10 delicii sarate si dulci pentru Paste

Oua umplute (8 portii) Ingrediente
4 oua
1 lingura de maioneza
1 lingura de mustar
1/2 pudra de usturoi
1 varf de cutit de boia, pentru decorat

Mod de preparare
  • se fierb ouale timp de 10-15 minute, dupa care se lasa la racit;
  • se curata de coaja, se taie in doua pe lungime si se indeparteaza galbenusul;
  • se pun galbenusurile intr-un castron si se amesteca cu mixerul, adaugand pe rand mustarul, pudra de usturoi;
  • se umplu jumatatile de albus cu cate o lingura din compozitia de mai sus si se decoreaza cu boia;
  • se pastreaza la frigider 1 ora inainte de a se servi.

Informatii nutritionale: 52 kcal; 4 g grasimi; 107 mg colesterol; 176 mg sodiu; 0,7 g carbohidrati; 0,1 g fibre; 3,3 g proteine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod