatori de la Tulane University, S.U.A., a descoperit ca pulsul, presiunea sanguina si metabolismul scad atat de mult atunci cand privim la televizor, incat pierdem cu 20 - 30 de calorii mai putin decat daca am sta pur si simplu.


12) Contraceptivele

Se pare ca progesteronul din contraceptivele injectabile stimuleaza apetitul. Daca iti este greu sa masori aportul alimentar corect, este recomandat sa treci pe pilule.


13) Grasimea

 Un mit des intalnit este acela conform caruia grasimea te ingrasa. Ei bine, numai unele tipuri de grasime te ingrasa. Daca o mananci in moderatie si o iei din alimente care o contin in mod natural - ca avocado - atunci nu ai de ce sa iti faci griji. Dimpotriva, chiar ai nevoie de aceasta grasime, daca vrei sa-ti functioneze corect corpul.


14) Painea neagra

Trebuie sa stii ca, in general, painea neagra este la fel de prelucrata ca si cea alba. Alege painea integrala sau cu seminte, deoarece ele iau mai mult timp organismului in procesul de digestie si nu cauzeaza cresterea nivelului de insulina.


15) Noptile pierdute

Oboseala interfereaza cu abilitatea noastra de a procesa carbohidratii si ne incetineste rata metabolica, deci incearca sa te culci noaptea la o ora cat de cat rezonabila.


16) Mutatul

Atunci cand te muti impreuna cu cineva, ai tendinta de a-ti schimba obiceiurile alimentare. Mai ales daca este vorba despre iubitul tau. Adevarul este ca atunci cand esti indragostita nu te gandesti la grosimea taliei. Nici nu tebuie. Totusi, ai grija sa nu ii copiezi intocmai obiceiurile alimentare. Doar pentru ca acum locuiti impreuna nu inseamna ca trebuie sa inghititi un numar egal de portii.


17) Problemele cu tiroida

 Daca te simti mereu obosita si ai inceput sa iei in greutate, inseamna ca poate ai probleme cu tiroida. Intreaba-ti medicul cum trebuie sa te alimentezi, daca acesta descopera ceva in neregula.
 

Comentariile 51-100 din 142

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 5 Mai 2006, 20:23
    nu e adevarat

    depinde de metabolismul fiecaruia.multi cand vor sa slabesca mai rau se ingrasa pentru k exista strsul de a slabi repede si mult

    0
    0

  • alina pe 4 Mai 2006, 17:36
    nui adevarat

    neinteresant...foarte stupid nu cred ca daca te muti te ingrasi...sau daca stai pe net si trimiti mail te ingrasi..sau la televizor sau altele...vraja mari ...panarama...eu m-am mutat acuma recent si nu m-am ingrasat..din contra nu mai mananc ca nu mie foame..dar in caz sa ma ingrasi eu nu cresc in inaltime is mica de ialtime ce sa fac?..sa cresc si in inaltime...va rog sami rasp,,pls

    0
    0

  • irina pe 4 Mai 2006, 17:28
    am ras

    am ras foarte mult cand am citit aceste ''retete''mai de graba indicatii:)) sunt medik si aceste lucruri chiar nu provoaca ingrasarea!!sunt alte lukruri mai importante dekat acestea!!!!de unde le-ati luat?din carti?SFATUL MEU: MAI INSPIRATIVA!!!!va multumesk!!!

    0
    0

  • nu konteaza pe 4 Mai 2006, 17:26
    lool

    mi se pare o prostie ceea ce ati scris dumneavoastra akolo!!!!!nu kred ca e adevarat ca dak te muti te ingrasi:))prosti!!!

    0
    0

  • Eliza pe 3 Mai 2006, 16:57

    am o sora care vroia sa stie cum sa se ingrase.multumim

    0
    0

  • MOAGHER LAURA pe 3 Mai 2006, 08:24
    MULTUMIM CA EXISTATI

    Eu ,dupa doua nasteri am ramas cu 25 kg in plus.AM TINUT CURA DISOCIATA ,AM SLBIT 12 KG,DUPA CARE AM LUAT 14 KG IN 4 LUNI FARA SA MANANC FAINOASE,DULCIURI SI GRASIMI.CE MAI POT FACE?

    0
    0

  • adela pe 1 Mai 2006, 14:12
    vreau sa slabesc

    spuneti-mi cum sa fac sa slabesc nu am prea multi bani si de aceea nu pot sa imi iau fructe....ajutati-a...

    0
    0

  • gkantzios lucia pe 1 Mai 2006, 09:54
    capcanele dietei

    articolele dmv sunt inportante si de mare ajutor va multumim

    0
    0

  • danulescu elena pe 30 Apr 2006, 15:23
    ingrasatul

    vreau sa stiu ce anume sa fac sa nu ma mai ingras.am reusit sa slabesc 3kg,si nu vreau sa le pun la loc.astept raspuns.multumesc.bye

    0
    0

  • black angel pe 28 Apr 2006, 11:54
    ?????

    nu cred ca daca stai nemancat si daca estistresat sau obosit(mutatul) te ingrasa...... eu m-am mutat si chiar nu m-am ingrasat(desi as fi vrut asta). Eu mananc mult si degeaba.. parva tot pun in inaltime, nu in greutate. Ce pot sa fac?

    0
    0

  • Black angel pe 28 Apr 2006, 11:51
    asa-si-asa

    e destul de complex, dar unregim de ingrasat ar face bine la multi oameni :D

    0
    0

  • andreea pe 24 Apr 2006, 22:55
    ai nevoie de ajutor specializat

    autougestia e foarte importanta incerak sa stai relaxata cateva minute , intinsa p spate , cu palmele in sus capu lasat usor pe spate. pune o melodie linistitoare (fara versur-ca sa nu-tzi distraga atentia), si relaxeaza-te gandeshte pozitiv.repeta-ti mereu ca esti o persoana puternica , ca poti slabi,

    0
    0

  • eu pe 24 Apr 2006, 16:10
    dieta

    Si eu am facut mai multe diete cu unele am slabit cu altele nu .Insa revin la greutatea normala de fiecare data .Slabisem 10 kg cu Xenical si fara dulciuri si carne .Dar a doua oara nu a mai functionat xenicalul chiar daca este foarte scump 120 EURO AM mai facut una dupa institutul de alimentatie in care am slabit in 2 saptamini 8kg dar dupa aceea i-mi spinzura pielea ca la aia deshidratati.acum incerc sa maninc sanatos cu mult brocoli si kefir

    0
    0

  • itzu pe 21 Apr 2006, 21:20
    Recititi

    Trei dintre cele mai mari greseli pe care le comit oamenii in ceea ce priveste exercitiile fizice. 1. In primul rand, un individ poate face miscare foarte rar sau chiar deloc. Studiile de specialitate au remarcat diferente semnificative ale ritmului de refacere intre bolnavii care au fost total inactivi, zacand intreaga zi in pat, si cei care au avut activitati fizice ce au presupus un efort minim, cum ar fi sa se ridice repede in picioare sau sa se plimbe prin camera. Bineinteles, foarte putini oameni dintre cei care nu sunt spitalizati sunt complet sedentari. Totusi, cei mai multi dintre noi nu reusim sa beneficiem la maxim de toate activitatile noastre zilnice, deoarece le executam haotic si fara sa ne concentram asupra lor. Beneficiile miscarii decurg mai mult din frecventa, decat din intensitate sau nivelul de performanta al exercitiilor fizice. Acesta este un aspect esential. Daca veti face o plimbare sau chiar veti alerga in jurul blocului o data pe saptamana, organismul dumneavoastra va avea un beneficiu minim sau chiar nul. Dar daca veti face o plimbare in jurul blocului in fiecare zi, combinata cu plimbari ocazionale mai lungi, metabolismul dumneavoastra se va imbunatati simtitor, iar aceasta schimbare poate avea un impact major asupra greutatii corporale. Multi oameni, obisnuti sa se gandeasca numai la calorii, isi imagineaza ca un efort scurt si intens ii ajuta sa slabeasca, deoarece ard un numar mare de calorii intr-un timp foarte scurt. Insa numarul caloriilor arse chiar si in urma celui mai intens efort posibil este irelevant pentru reducerea greutatii corporale. Ar trebui sa alergati ore intregi pentru a arde continutul caloric al unei singure cine la care ati mancat friptura. Un control eficient al greutatii corporale nu se obtine prin proportii simpliste de genul "calorii pe minut". Adevarata solutie consta in reconstruirea metabolismului, astfel incat functiile organismului sa se desfasoare la o "viteza" mai mare, chiar si atunci cand nu faceti efort fizic. Puteti reusi acest lucru daca faceti in mod regulat exercitii fizice care va stimuleaza, dar nu va surmeneaza organismul. 2. O a doua greseala frecventa pe care o fac oamenii o constituie practicarea unor exercitii nepotrivite pentru un anumit tip de organism. Natura functioneaza conform propriei logici, extrem de puternica, insa mecanismele acestei logici s-ar putea sa nu fie tocmai ceea ce sperati dumneavoastra. De exemplu, ar putea parea rezonabil ca o persoana supraponderala sa faca exercitii fizice cu un grad sporit de efort, fiindca straduinta ar trebui sa fie proportionala cu gravitatea problemei. In realitate, o persoana foarte grasa ar trebui sa faca exercitii fizice deosebit de usoare pe o perioada foarte lunga de timp. Este singurul mod prin care trupul unei persoane supraponderale va incepe sa arda grasimile. Studiile de specialitate demonstreaza faptul ca eforturile intense de scurta durata ard carbohidratii; dar este nevoie de mai mult timp si de exercitii fizice regulate pentru a arde grasimile. In plus, incercarea de a face exercitii fizice potrivite pentru un sportiv de performanta poate fi foarte descurajanta pentru cineva care nu are o conditie fizica la fel de buna - si va fi si mai descurajanta cand rezultatele mult visate vor intarzia sa apara. 3. Cea de-a treia greseala frecventa este aceea de a face prea multe exercitii fizice. Daca cereti prea mult de la trupul dumneavoastra, riscati sa suferiti accidente, de la intinderi musculare pana la infarcturi miocardice. Insa, dincolo de consecintele fizice posibile, volumul exagerat de exercitii fizice creeaza acel gen de presiune emotionala pe care ar trebui sa il evitati. Miscarea ar trebui sa fie o placere pentru dumneavoastra. Activitatea fizica nu ar trebui sa devina niciodata o corvoada. Este o realitate pe care oamenii extrem de disciplinati si ambitiosi reusesc sa o inteleaga cu greu, din moment ce deviza "fara efort nu exista castig" s-ar putea sa-i fi ajutat de multe ori in cariera. Pana si sintagma "exercitii fizice" ne duce cu gandul la efort fizic. Totusi, Ayurveda subliniaza ca beneficiile fizice si stresul mental nu pot coexista. Fiintele umane sunt sisteme minte-trup. Ceea ce reprezinta un beneficiu pentru o parte a organismului nu poate fi efort pentru alta

    0
    0

  • gabi pe 20 Apr 2006, 15:28
    si eu am 1.63 si 95 kg

    Nu esti tu singura de 1.63 si 95 kg!!!!!Atat am si eu ,din pacate nici cele mai costisitoare diete nu m-au ajutat sa dau jos mai mult de 5 kg,pe care apoi le pun inapoi.Daca va spun ca de 8 ani nu mananc paste fainoase,paine,untura,grasime,banane!Au fost primaveri si veri in care mancam doar salate(fara paine),facute cu ulei de masline,sare de mare si zeama de lamaie si tot fara nici un rezultat.Am incercat tot ce se gaseste in "retele"(suplimente nutritive),am ajuns sa nu mananc nimic inafara de pilule de slebit si fara nici un rezultat.Miscarea la mine nu se pune din cauza unei probleme de sanatate am voie doar gimnastica medicala,dar in rest merg foarte mult pe jos(se spune ca mersul pe jos e sanatos)Oare daca nu m-as plimba cate kg asi avea?E drept am o firma de condus si stresul e mare ,dar prin autosugestie si cateva mici trucuri omul se poate relaxa.AJUTATI-MA!!!!!!!!!! ASTEPT SUGESTII PE gabi_macs@yahoo.com

    0
    0

  • CRISTINA AIRINEI pe 20 Apr 2006, 09:21
    VREAU SA SLABESC 10 KG.

    De ce nu slabesc daca maninc o singura data pe zi si atunci putin?Beau apa plata multa.Chiar si cu vint eu ma ingras.Am 66 kg.Vreau sa ajung iar la 55 kg. cum am avut acum 2 ani.Desi atunci a fost o perioada mai stresanta pentru mine, poate de asta am si slabit atunci asa de mult, de la aproximativ 70 kg. la 54 kg.Dar ma simteam foarte bine la 55, nu oboseam asa repede ca acum.Ce ar trebui sa fac? Timpul meu este foarte ocupat si nu am timp de sport.Ce ar trebui sa maninc,sau ce nu ar trebui sa maninc?

    0
    0

  • vali pe 19 Apr 2006, 22:22
    sportul e cea mai buna dieta

    sportul te poate ajuta, chiar dc zici ca iti creste pofta de mancare dupa o luna nu o sa mai ai aceeasi senzatie. incearca macar!

    0
    0

  • mara pe 18 Apr 2006, 16:46
    slabim dar nu se vede

    de ceva vrema ma chinui sa slabesc, sunt 2 ani, raman la aceeasi greutate,dimineata nu am burtica, seara am, chiar daca am mancat putin si am baut lichide multe(ceai & suc de lamaie).despre tiroida nu se pune problema.Am uitat sa spun ca am 2 copii, dar am vazut femei cu trei copii mai slabe ca mine.am si o conformatie ciudata. de sport nu vreau sa aud pentru ca mi se face o foame dupa...de mananc tot frigiderul

    0
    0

  • sandu pe 15 Apr 2006, 18:08
    gaby_87_boss@yahoo.com

    este adevarat ca ingrasa dar cu exceptia "e-mail-urilor" dar oricum alimentatia incorecta duce la luare in greutate

    0
    0

  • molnar ildiko pe 12 Apr 2006, 10:37

    eu mananc foarte mult,nu conteaza ora,cand i-mi este foame mananc si nu ma ingras deloc.Sunt slaba si nu imi place.Ce pot sa fac sa ma ingras macar un pic?

    0
    0

  • cristina pe 7 Apr 2006, 11:37

    eu daca mananc dupa ora 19.00 ma trezesc dimineata cu o pofta nebuna de mancare. In schimb daca nu mamanc dupa ora 19.00 a doua zi pot manca pe la ora 10.00. Ce parere aveti?

    0
    0

  • corina pe 6 Apr 2006, 11:09
    nu stiu ce sa fac?!!

    eu invat de dupa amiaza.de dimineata ma trezesc pe al vreo 10 asta ptr k stau pe net pn al 1 noaptea si plec uneori al scoala namancata ptr k pur si simplu nu am timp sa mananc...cnd vin acasa dupa ora 7 in fiecare zi normal k imi este foame desi al scoala mai ciugulesc cate ceva si asta mi intampla din luna ianuarie.eh tot mancand de atunci mam ingrasat cu 4 kg si nu stiu cum sa le mai dau jos e normal si e nevoie sa manac seara dp ce vin d la scoala maia els k aiu masa cu familia si tot eu gatesc nu pot sa nu mananc si eu cu ei.nu stiu ce sa fac cum sa slabesc...am inceput sa beau f fmulta apa sa fac abdomene sa mananc paine integrala dar in rest nu mai stiu si de slabit tot nu slabesc..sunt disperata am majoratul de pasti si eu nu arata deloc bine nici nu mai stiu ce sa fac.imi puteti da o sugestie?

    0
    0

  • Mariana U. pe 19 Ian 2006, 17:48
    Dans, mi

    Comoditatea

    0
    0

  • catrinel pe 19 Ian 2006, 17:48
    sunt speriata

    eu fac foarte multa mishcare vara..primavara.. merg cu rolele. jogging.. aerobic.. dar, atunci cand vine toamna, pur si simplu nu mai am atata timp.. am 1.68 si 55 de kg si sunt speriata.. dau foarte repde jos..dar la fel de repede ma ingrash... acum ma consider plinuta.. nici nu shtiu ce sport sa fac toamna..

    0
    0

  • vic pe 19 Ian 2006, 17:48
    nu am timp de miscare

    ce pot sa fac in situatia in care am un serviciu destul de "static", cu program prelungit mai tot timpul? tot timpul sunt atat de prinsa cu programul incarcat incat a devenit o obisnuinta si "saritul" peste mese. de aceea nu am decat o singura masa pe zi, exact cand nu trebui:seara;in wekeend, ce sa mai spun? abia am timp sa-mi rezolv problemele personale ramase restante de peste saptamana.am fost mereu o persoana destul de normala ca greutate, dar in ultimii ani aceasta greutate a variat (2-7 kg), in functie de anotimp, perioada de stres,etc; natura meseriei imi cere foarte mult timp alocat serviciului, deplasarile le fac numai cu masina pentru a economisi timp si...ce pot sa fac, daca practic nu am timp deloc de miscare?

    0
    0

  • Claudia pe 19 Ian 2006, 17:48
    Fals

    Falsa ideea de a manca des si putin....falsssssssssss...asa nu reusesti numai sa pui...crede-ma vorbesc din experienta....

    0
    0

  • Claudia pe 19 Ian 2006, 17:48
    Teorii false

    In legatira cu pilulele contraceptive am un singur lucru de spus: daca nu esti atenta la ele risti sa devii obez...de ce? Pai uite de ce: eu am luat 2 ani pilule si am luat in greutate 30 de kg si de dat jos intr-un an am reusit numai 5kg...deci daca iei pilule verificati-va greutatea periodic si la primul semn de ingrasare mergeti la ginecolog...eu nu am mers, am pus totul pe baza mancarii si m-am mintit singura si uite unde am ajuns.... Daca vreti sa vorbiti cu mine adresa mea este de e-mail este: andowesty@yahoo.com....si va pot da informatii despre mai toate curele si pastilele si ceaiurile de slabit care pe mine nu m-au ajutat de loc...

    0
    0

  • oana pe 19 Ian 2006, 17:48
    atentie

    poti sa faci miscare si doar daca mergi pe jos cate o jumatate de oara.

    0
    0

  • dayana pe 19 Ian 2006, 17:48
    pilulele ingrasa?

    iau pilule recomandat ade ginecolog,de un an,cu o pauza de 3 luni. Dar nu stiam ca ingrasa! asa e?

    0
    0

  • nana pe 19 Ian 2006, 17:48
    vreau sa ma ingras!

    nu stiu ce sa mai mananc ca sa ma ingras.

    0
    0

  • anmary pe 19 Ian 2006, 17:48
    parere

    am auzit de la mai multe persoane ca pilulele ingrasa..desi cunosc si pers. care au ramas la fel de slabe cum erau inainte de a lua...

    0
    0

  • corinasimion pe 19 Ian 2006, 17:48
    pilulele

    eu nu m-am ingrasat cit timp am luat pilulele, ci abia apoi...cam 10-12 kg intr-un an ! si oricum eram supraponderala, devenisem obeza! asa ca atentie MARE la pilule: virsta, fumator/nefumator, greutate - toate conteaza!

    0
    0

  • blue65 pe 19 Ian 2006, 17:48
    mancatul noaptea; pilule

    din experienta va spun ca mancatul noaptea nu ingrasa; de pilda, in doua luni m-am ingrasat 7 kg mancand doar cartofu prajiti, conserve(asa a fost sa fie:();credeam ca nu o sa le pot da jos, si mereu aveam pofte, nu ma puteam abtine de la nimic.Am avut o perioada in care nu mai mancat dupa ora 6, dar n-am rezistat mult si nici nu am simtit vreo schimbare.Revenind la obiceiul meu de a manca(dinainte de ingrasare), adica mananc o data pe la 2-3 si o data seara, pe la 22-23, mi-a revenit si "silueta", fara nici un alt efort.Si in plus, nu mai sunt asa pofticioasa.Bine, acum depinde de fiecare persoana, nu va pun sa mancati asa cum mananc eu, dar vreau sa punctez ca nu la toti mancatul noaptea ingrasa, cum nu la toti nemancatul dupa 18 slabeste. Iar in privinta pilulelor, din cate am auzit, la inceput ai pofta de mancare mare, dar daca stii sa te abtii, aceasta senzatie trece, in timp, si nu ai probleme cu kg.Nu stiu daca e valabil la toate tipurile de pilule sa va simtiti bine in pielea vs pe curand

    0
    0

  • bibi stanescu pe 19 Ian 2006, 17:48
    capcanele dietei

    Bine v-m gasit!Citesc mereu despre diete,dar cum spuneti si voi in loc sa incep un regim sau un program de gimnastica,eu citesc! PROMIT SA FIU MAI ATENTA LA SFATURILE VOASTRE.Cu bine!

    1
    0

  • morin pe 19 Ian 2006, 17:48
    sunteti cei mai tari

    Parerea mea este ca sunteti foarte buni si spuneti doar lucruri adevarat...ce a scris acolo aceea sa si intampla!Cel putin mi...si am stiut cum sa ma pregatesc deoarece si sfaturile sunt foarte bune si daca asculti de ele castigi foarte mult!Va felicit pt tot ce ati facut!

    0
    0

  • dadu pe 19 Ian 2006, 17:48
    ca bine zici

    Am patit si faza cu mutatul impreuna.Nu-i place sa manince singur si maninc cu el si pe la 11 noaptea!Rezultatul:7 kg peste!

    0
    0

  • eliza pe 19 Ian 2006, 17:48

    Abia v-am descoperit si mi-a placut ce am citit . Am sa va urmaresc, ca sunt una din persoanele cu probleme cu greutatea, la 1.63m am 95 kg si ma chinui de cativa ani sa mai dau jos. Sper ca urmarindu-va sa reusesc sa mai decupez cateva kilograme.

    0
    0

  • dana pe 19 Ian 2006, 17:48
    aveti subiecte super

    va urmaresc mereu si sper kcu ajutorul vostru sa scap d cateva kg.am 1 66 si 55 kg. vreau sa ajung la 52 intr-o luna.ce-mi recomandati?credeti ca e posibil?

    0
    0

  • vasilica pe 19 Ian 2006, 17:48
    grijile

    Credeam, pana acum, ca daca esti preocupata mereu de ceva mult, foarte mult, nu are nici o legatura cu ingrasatul. Imi propun sa fiu mai relaxata !

    0
    0

  • vio pe 19 Ian 2006, 17:48
    interesting!

    este foarte adevarat ceea ce spuneti dumnevoastra si desi nu ma confrunt cu astfel de probleme(ingrasare).prezint toate simptomele expuse mai sus:)stres,nopti nedormite, privit prea mult la televizor sau computer:)..insa este o lectie ce trebuie invatata daca ne dorim o viata mai frumoasa si cu mult mai putine griji..nimic nu este mai pretios decat sanatatea!toate cele bune!

    0
    0

  • magdalenasecara pe 19 Ian 2006, 17:48
    stresul

    da intradevar,am probleme cu glanda tiroida este intro faza mai usoara,de hipotiroida,sunt foarte stresata,am lipsa de calciu,si osteopenie, stiti omul munceste pentru a trai,strange averi dupa care se inbonlaveste si tot ce a strans da pe sanatate.nu poti fii bonlav intrun pat de aur...?

    0
    0

  • Lavinia pe 19 Ian 2006, 17:48
    totul

    Eu am o varsta foarte fragila,dar sunt putin plinta,si nu am fund sau chestii de genu` asta ci am o micutza problema.....am talia mare si nu stiu cum sa scapt de ele....vreau si eu un sfat....daca doriti sa imi spuneti ceva despre acest subiect....mail:sorici_ka_2005..ms mult..si sper sa ma ajutati.

    0
    0

  • szabo floare pe 19 Ian 2006, 17:48
    opinie

    Ar trebui sa faceti o lista cu meniuri pe zile, pentru-ca multa lume nu stie sa calculeze caloriile, carbohidrati... de exemplu LUNI mic dejun. pranz, cina si apoi dati felurile de mancare pt.luni, marti, miercuri.....Daca sugestiile sant neavenite, scuzele de rigoare.Multumesc.

    0
    0

  • Aura pe 19 Ian 2006, 17:48
    stil de viata

    Am observat, si la mine si la altii, ca stilul de viata "se vede" in aspectul fizic al omului. In ceea ce ma priveste, am inceput sa pun cateva ceva pe mine dupa ce am devenit mai sedentara si mai ales dupa ce am inceput sa mananc dupa orele 19-20. Inainte de a imi strica bunele obiceiuri, mancam pe la 18-19 si apoi nu mai simteam foame pana a doua zi de dimineata, cand, normal trebuia sa iau un mic dejun destul de consistent, caci imi era foame. Ceea ce e important e faptul ca atunci nu imi propuneam sa ma abtin de la mancare, ci organismul stia singur cat sa ceara de mancare. Am inceput sa ma ingras dupa ce am mancat cam multa ciocolata intr-o perioada; interesant e ca in acea perioada incepuse sa imi placa si painea, care mie nu imi placea inca din copilarie. In ultimele zile incerc sa renunt la mancatul tarziu - e adevarat ca seara trecuta ma gandeam numai la mancare; insa cu niste mere incerc sa pacalesc metabolismul si sa se intoarca la bunele sale obiceiuri.

    0
    0

  • M3thod pe 19 Ian 2006, 17:48
    opinie

    interesant.... dar desi shtim ca unele chestii provoaca ingrasarea totusi continuam sa le facem!!!!

    0
    0

  • newzcos pe 19 Ian 2006, 17:48
    renuntarea la fumat

    Majoritatea celor care se lasa de fumat se ingrasa intr-un ritm destul de rapid, probabil pt. ca in cadrul sevrajului la nicotina isi stapanesc nervaozitatea cu mancare. Oricum, este de preferat sa se renunte la fumat cu riscul ingrasarii, deoarece cresterea in greutate se poate remedia cu activitati mult mai sanatoase , dar cancerul pulmonar, gastric sau vezical nu se poate trata.

    0
    0

  • dana pe 19 Ian 2006, 17:48
    medici

    stii, eu fac tratament pentru tiroida de 2 ani si degeaba..nu slabasc fara sa ma infometez de pe la ora 17

    0
    0

  • Lavinia pe 19 Ian 2006, 17:48
    asa e...

    este adevarat ca multe produse sunt interzise consumului zilnic...dar asa e omul mananca ce vrea fara sa de-a atentie caloriilor/grasimiilor.Iar daca sportul lipseste...e mai grav!!!

    0
    0

  • alejandra pe 19 Ian 2006, 17:48
    Lenea

    un alt motiv pt care te ingrasi este instinctul de lenevire de dupa masa, atunci ai un chef nebun sa te intinzi in pat... si te lasi purtata de val:))

    0
    0

  • Florin pe 19 Ian 2006, 17:48
    Vointa

    Este un factor important dar prea putin luat in seama...daca ai vointa slabesti daca nu ....nu mai incerca

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod